Ista stvar kod SXU na GBu. Ima još par prijava na istu stvar i na ovom forumu u temi od SXU.
Doduše nakon što sam zadnji put repairo softver 2x i 2x factory reset napravio više nemam taj problem.
Imam već nekih 10 dana Xperiju T, ali primijetio sam dosta čudan problem u zadnjih nekoliko dana.
Mobitel zvoni, dolazni poziv. Maknem slider i javim se "Halo". Čujem zvuk s druge strane, ali nema glasa. Tek kada ponovim "Halo", druga strana se normalno javi...
Izgleda da postoji kašnjenje moga zvuka prema ostalima koji traje nekih 1 do 2 sekunde.
Guglao sam malo po netu i vidim da ih dosta ima sličnih, pa čak i gorih problema.
I, zanimljivo gotovo svi uređaji su Sony (Ericsson) updateani na ICS.
Imate li kakvo iskustvo ili još bolje-rješenje?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ista stvar kod SXU na GBu. Ima još par prijava na istu stvar i na ovom forumu u temi od SXU.
Doduše nakon što sam zadnji put repairo softver 2x i 2x factory reset napravio više nemam taj problem.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
upališ PC companion i klikneš na support > repair. to će ti reinstalirati firmware s time da će ti sve podatke s telefona obrisat (appove, smsove, kontakte, postavke...) (ne i sa SD kartice - slike muzika i to ostanu)
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Pošto sam uočio i dosta loše izoštravanje fotki pogotovo u polumračnim uvjetima, pa to je lagana katastrofa na što te fotke sliče!, jel sto posto sigurno da će reset riješiti i problem kašnjenja javljanja na poziv i ovo s autofokusom?
Ne bih radio ako nije sigurno jer sam baš equalizer podesio da mi radi dosta jako, a dva dana sam se natezao s njime, i konačno i Carnet radi tako da mogu i slati i primati mailove.
Tako, vraćanje na tvorničke postavke mi dolazi u pitanje...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks