šta nije miro oko 1000 a u 1700?
hardverski je sxu jači telefon
Pozdrav,
pomažem mami odabrati novi mobitel pa, ono, trebam vašu pomoć. Cijena je gotovo ista, +/- 100 kn. Ovo će joj biti prvi smartphone pa bi bilo dobro da se može lako snaći.
U užem izboru su završila ova dva modela - Sony Xperia U i Xperia miro (eventualno još LG Optimus L7). Svaka pomoć oko konačnog izbora je dobrodošla![]()
Zadnji uredio divided by zero : 14-12-2012 u 01:32
šta nije miro oko 1000 a u 1700?
hardverski je sxu jači telefon
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
L7 je meni odličan a sada je pitanje bi li njoj pasao tako malo veći? Ako ne onda xperia Miro ili U, što se njoj najviše svidi. Sumnjam da joj je do dual core procesora i HD snimanja kao neka bitna stavka...
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Hah, zanimljivo. Neće ni da čuje za LG jer joj se ne sviđa. Meni je pak djelovalo kao da bi se na njemu zbog veličine mogla brzo snaći, ali njena stvar.
Na kraju je odabrala Xperiu U. Ako ništa, definitivno je najpovoljnija u tom cjenovnom rangu!
Je, ali na neku foru je na tarifi koja joj treba Xperia U čak za 100kn jeftinija od miro-a
Hvala vam na pomoći, mislim da je u konačnici izbor dobar, još ako se snađe na njemu, nitko sretniji od mene - jer ću inače biti priručni helpdesk za sva pitanja dok ne utvrdi gradivo![]()
oko LGa se moram složit s curom jer je telefon stvarno ružan.![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
ma i meni je, ali eto, da mu barem dam šansu
da biram za sebe, ne bih ni razmisljala nego bih uzela Xperiu U, pogotovo po takvoj cijeni (295kn, mjesečna potrošnja 100 (70kn prvih godinu dana))!
mislim da se u tom cjenovnom rangu ništa ne može mjeriti s njom, jedino mi nije jasno zašto nisu dodali SD utor.
Ja kupio zeni Xperia-u Miro u VIPme kompletu. Uopce nije los uredjaj za cijelu po kojoj se prodaje.
Moja preporuka.
Hvala svima na pomoći, kupljena je Xperia U. Na kraju je završila kod brata, on je oduševljen, svi sretni![]()
Odlično, dobar izbor.
Stoga,![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks