DocumentsToGo-jer je manji, lakši, jednostavniji.
OfficeSuite je ok, uredno otvara s Google Drivea, ali i mene hebu tablice u njemu. Plus, skrolanje je trzavo i imam dojam da radim na nekom low end uređaju. I još me smeta način selektiranja teksta - ako radiš s mišem onda treba long click da bi došao do te opcije, pa ugasiti opciju kada si završio... Komplicirano. Kursor za unos teksta također zna malo pobjeći, nije u ravnini s tekstom... Probat ću ovih dana par office alata u kombinaciji s vanjskom tipkovnicom i bez.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
DocumentsToGo-jer je manji, lakši, jednostavniji.
pozdrav,
jel zna netko dal se i kako moze maknuti ona tipka na tipkovnici za mjenjanje (nazvat cu to) abecede, ono hrv, srp, eng itd..
dosta cesto znam kliknuti na nju dok nesto pisem, pa onda moram se skroz vracat da bi dosao do "hr" pisma.
jel se moze to kako ukloniti bez stavljanja neke druge aplikacije za pisanje.
f10
Ne može se ukloniti, ali probaj u postavkama tipkovnici maknuti ostale jezike, tj. podesi samo jedan jezik tipkovnice i tipka bi trebala postati inaktivna.
Koja je aplikacija najbolja za vibriranje i svjetlecu obavjest kada su propusteni pozivi i poruke.Jednu sam imala kada sam imala xperiu neo,sada zelim xperiu p i trebace mi ta aplikacija
Neznam točno ima li postavke led obavijesti - ali dobra je app: NotifierPro Plus
Ili možda: Light Flow - LED&Notifications
Ili pak ovo: Blink - Flash LED in Your Way
Ako je do bug-a u ICS softweru - onda potražiti u xda forumu koje je najbolje rješenje...
Ja tek za sat trebam dobiti mobitel kako da provjerim da je ICS ? Nesjecam se koja mi je bila na onom neo ali sam imala neku koja svakih minut ili pola minuta zavibrira i zasvjetli kada je bio propusten poziv ili poruka.
E da.Jos aam imala neki notes koji je jako lijep i moze se u njega ubaciti slika.Bas je bio interesantan.Zna li neko kako se zove taj notescic
Zadnji uredio yager : 22-11-2012 u 16:25 Razlog: koristi EDIT
settings > about phone i piše ti verzija androida.
blinka ti po difoltu ledica za propušten poziv i to.
notesa imaš gro na google playu ako ti mobitel nema neki defoltni.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Verzija je 4.04 jel ta najnovija.
Pomoc oko tubemate-a
Ima koji slican da sprema odmah u mp3???
Tek sam sad skuzil da ih ne sprema u mp3 vec njegov nekakav mp3![]()
E ovako.Imam xperiu p i nikako nemogu da nadjem besplatne aplikacije sem na Play store.Kada ukucam na pretrazivacu ime neke aplikacije izbacuje mi sve koje se placaju.Kako da skidam besplatne,nekada kada sam imala neo skidala sam sa neke stranice nemam pojma koja je bila ako ukucam ime aplikacije izbaci sve koje pocinju s tim imenom i izaberss.Sada nista
Oitrebna mi je aplikacija koja obavjestava paljenjem svjetla i vibracijom propustene pozive i poruke
Zadnji uredio ravilov : 28-11-2012 u 19:35
NoLED
Pogledaj post 2431, imaš par odgovora na isto pitanje.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
slučajno je i taj post odgovor na isto pitanje istog člana![]()
Tacno ali izvinjavam se od ovih aplikacija svaku sam skinula neke su zakomplikovane ,neke ne rade....ili se placaju
Onda ćeš nažalost morati proučiti malo te koje su "komplicirane". Ili prihvatiti ugrađeno LED svjetlo.
ajd da i tu pitam...htio bih imat notifikacije na lockscreenu al da rade normalno...ove kad upalim, onda mi mob cita kad otvorim/zatvorim folder i tak jos neke stvari sto je TOTALNO iritantno - mora se upalit accessibility i to uzrokuje citanje
kako doc do hot switcha za 2g/3g, ali bez da me baci u settings, znaci pritiskom na widget da mi odma prebacuje izdmedzu 2g/3g
Second place is the first loser!!
Koja je najjednostavnija aplikacija da recimo fotografiju na kojoj je u sredini cvijet uradim tako da je samo svijet u boji a ostalo crno bijelo.
Postoji li kakva video player aplikacija koja ima i windows client tako da se može video pokrenuti na npr Nexusu7 a prikazivati na PCu ?
nešto poput YouTube TV PopOut opcije:
http://idesh.net/tech-i-web/kako-gle...be-tv-pop-out/
Kupio sam HTC One S, mobitel je odličan, ali softwer je tako prejednostavan, skoro ništa ne možeš mijenjat, čak ni onu mrežu na glavom ekranu da smanjiš veličinu ikona,pa da ih više stane na ekran itd... ima kakvih aplikacija da se tako neke stvari mogu više ureditiali ne one launcher 4.1. Htio bi da ostane isti princip 4.0.4 softwera, samo da detalje mogu malo mjenjati
Možda da si pogledaš Apex Launcher? Meni je dosta sličan defaultnom, samo imaš više opcija..
Problem sa YouTube aplikacijom.
Nemogu se logirati, uvjek izbaci "your account is not linked to youtube account. Please link your accounts and try later".
Nije mi jasno u cemu je stvar, kad se logiram preko browsera sve normalno, cak i napravio novi account ali ista poruka,..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks