Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 517

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2012
    Bodovi
    2.591
    Nivo
    11
    Bodovi: 2.591, Nivo: 11
    Bodovi: 2.591, Nivo: 11
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima već i novijih...q2... Ne znam da li smijem objaviti gdje se skidaju itd...da ne kopam linkove...
    Što se tiče rezolucija,uopće nije problem,to se riješava u sys.txt datoteci, i tada primo radi ama baš na svim android uređajima pravilno,isto i sa pronalaženjem gps modula,najčešće je greška što se skida sys.txt datoteka koju je netko sebi prilagodio,pa je u unaprijed odredio portove za gps itd...primo2 to uopće ne treba on automatski nađe portove itd...ima tu još par caka...
    Zadnji uredio Iveco daily : 06-12-2012 u 15:50

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Iveco daily Pregledaj post
    Ima već i novijih...q2... Ne znam da li smijem objaviti gdje se skidaju itd...da ne kopam linkove...
    Što se tiče rezolucija,uopće nije problem,to se riješava u sys.txt datoteci, i tada primo radi ama baš na svim android uređajima pravilno,isto i sa pronalaženjem gps modula,najčešće je greška što se skida sys.txt datoteka koju je netko sebi prilagodio,pa je u unaprijed odredio portove za gps itd...primo2 to uopće ne treba on automatski nađe portove itd...ima tu još par caka...
    Imaš nove karte , iGO R3 NAVTEQ Europe Maps 2012.Q2

Da točno si rekao za rezolucije , sve se rješava sa sys.txt datotekom ...
    Najlakše je reći "meni ne radi" , i ja sam isto imao problema dok nisam pročitao po forumima kako
    se to rješi ...
    O tome sam pisao ovdje za iGO Primo , ali se može primjeniti i na iGO 8.xx .

Prije smo imali PNA Autonavigaciju (klasičnu) rezolucije 320x240 ili 480x272 i to smo
    jednostavno podešavali...
    Sada na "Pametnim telefonima" imaš GPS prijemnik , a oni imaju ne standardne rezolucije
    pogotovo ovi novi "Big" telefoni kao Samsung S3 HTC One i.t.d. ... Ne drže se nikakvog pravila ...

Nekada smo za one stare telefone govorili da su "Opeke" , ali meni se čini da su ovi novi
    još veći , ali je "fora" ako je tanak s jakim processorom 2-3-4 jezgre ... Kamo staviti
    telefon od 4.6 inca ili više , jedino torbica ili ruksak ...

Ps: Nisu opeke , ali su knauf ploče
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Iveco daily Pregledaj post
    Sve što smatraš korisnim, bila to informacija, uputa, link ili bilo što drugo vezano uz navigacije dobro je došlo. Ako i staviš nešto krivo, sad u početku i nije tako strašno, ispravit ćemo. Vremenom ćeš vidjeti kako stvari funkcioniraju.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy s3
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    353
    Nivo
    4
    Bodovi: 353, Nivo: 4
    Bodovi: 353, Nivo: 4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Potrebna pomoć!
    Moj prijatelj ima sony ericsson xperia x8. Pitao me je pred nekoliko godina da li poznam nekoga tko zna postaviti igo navigaciju na sd karticu jer ema prostora na mobitelu a ja sam mu preporucio jednog mog prijatelja koji mu je stavio ti igo. Znaci program je instalirao na mobitel a karte i jos neke failove je stavio na sd karticu. I do jucer je mom prijatelju sve radilo kada mu odjednom vise nece primati sd karticu. On je formatirao tu karticu i tako izbrisao sve karte i failove s sd kartice. Njemu sada prima sd karticu ali vise nema te karte. Svakog puta kada ide na navigaciju igo mu pise: Please insert your sd card containing igo content files. Ima li netko link gdje mogu skinuti te fajlove i neka mi kaze kako i kamo staviti te failove jer taj moj prijatelj ne moze to napravit zbog raznih razloga.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 72
    Posljednji post: 15-02-2018, 02:05
  2. iGO MyWay Primo 2.0 Android (320x480)
    By walter66 in forum Android
    Odgovora: 26
    Posljednji post: 10-10-2015, 17:58
  3. iGO MyWay na Samsung GALAXY mini2 i ostale ;)
    By walter66 in forum Android
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 29-10-2013, 17:41
  4. Firmware - za sve verzije samsung modela
    By X-Plosiv in forum Samsung
    Odgovora: 31
    Posljednji post: 19-01-2007, 21:29

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke