da stave 512mb, 150min, bez uspostave poziva za 20-30kn, e to bi bila tarifa, ovo mi isto ne igra nikakvu ulogu..
Sestra je jucer aktivirala, a nije primila poruku, tako da je moguce.
Najvjerojatnije je to nova smart tarifa koja će ostati.
pa bilo bi dobro, da..
želim reći da meni mob nije bitna stavka u životu, i da nisam našao tarifu koja bi mi sasvim odgovarala..
sad sam na smart tarifi, kupim bon od 50kn, ostane mi 20kn što mi nije dosta za uspostave, jer se tu još nađe koja poruka i nekad, ali nekad, možda jedamput u 2-3 mjeseca jedna parking karta..
plus, ostane mi oko 250 nepotrošenih minuta i 800mb prometa..
da nije ograničeno na 30 dana onda nebi ništa rekao
znaci za 5 kn vise dobijem potencijalnih 600 minuta.
dobra ponuda, naravno, u usporedbi sa sadasnjim smartom,ali ja osobno nemam potrebe za tim, smart mi je dovoljna(uz bonbon i njihovih 1600 min u mrezi).
Ja sam sad zvao. Pitala me ženska dal sam dobio poruku. Nisam dobio. I kaže da samo oni koji su dobili poruku mogu to aktivirati. Inače je dobra tarifa ali meni su poruke najvažnije. Tako da imam smiley i dalje. Bar mislim da imam.
Moje mišljenje je da svi mogu aktivirati tu opciju, samo oni kao to skrivaju i šire informacije da je to namjenjeno onima koji su dobili poruke, a vjerujem da sustav nije toliko napredan da može detektirati tko je dobio poruku, a tko nije. Meni samo nije jasno do kojeg datuma se može aktivirati 08.12. kako kažu u szk ili do 31.12. kako piše u uvjetima korištenja
Aktivirano, nikad SMS dobio, niti tarife imao. Sve default, nedavno broj prebačen sa pretplate pa zato.
Odlična tarifa.
Ma kakav sms i zvanje szk, jučer sam aktivirao, poslao BOZIC na 888 i to je to,
imao sam samo info sa ovog foruma.
Čemu trolanje teme........tko je aktivirao aktivirao je, tko nije ili ne želi to nikoga ne zanima.
Ovi izračuni i tko koliko troši i zašto se njemu ne isplati........halooo !:
ONE X & Sensation & Desire by HTC
u uvjetima piše da se tarifa može aktivirati do 30.12 a ne 8.12
Ja sam danas bez problema aktivirao tarifu. Nisam dobio nikakav sms i bio sam na smart tarifi aktiviranoj prije 30.09. Sve 5!
Slavonac
Sutra ću nadoplatiti bonom od 50 kuna i poslati poruku za aktivaciju zimske pa ću vidjeti da li to još vrijedi...
PREDATOR
ma tek sad ovo vidim..no nedavno mi se obnovila smart tarifa pa čemu?...a ništa..vidit ćemo kako će dalje...
mama ti sestra!
zimska opcija se više ne može aktivirati tako su mi rekli iz službe za korisnike tele2.
I ja im vise ništa ne vjerujem.
U petak mi rekli da opciju mogu aktivirati samo oni koji su dobili SMS. SMS nisam dobio. Probao aktivirati i prošlo.
Ranije u prošlosti mi rekli da ako se u smart prepaid potroši 300 min da se automatski naplaćuje svaki mb.
Dva puta zvao szk i dva puta me dezinformirali.
Nisam dobio nikakav sms, vidio sam na netu da su neki dobili pa reko idem i ja poslat, za par minuta skinuli 35kn i dobio poruku aktivirana smart s zimskom opcijom. 35kn imam sve što mi i treba i previše
Aktivirao sam 7.12
+ za tele2
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Je li itko aktivirao danas Zimsku opciju?
Ja sam prova al ne ide.
Bookmarks