Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 8 od 8
    Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Mobitel
    SGS III Sapphire Black
    Bodovi
    5.110
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.110, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Poslovna tarifa - Mobile START dubioze

Pozdrav,

Majka ima obrt i do sada je bila na Flex team 300 tarifi, sa 3 broja na pretplati + 1 broj na prepaid-50 kn/mj. Sada je obaviještena da će se od 01.11.2012. prebaciti na najsličniju moguću tarifu budući da prethodne tarife prestaju važiti (flex team).

Sada sam ja malo gledao cjenike poslovnih tarifa i djeluju mi abnormalno skupo. Izbor postoji samo između START i PLUS tj 203 vs 600 kn mjesečno! wtf? Znači da će automatski biti preusmjerena na jednu od te dvije tarife?

Nadalje, cjenici na stranici su mi vrlo zbunjujući, uopće ne piše kolike su cijene razgovora između članova, te prema drugim mrežama? Može li mala pomoć?

Na stranici nude:
    -Tarife za male poduzetnike
    -Prilagođene isključivo vašoj potrošnji
    -Sami birajte visinu novčanog paketa i
    -broj priključaka
    -Bolja kontrolu troškova
    -Kombinacija tarifa sa brojnim tarifnim opcijama

Gdje se mogu vidjeti cijene za pojedini broj priključaka?

Ne znam, da li sam ja lud ili je flex team 300 bila 10 puta povoljnija tarifa. Još bih napomenuo kako niti jedan od tih brojeva nije previše razgovarao mjesečno, te ukupna pretplata nikada nije prelazila 400-450 kn.

Što odabrati, preporuke?

Unaprijed hvala.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bojler1 Pregledaj post
    Pozdrav,

Majka ima obrt i do sada je bila na Flex team 300 tarifi, sa 3 broja na pretplati + 1 broj na prepaid-50 kn/mj. Sada je obaviještena da će se od 01.11.2012. prebaciti na najsličniju moguću tarifu budući da prethodne tarife prestaju važiti (flex team).

Sada sam ja malo gledao cjenike poslovnih tarifa i djeluju mi abnormalno skupo. Izbor postoji samo između START i PLUS tj 203 vs 600 kn mjesečno! wtf? Znači da će automatski biti preusmjerena na jednu od te dvije tarife?

Nadalje, cjenici na stranici su mi vrlo zbunjujući, uopće ne piše kolike su cijene razgovora između članova, te prema drugim mrežama? Može li mala pomoć?

Na stranici nude:
    -Tarife za male poduzetnike
    -Prilagođene isključivo vašoj potrošnji
    -Sami birajte visinu novčanog paketa i
    -broj priključaka
    -Bolja kontrolu troškova
    -Kombinacija tarifa sa brojnim tarifnim opcijama

Gdje se mogu vidjeti cijene za pojedini broj priključaka?

Ne znam, da li sam ja lud ili je flex team 300 bila 10 puta povoljnija tarifa. Još bih napomenuo kako niti jedan od tih brojeva nije previše razgovarao mjesečno, te ukupna pretplata nikada nije prelazila 400-450 kn.

Što odabrati, preporuke?

Unaprijed hvala.
    Ako je grupna tarifa MORALO bi biti uključeno gratis razgovori unutar tima.
    Bilo bi dobro da tih 203kn možeš trošit na razgovore poruke i internet i MMS.
    To provjeri sa SZK.

A u ovoj od 203kn vjerojatno možeš za svaki broj uzeti opciju Flat ako kome treba uključiti.
    Ali svakako nedostaje da su razgovori prema T-mobile mreži povoljniji nego prema drugima.
    Za internet imaš timsku opciju:
    Podijelite zajednički paket podatkovnog prometa od 1 GB za 101,63 kn/mj.

znaci 3 broja, recimo jedan od tri člana malo više troši, taj uzme FLAT, ostalih dvoje troše 203kn, kupite 1GB, te simpa član daje ukupno
    203+50+101+50+3*10+10=444kn

Sad to treba provjeriti, sretno...

3. 'Hvala' kaže:

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2009
    Bodovi
    16.302
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Bodovi: 16.302, Nivo: 30
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Ukupna aktivnost: 99,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bok, mi smo do nedavno isto imali flex team 300 ali smo se prebacili na nešto novo jer mi se činilo da je flex team dosta skup za današnje cijene.

Ovu novu mobile start sam eliminirao odmah, iz slijedećih razloga:
    - uspostava poziva se naplaćuje (u flex team nije)
    - za 203 kn dobijem samo 220min ne računavši poruke, internet i uspostavu poziva
    - unlimited košta 76,22 kn/broju + uspostava poziva
    - nema više 100MB po korisniku, dakle +100kn za korisnike za najjeftiniji internet paket
    = 200 + 3*10 + 100 + 76 + simpa + uspostava...

= previše, a korištenje je jako ograničeno.

Mi smo imali jedan broj koji puno razgovara i 2 koja malo razgovaraju. Zato smo napravili slijedeće:
    broj 1. extra biz total+S + flat prema svim mrežama = 125+50+10 = 185 kn fiksno bez dodatnih troškova (ne naplaćuje se uspostava)
    broj 2. i 3. -> prijelaz na bonbon, 160min sve mreže=30kn + 120sms=10kn + 100mb=10kn + 1000min u bonbonu=1kn. Sve skupa: 51kn po broju fiksno (ne naplaćuje se uspostava)

grand total= 287 kn/mj (za sva 3 broja zbroj)

Za nadoplatu računa koji su na bonove se isto dobije R1 i mogu biti registrirani na firmu.
    A ti ako ti nije bitan flat za ovaj jedan broj niti kupovina uređaja uz popust možeš sve prebaciti na bonove, ionako su cijene mobitela za tarife niže vrijednosti samo par sto kuna povoljnije od pune cijene...
    Dodatni bonus bonbon mreže jest bon od 160kn koji produžuje vrijeme uporabe računa za 360 dana, te mogućnost besplatnog prebacivanja novaca sa računa između dva ili više korisnika, obračunska jedinica (kad aktiviraš neki od mjesečnih paketa razgovora) je 1 sekunda, dakle pogodnosti na sve strane i niti jedna od njih nije promotivna (osim ovih 1000min u bonbonu za 1kn, to traje do 31.12.2014 iliti još 2 godine)
    A i cijene usluga van ovih njihovih paketa koje sam gore naveo su povoljnije od pretplate, ukratko 1min/70lp , sms=20lp, mms=70lp, uspostava=0lp
    P.S. cijenik svih tarifa i opcija na t-mobilu (sa uvjetima i cakama napisanim ukratko) možeš provjeriti na ovom linku: https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=807&rType=2 (mobile tarife su str. 18)
    Zadnji uredio Harasho! : 29-10-2012 u 13:37

5. 'Hvala' kaže:

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    obaviještena da će se od 01.11.2012. prebaciti na najsličniju moguću tarifu budući da prethodne tarife prestaju važiti (flex team)
    nek zatraži raskid pretplatničkog ugovora.
    flex team 300...ukupna pretplata nikada nije prelazila 400-450 kn. Što odabrati, preporuke?
    poslovna tarifa flex team 300 >
    a)
    tarifa za privatne korisnike extra obitelj+XXL: 390 kn/mj (uračunata r.f. i nadoplata bonom od 50 kn)
    b)
    tarifa za privatne korisnike 3x extra total+S: 455 kn/mj (uračunata r.f. i bon od 50 kn)
    = Citat = Izvorno postao Vivaldi Pregledaj post
    u ovoj od 203kn vjerojatno možeš za svaki broj uzeti opciju Flat ako kome treba uključiti
    ne može. pročitaj:
    http://cafe.mobil.hr/threads/77388-O...=1#post1036033
    = Citat = Izvorno postao Harasho! Pregledaj post
    ... (ne naplaćuje se uspostava) grand total= 287 kn/mj...
    grand total. što je to?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    53
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A zašto stavljaju link za FLAT opciju na
    https://www.hrvatskitelekom.hr/poslo...arife-poslovni

Kupus teški na stranicama...

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opciju ne mogu aktivirati korisnici tarife: Mobile Start
    "U promotivnom periodu od 27.10.2012. do 30.11.2012. opcija Flat dostupna je za privatne i poslovne korisnike na tarifama Extra total+, Extra Biz total+ i Extra obitelj+. Postojeći korisnici navedene opcije će i dalje koristiti opciju po postojećim uvjetima."
    izvor:
    cjenik, str. 9.
    https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=807&rType=2

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Mobitel
    SGS III Sapphire Black
    Bodovi
    5.110
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hvala puno svima! sada trebam malo izracunati sto ce se najvise isplatiti.

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mobile Start i Plus od danas više nisu u ponudi, a ostaju starim korisnicima.
    Nekoć uspješne grupne tarife T-Mobilea Flex Team se očito više neće ponoviti.

Novost od danas:
    Plan za poslovnu obitelj
    Korisnici tarifa Plan za posao imaju pravo zatražiti aktivaciju funkcionalnosti grupni račun i VPN razgovori između svojih priključaka te time dobivaju pogodnost razgovora za 0 kn sa svim uključenim priključcima bez naplate naknade za uspostavu poziva za sve pozive unutar navedene grupe. Postojeći poslovni korisnici na Extra Biz tarifama (Extra Biz priča, Extra Biz mix, Extra Biz total i Extra Biz total +) imaju pravo zatražiti aktivaciju funkcionalnosti grupni račun i VPN razgovori između postojećih priključaka te priključaka na tarifama Plan za posao.
    Poslovni korisnici koji koriste navedenu funkcionalnost na EXTRA Biz priča/mix/total/total+/Plan za posao tarifama od 15. travnja, 2013. godine imaju mogućnost uključiti priključke koji koriste privatne i poslovne T-prepaid tarife (uključujući Poslovni bon, a isključujući Simpa tarifu) u Grupni račun, čime postaju Plan za poslovnu obitelj. Plan za poslovnu obitelj koristi grupni račun i sastoji se od postpaid priključaka na navedenim postpaid tarifama te prepaid priključaka na navedenim prepaid tarifnim modelima.
    Uključeni prepaid priključci na T-prepaid tarifama koji su članovi Plana za poslovnu obitelj dobivaju pogodnost razgovora za 0 kn sa svim postpaid i prepaid priključcima unutar istog Plana za poslovnu obitelj bez naplate naknade za uspostavu poziva za sve pozive unutar navedene grupe.
    Od 15.04.2013. prepaid priključci uključivati će se na jedan postpaid priključak koji ima najveću tarifu i to prema sljedećim ograničenjima: Na tarife Extra Biz Priča XS/S/M, Extra Biz Mix S/M/L/XL, te tarife Plan za posao XS/S/M neće se moći uključiti prepaid priključci Na tarife Extra Biz Total S/M, Extra Biz Total + S/M, te Plan za posao L moći će se uključiti maksimalno 2 prepaid priključka na T-prepaid tarifama Na tarife Extra Biz Total L/XL, Extra Biz Total + L/XL, te Plan za posao XL moći će se uključiti maksimalno 3 prepaid priključka na T-prepaid tarifama Na tarife Extra Biz Total XXL, Extra Biz Total + XXL, te Plan za posao XXL moći će se uključiti maksimalno 4 prepaid priključka na T-prepaid tarifama.
    Za prepaid članove uključene u Plan za poslovnu obitelj obvezno je aktivirana automatska nadoplata u minimalnom iznosu od 20 kn, te će bon za nadoplatu iste imati trajanje 31 dan.
    Prepaid članovi uključeni u Plan za poslovnu obitelj ostvaruju 20% popusta na mjesečnu naknadu opcija Internet L i Internet XL u razdoblju od 31 dan od nadoplate putem automatske nadoplate.
    Navedenu pogodnost ostvaruju svi T-prepaid korisnici koji aktiviraju ili kod reaktivacije navedene opcije, (za do 5 aktivacija u jednom mjesecu) dok se navedene opcije koriste za vrijeme članstva u Planu za Poslovnu obitelj.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Multiplus mobile tarifa
    By igor999 in forum Multiplus
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 30-05-2015, 19:17
  2. T-mobile Mrak tarifa vs VIP Komplet 100
    By duude88 in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-03-2010, 18:39
  3. - T-Mobile - Jupiii tarifa
    By //Wild-Boy\\ in forum T - Mobile