Na zalost danas nije dosta gledati samo velicinu ekrana vec je jako bitno i koji procesor imas i na kojoj frekvenciji radi (da li je single/dual core,...).
Na zalost, ovaj najmanji Mini ima najjaci procesor i najbolju graficku od svih njih a ima najmanji ekran!
Znaci moras ili sam pokusati isprobati ih (u trgovini, koliko je to moguce) pa vidjeti kako se ponasa ili citati review-e da vidis od ostalih korisnika.

Odgovori uz citat
Signal se krece od solidnog do odlicnog, GPS perfektan, sta vise moja navigacija za kola recimo ne hvata signal u kuci-stanu, dok ovaj prijemnik to radi bez greske. WI-Fi odlican, ni bolji ni gori nego kod mnogo jacih modela. Na kraju da kazem da je moj utisak i iskustvo sa ovim telefonom odlicno. U ovom cenovnom rangu, od mene dobija ocenu 5 !!! ( na skali od 1-5) Vracam se na pocetak teksta ... za ove pare, ovu klasu i ovaj kvalitet, ne postoji bolja alternativa. E, sada neko ce reci to je ZTE. Ja kazem, jeste, ali hardver koji poseduje, poseduje i LG L7 i masa drugih telefona a cena im je drasticno veca. Ovaj telefon, verujte mi , moze bez ikakvih problema da nosi drugi brend, odnosno dok ga koristite nemate apsolutno ni 1% osecaj da koristite "tamo neki ZTE". ZTE je sve bolji, i ukoliko malo procackate net shvaticete da su trenutno 4. najveci proizvodjac telefona na svetu, tako da mesta za paniku nema. Preporucujem svima ovaj telefon, nece se pokajati u nijednom trenutku. Jedino ga ne preporucujem ljudima koji su optereceni da njihove stvari budu markirane, ali oni i onako nikad ne bi uzeli "tamo neki ZTE". Ja sam prezadovoljan, za smesne pare sam dobio telefon koji je brz, funkcionalan, lepi isto koliko i skoro duplo skuplji "markirani" telefoni, mozda cak i bolji od nekih ! □ m

Bookmarks