pozdrav, dajte mi molim vas predlozite neki mobitel u rangu galaxy s2
galaxy s3 mi je preskup, s2 bi zadovoljio sve moje potrebe. vip ima odlicnu akciju za par dana ali nazalost nema galaxy s2 u ponudi.. pa dajte neki mob predlozite u njegovom rangu da iskoristim akciju..
taj mob u vipu izađe skuplje nego galaxy s3 :/
galaxy s3 , 9kn odma i 24 mjeseca 334,50 kn - 8.037kn
nexus, 499kn odma i 24 mjeseca 334,50 kn - 8.527kn
:/
u njuskalu vidim da cjenovno jesu u rangu a vjerujem da su i hardverski/softverski.. nije mi jasno zasto je skuplji i vipu :S.
dajte dalje prijedloge![]()
U taj rang, ako govorimo o Androidu pripadaju (otprilike) i :Sony Xperia S, HTC One S, Evo 3D...svi su ti oni dual core, sa 1GB RAM-a.
BTW na koju to akciju u VIPu aludiraš?
htc one s - nema u ponudi
htc evo- nema u ponudi
xperia-s ima ali dode isto ko i s3
ocito je s3 ovdje ispod cijene
akcija > http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...limita#panel_2
uzet cu galaxy s2 preko njuskala (pokuso sam ovako preko ducana ali cijene su abnormalne.. a njuskalo mi se zamjerilo jel sam prosli mob htc desire kupio tamo, crko je nakon par mjeseci i ispostavilo se da garancija nije valjana, riknula je bila maticna ploca koju je trebalo zamjenit, popravak odnosno narucivanje nove maticne je bilo skoro ko kupovina novog moba.. tako da sam odusto od popravka)
cisto jos ovako da pitam, kakvo je vase misljenje o galaxy s2? cijena u njuskalu mu je 2700kn (novi, samo to dolazi u obzir), ja sam gledao razne usporedbe na youtube sa tim mobom i cini mi se najbolji za te novce, jel bi mi neko neki drugi mob predlozio mozda ?
hvala na preporuci ali evo pogledao sam usporedbe na youtube i s2 je ipak vise za mene... jedina prednost nexusa je rezolucija, i trenutno taj ice cream sandwich medutim kad tad ce update doc i na s2.. meni je bitniji hardver nego softwer i izgled mobitela (ukljucujuci i tu "lijepsu" sliku na nexusu) tako da ostajem pri svom odabiru do nekog sljedeceg prijedloga ako ga bude
meni je galaxy s2 jako dobar,ali mi je malo mala(kad postoji hd) rezolucija ekrana s obzirom na veličinu.istog.
Da, ppi mu je nizak. Osobno kada bih birao između Nexusa i SII uzeo bih Nexus.
Ja bih dodao 300kn i uzeo novi s3 preko njuskala s garancijom...ili ako je problem 300kn, onda pricekas jos malo i kupis ga za 2700....
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Što se tiče kupovanja preko oglasnika...
https://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=77426
Bookmarks