Ako ga otvoriš s moba ne bi se trebalo puno toga dogoditi. Pogotovo ako koristiš E71Anyway, možeš prepisati link ovdje pa da drugi pogledaju?
Dali je kome od Vas stigla SMS poruka ovakvog sadržaja:
sa broja: +46701344632Click to see Neven's photos on Facebook pa link
Broj nemam u kontaktu, kao i to da dobih istu poruku na dva broja, na 099 i 095. Link naravno nisam otvarao, jer vjerujem radi se o piydariji. Stoga OPREZ
Zadnji uredio HCSC : 16-11-2012 u 20:33
HC4L
Ako ga otvoriš s moba ne bi se trebalo puno toga dogoditi. Pogotovo ako koristiš E71Anyway, možeš prepisati link ovdje pa da drugi pogledaju?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Mislim da ti je to nešto slično kao što je bilo na facebooku, tj. ako otvoriš navedeni link ostaneš u bazi i nakon toga šalje takve spamove svim tvojim kontaktima. Uglavnom ne klikajte na to.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nekoliko puta su već dolazile takve poruke, sa raznim kombinacijama imena.
Uvijek je bilo odmah brisanje poruke![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Koristan tool za ove skraćene linkove:
http://longurl.org/
Inače, link vodi na m.facebook.com site i sasvim je ok, ali ne razumijem što je to. Vjerojano je neki app pokrenuo ovaj oblik requesta i onda se širi tako što ekipa prihvaća poznat broj iz imenika. Što opet nema veze s Nevenovom slikom iz prvog posta![]()
Naravno, nisam dodao ovaj broj, samo sam ugasio tab.
Moj savjet je da sad obrišeš onaj link iz posta da netko neupućen ne bi kliknuo... Možda ti je i taj broj poznat, dunno.
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks