simpa je tarifa od tmobila
Ako postoji, u čemu je kvaka?
Vidim da Simpa ima drugi logo i dodatnu web stranicu, ali Simpa jest T-Mobile na prepaidu...
A opet, u pošti recimo imate one bijele prepaid pakete gdje je naglašeno T-Mobile prepaid.
Stavim li Simpu u mobitel, na zaslonu će pisati T-Mobile, ne Simpa (kao tomato ili bonbon).
Mislim, napravili su pravi "misterij" kojega nema.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
simpa je tarifa od tmobila
Nešto kao da je tomato tarifa od VIPneta?
A može li se s T-Mobile prepaida prijeći na tarifu Simpa? Kužite pitanje?
U Mobisu!
pa i tomato je zapravo tarifa od vipa da, ali tebi kao korisniku krajnji rezultat je da su to dvije odvojene mreže jer ima drugi predbroj i kod prijenosa broja racuna se kao da su to dvije razlicite mreze .. a simpa ti je prepaid tarifa na TM kao što su to bilo koje od ovih https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...-bonova/tarife
Mozes vrlo lako upaliti simpa tarifu. Simpa.hr
T-mobile prepaid = Simpa
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Simpa je neki retro brand koji su izbacili lani cini mi se, a roza boja je trenutno zastitni znak t-mobilea. Simpa je od prvih dana oznaka za t-mobile prepaid
To su vjerojatno zaostali paketi koji nisu prodani. Ali sad kad sam malo bolje pogledao čini mi se da je Simpa sada postala kao posebna tarifa u ponudi T-mobilea, nije kao Tomato od vipa ali tako nešto.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Izgledat će kao trolanje, možda mod i zatvori temu, ali meni nikako jasno nije to potenciranje na Simpa korisnicima i T-Mobile prepaid korisnicima.
Pa i na njihovom sajtu imate T-Mobile prepaid, ali se ne preusmjerava na Simpinu stranicu (što bi bilo logično ako je jedno jednako drugom).
U Mobisu!
Simpa je T-mobile prepaid, ali T-mobile prepaid ne mora biti Simpa. Iako je nekad Simpa bila prepaid usluga od T-mobile i unutar Simpe si imao razne tarife, ona to više nije.
"Stara" Simpa je postala T-mobile prepaid, a "nova" Simpa je tarifa sa posebnim statusom unutar T-mobile prepaid usluge.
Razlog za to? Vjerojatno privlačenje korisnika u nadi da im je Simpa iz vremena dok je još bio HT mobile ostala u sjećanju kao povoljna mreža. Igraju , po mom mišljenju, malo na nostalgiju, a tu smo svi pomalo ranjivi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Simpa je prepaid tarifa T-HT-a, brandiranjem je izdvojena iz ostatka ponude, marketinški potez. T-HT ima i Bonbon kao svoj brandirani proizvod u segmentu prepaida.
Bonbon se tretira kao odvojena mreža koja koristi infrastrukturu od T-mobile. Pandan Bonbonu je Tomato kod Vipa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim da je relacija; Simpa/Bonbon=Tomato
Da ne dođe do zabune,Simpa je prepaid tarifa od HT-a ,odvojena je samo iz razloga jer je brand i jer ima jedinstvenu cijenu poziva ovisno o bonu s kojim se korisnik nadoplati.
Što se tiče BonBon-a,on je samo na HT-ovoj infrastrukturi,ali oni su drugi operator odnosno potpuno su odvojeni što se svega tiče. Lp
Mislit je...
Da bi sa Simpe prešao na Bonbon moraš radit prijenos broja isto kao i kad prelaziš sa Vipme na Tomato. Vlasnik je isti i za Simpu i za Bonbon, ali posluju odvojeno.
To ti je ko nekadašnji SOUR-i, OUR-i, OOUR-i, Svatko je samostalan, ali opet sva lova ide na isto mjesto i kapitalne odluke donose se na tom mjestu. Ostali samo imaju privid da o nečem odlučuju i nečim upravljaju. Znaš ono: Možeš mislit kako hoćeš, sve dok misliš isto ko i gazda.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
OT Bonbon je u vlasnistvu T-HT-a i nije odvojen operator. Samostalni operatori su T-HT, VIP, i TELE2.
Sto se Simpe tice, ona jest brandirana izdvojena tarifa za koju trenutno ne treba podnosit zahtjev za prijenos broja, to su cinjenice. Nekoc je Simpa bila jedina prepaid tarifa u T-HTu, pa je diverzifikacijom nastala sira paleta nacelno iste usluge. Kako Sljaka rece,sve je isti gazda.
simpa je odličan potez t-mobile jer je tarifu izdvojio kao brand dok su drugi ... recimo VIP pokrenuo novu mrežu tomato ... ili kako je t-mobile pokrenuo novu mrežu bonbon
Ovako su uštedili jer su samo tarifu izdvojili kao brand to su mogli odmah umjesto bonbon napravit
@Memphis
Ali nisu bas u praksi to dobro izveli jer imas prepaid tarife/ponude na stranici www.hrvatskitelekom.hr a paralelno postoji i www.simpa.hr sa drugim informacijama i tarifama.
Bookmarks