Molim, ako ima tko iskustva sa aplikacijom: http://www.samsungapps.com/venus/top...d=000000412265 odnosno za Retail mode app za doticni mobitel.
Nakon instalacije, vise ne radi spajanje na mobilnu mrezu i nestale normalne funkcije mobitela. Pokusam sa deinstalacijom programa, i dalje ne radi, ostane neki "user" aktivan koji nemogu iskljuciti...
Ima netko prijedlog a da ne obuhvaca reset firmwarea??
Shop Display use only - Not for Users
možda ono Device administrators?
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Još piše da ne odgovaraju za poteškoće i da je aplikacija isključivo za promotivnu namjenu u trgovinama.
![]()
Kako je rečeno ranije provjeri da li si dodijelio Admin prava aplikaciji te ako jesi ukloni ih, pa pokušaj deinstalaciju. Jasno, krajnja opcija je i factory reset.
A eto da i odgovorim... nema spasa... sve od gore navedenog bio pokusao pa pokusao i nadogradnju na 4.1.1 JB i ni to pomoglo pa radio full reset i vratio se na 4.0.4 ICS posto mi visw odgovara...
Sad vracanje aplikacija i ukratko: testiranje aplikacije me kostalo cijelog dana vracanja podataka![]()
Eto sto se dogodi kad ljudi iz dosade idu prckat i radit stvari koje ne da im ne trebaju i niti ce im ikad zatrebati, nego cak nisu ni namjenjene za njih.
Zato i jesmo tu da isprobavamo... Ako zapne, pozalimo se tu... Ako naidje netko tko zna rijesenje, super, ako ne, snadjemo se sami... Al barem napises iskustvo da drugi znaju
Dakle, uvijek cu isprobavati aplikacije koje mi izgledaju zanimljivo, pa bez obzira na rizik reinstalacijeako nista drugo, usavrsit cu reinstalaciju
![]()
Da, ali ipak pročitaj disclaimer prije instalacije...postoje i stvari nakon kojih će i uninstall biti samo san![]()
Znam... al taj disclaimer je poput "Uvjeta koristenja" itd... svi potpisemo a ne citamo)
Uglavnom, ako kome pomogne, prilikom downgrade-a, nakon instalacije firmware putem Odina, obavezno napraviti ful reset jer zapne u loop-u i ne pokrene dalje sa OSom... ja zapeo na 10tak min i brinuo pa reset pomogao i nastavio sa instalacijom...
Tebi je baš dosadno u životu ako ideš isprobavati ovakve stvari.
Istraživanje je uvijek u redu, ali s bar malo razuma.
Bookmarks