Ja nemam SN jer imam stari BL.
Stock 2.3.x
Oxygen
MIUI
CM7
Vanilla
Gingermod
Darky
Hyperdroid
CheckROM RevoHD
Turkbey
Omega ROM
Slim ICS
Da li je i vama S/N ispod baterije isti kao i onaj pod about - status? Koliko sam skužio i ne trebaju biti isti, ali još nisam našao neki konkretan post na tu temu.
Edit:
Flešao Omegu v15 - i izgubio serial number. Ko za inat, navukao sam neki urok i uzelo me! LolčekRestorao sam najstariji efs koji imam i nije promjenilo stvar. Vjerojatno bi se serial vratio kada bi stavio neki drugi rom, ali mi je više muka od ovoga. Ako i na Omegi bude sr* brickat ću ga i tražiti novu matičnu.
Edit2:
Vratio sam serial flešanjem ICS bootloadera (radio sam prije svega downgrade na GB)...
Zadnji uredio xlr : 14-07-2012 u 19:05
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja nemam SN jer imam stari BL.
Jup, kod frenda ista situacija jer ima onaj prvi GB bootloader, sve ok.
Koji tocno ICS BL si stavio?
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1075278
Drugi post, crveni font, prvo sam stavio najstariji GB, pa kasnije jedini ICS.
Zahuktava se razvoj JBa za SGSII...sve je jos u preview fazi, ali je krenulo.
![]()
Pozdrav!
Do kraja tjedna ću si uzeti S II. Vidim da na xda ima već nekoliko JB romova, da li je itko osim korisnika xlr-a (u onoj općoj temi) probao koji? Ima i na youtube dosta primjera...
Ja sam probao Slim 2.1, ali sam zbog nekih (tada) nedovršenih stvari vratio na ICS. Probaj 2.2 ili Resurrection...ili CM10.
Rekao bih da je većina JB romova sad već dovoljno stabilna za daily use. Nekim redosljedom probaj: Rootbox 2.3, Resurrection 3.0.5, CM10, AOKP build 1, Slimbeans 2.2... Svi uglavnom dijele iste nedostatke, ali brzo se razvijaju.
Tnx! kad kupim ću malo experimentirati
ROM je u eksperimentalnoj fazi, sve je to još preview.
..ok way weird.. i usput da ozivimo temu malo...
Koristim CM 9.1, siyah 4.1.4.. i ima cm neke bugove, malo autorotation prestane radit, ma nekad kod boota treba u airplane mood i natrag da se spoji na mrezu.. al sve u svemu je ok..
bas sam neki dan prckal jos malo undervolt grafike.. i izvukel u jednom danu znaci od 8 ujutro do ponoci 4 sata screen on time-a i jos bilo 10%-tak posto baterije... sto me mnogo razveselilo...
napokon nasel dobar omjer svega za sto mi treba da ne brinem o bateriji..
ali opet problemi.. imam feeling da kod svakog reseta.. nesto drugo zaj...
sad recimo wlan_rx mi stalno srota i neda mobu u sleep... to je kernel wakelock u BBS-u... any ideas?
do sad nije stvaralo probleme... sad stalno budi mob...
@kapica:
Riješio sam to pomoću Taskera, a ima i free način jedino što je malo nezgrapan:
http://forum.xda-developers.com/show...postcount=2647
Ima tko kakav ROM za preporučiti? Po mogućnosti JB al da sve radi i da je spreman za svakodnevno korištenje...
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Resurrection Remix Jelly Bean ROM, sve radi, a ROM se konstantno update-a, tako da ćeš uvijek imati zadnji source.
Evo ja se odlucio na promjenu, pa uzeo SlimBean 4.1.2... i dorimanx zadnji kernel....
onu noc testirao kak ce se ponasati, 8 sati mob znaci samo wifi 3g, 97% u deep sleepu, potrosio 6%, ja zadovoljan... screen time ide i do 4 sata....
Jedino primijetio 2-3 buga na Slim-u od cega najveci problem los autofocus na kameri, veli lik da do samsunga.. dok recimo instagram kamera radi ok...
Razmisljal sam i probat resurrection... do bi stavio kao 2 rom...
..e ppl.. koji modem koristite i kak ste zadovoljni?
Recimo trenutno koristim modem koji dosao default s ICS 4.0.3 za t-mobile.. I9100BOLP5
pa mi mobile standby il ti ga cell standby u 22 sata pojeo 15% baterije, network signal preko 90% zelen, s tim da ima puno sitnih malih praznina...
Pa reko da probam neki drugi, novi, bolji?.. koji se bolje drzat signal i manje pingat... ?
Mislim da uzimaš krive mjere za usporedbu modemaCell standby ti može biti 15% ili 55% što ne znači da je pojeo isto toliko baterije. Gledaj to ovako: mob ti je na bateriji 1h. U tih jedan sat baterija je pala za 5%. Znači imaš potrošku od 5%/h... Battery statistika ti pokazuje koliki udio je svaki od zabilježenih appova imao u toj potrošnji baterije od 5%/h. Ekran će ti možda biti 50%, cell standby 15% itd... Iz toga izvučeš zaključak koji app/proces je imao najveći UDIO u potrošnji baterije u VREMENU u kojem ti se mob napaja iz baterije i potrošio TIH 5%/h.
Primjera radi, onaj tko jako puno surfa ima stavku ekrana redovito iznad 70%. Browser je tek negdje na 3-4. mjestu, ako je uopće ispisan jer ekran je ogroman potrošač da browser i drugi procesi pored njega zauzima možda 1-5% udjela i često nisu niti na listi potrošača.
Onaj tko jako malo koristi mob i čiji je mob najviše vremena u stand by modu njemu je ekran vrlo nisko na listi, ali mu je cell standby recimo 70%! I to je savršeno normalno jer to znači da je mob najviše trošio bateriju u stand by modu te nije bilo drugih appova/procesa sa strane ili korištenja ekrana.
E sada, ovaj koji je jako puno surfao spizdio je 15%/h, dok je ovaj koji nije koristio mob uopće izgubio možda 2%/h. Ekran od 70%... Cell standby 70%. Sve je to relativno
Realno je teško izmjeriti potrošnju baterije uzrokovanu modemom, ali možeš "izmjeriti" druge stvari:
- snagu signala na tebi poznatim lokacijama u usporedbi s trenutnim vrijednostima.
- prebacivanje između 2G i 3G mreže, pucanje veze prilikom korištenja, pauze u prijenosu podataka itd...
- i tek na kraju na osnovu tvojih običaja i načina korištenja moba možeš izmjeriti potrošnju baterije po satu dok ti je mob u stand byu na 2G ili 3G mreži.
Meni se XXLPX pokazao kao najoptimalniji po pitanju hendlanja 2G/3G prebacivanja bandova i potrošnje u stand byu. Ovi novi BVLP7 i ekipa mi cuclaju nešto više baterije u idleu na 3G mreži i to mi ne paše. Od svih modema koje sam probao (njih 3-4) dobivao sam otprilike iste rezultate po pitanju snage signala na područjima loše pokrivenosti. Ako je i bilo razlike, ja je nisam osjetio.
Pozdrav, imam problem na samsungu sa aplikacijom social hub, znaci prvi put sam registrovao gmail i yahoo i sve mi je bilo ok. medjutim sam obrisao mail-ove sa istog i onda sam htjeo ponovo da se registrujem i nesto sad nece pise (Unable to connect to server) nije mi jasno zasto nece, ako moze ko pomoci unaprijed hvala
Stavio sam danas zadnju verziju Resurection Remix ROM-a i Dorimanx kernel i imam par problema.
U Settings->Display sam stavio kvacicu za BLN ali kada je ekran ugasen i dobijem poziv ili poruku nesvjetle menu i back tipke.
I zasto u opcijama postoje opcije za LED kad to ovaj mob nema?
Kada odem u Setting->Storage izbaci mi error
Kada drzim home tipku nemogu otvoriti task manager.
Imam zasad Apex Laumcher, nesto mi tu smrdi, da mozda reflasham ROM?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
A ovo za LED stoji zbog toga što kao bazu koriste CM, pa u sourceu ostaju stvari vezane i za modele koji imaju LED...
Imal ja 3.1.2 RR... i odustao... hocu full funkcionalan ROM... na koji se mogu oslonit.. neda mi se trenutnk zaj s testiranjem i slicno, od JB.. preporucam slimbean 3.1 koji sam koristim...
Nema aokp ali ima neke druge useful stvarcice.. i mnogo je stabilan... dobro radi i s siyah i dorimanx kernelima..
Jedino treba third party app kamera
Bookmarks