Ne znam sta se tocno dobije s njim, ali sumnjam da ces igdje naci nesto bolje od toga sto si dobio.
Zna li netko za User's Manual od Prestigio 4300 DUO? Ono što se dobije uz telefon, nije ništa...
Ne znam sta se tocno dobije s njim, ali sumnjam da ces igdje naci nesto bolje od toga sto si dobio.
Inače na proizvođačevoj web stranici bude... http://www.prestigio.com/products/Sm...Phone_4300_DUO
Dobije se slika telefona, opis pojedinih tipki i utora i to je sve. Ja sam dugogodišnji korisnik Simbiana i ne znam ništa iz iskustva o Androidima. Dosta toga sam polovio, ali puno ne shvaćam. Ne mogu npr obrisati kontakt koji sam slučajno pogrešno unio; stisnuo sam tipku "Force Stop" za GPS (YGPS) i sad to više ne mogu vratiti. U dućanu su mi rekli da odmah upgrejdam Android, a ja ne kužim je li to uspjelo ili nije; tko bi mi mogao reći mogu li i gdje skinuti 4.0.4 - sad je na mobu 4.0.3 itd itd itd
Hvala, probat ću za koji dan, jer im je sad izgleda stranica u bedu, ne učitava se
Zadnji uredio yager : 20-01-2013 u 20:42
Android ti je univerzalan više manje, osim kozmetičkih stvari koje ovise od proizvođača do proizvođača.
Pročitaj Android FAQ i skini si dokument koji je u privitku u toj temi. To je za početak.
Kontakt brišeš kada si u popisu kontakata dužim pritiskom na njega pa se pojave opcije, ili kada uđeš u određeni kontakt pa preko meni tipke bi trebala također biti opcija za brisanje.
Bookmarks