Prikazujem rezultate 1 do 25 od 49

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Bodovi
    15.389
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.389, Nivo: 29
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele 2 postaje najskuplji operater u Hrvatskoj.Ukida smart tarifu,dok simpina prejaka opcija je trajna tarifa.Svaka osoba koja ima smart morat će strepit da ima dovoljno novaca na računu ili da je do isteka bona 30 dana,u suprotnom je nemoš aktivirat.S druge strane revolucija nudi 1500 minuta i 500 mv,dok je kod vipove savršene tarife sve neograničene.Ne odluče li ipak da je smart 30 stalna opcija ili da kopiraju simpu i tomato pa za 50 kuna ponude 1000 min,sms i mb gotovi su.A revolucija im propada ako ne uvodu neograničene minute i podebljaju internet promet ili smanje naknadu za korištenje na 100 kuna,jer je savršena povoljnija i da bude 120 kune.Još operater nema ni i phone u ponudi.Mogli bi izgubit mnoge korisnike

2. 'Hvala' kaže:

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Odgovor morskom vuku iako je Off topic
    Zaboravio si na
    Total+S s 50% popusta + opcija Flat = 122,5 kn/mj (0,5 GB prometa)
    Ili
    Total+S s 50% popusta + opcija Flat + opcija internet = 157,5 kn/mj (1,5 GB prometa)
    Zadnji uredio ispravljach : 27-10-2012 u 11:47

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.087, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao morski vuk Pregledaj post
    Tele 2 postaje najskuplji operater u Hrvatskoj.Ukida smart tarifu,dok simpina prejaka opcija je trajna tarifa.Svaka osoba koja ima smart morat će strepit da ima dovoljno novaca na računu ili da je do isteka bona 30 dana,u suprotnom je nemoš aktivirat.S druge strane revolucija nudi 1500 minuta i 500 mv,dok je kod vipove savršene tarife sve neograničene.Ne odluče li ipak da je smart 30 stalna opcija ili da kopiraju simpu i tomato pa za 50 kuna ponude 1000 min,sms i mb gotovi su.A revolucija im propada ako ne uvodu neograničene minute i podebljaju internet promet ili smanje naknadu za korištenje na 100 kuna,jer je savršena povoljnija i da bude 120 kune.Još operater nema ni i phone u ponudi.Mogli bi izgubit mnoge korisnike
    Da sigurno .... daj mi reci koji je to po tebi operater najpovoljniji???

Ne razmišljaju svi kao ti tako da nemoj donosit presudu ...
    Ako si primjetio sve trenutne tarife u tele2 su promotivne i očekuje se nešto novo krajem godine. Smart tarifa nije ukinuta tako da ne znam o čem pričaš ... što se tiče revolucije ona je i dalje u prednosti bez obzira što vip nudi više ali tele2 se ispromovirao s revolucijom a i nudi neku subvenciju mobitela uz istu što vip izbjegava kad realno gledaš kome 1500 minuta prema ostalim mrežama nije dosta? To je više sindrom neke ljudske pohlepe oni mi daju više iako mi to ne treba al dobro ... al za nekog korisnika to je bolje koji gleda kratkoročno! VIP je sa savšenom morao povući taj potez jer im je tele2 nanio abnormalnu štetu i odljev korisnika, ako si primjetio čim se vrati revolucija oni vrate savršenu ... a zanmo iz kojih razloga ... da je vip taj koji želi napraviti nešto povoljno on bi vukao i manipulirao takvim potezima a ne tele2, VIP sa savršenom samo gasi vatru sprjećavajući štetu ukidajući sve ostale opcije na toj tarifi! Ako dugoročno gledaš Tele2 je taj koji će prvi osmisliti neku novu povljniju tarifu s ciljem da pridobije nove korisnike.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    Lumia 520, N85
    Operater
    VIPme NS+/Tomato45lp
    Godina
    54
    Bodovi
    12.142
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Bodovi: 12.142, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Memphis Pregledaj post
    Da sigurno .... daj mi reci koji je to po tebi operater najpovoljniji???

Ne razmišljaju svi kao ti tako da nemoj donosit presudu ...
    Ako si primjetio sve trenutne tarife u tele2 su promotivne i očekuje se nešto novo krajem godine. Smart tarifa nije ukinuta tako da ne znam o čem pričaš ... što se tiče revolucije ona je i dalje u prednosti bez obzira što vip nudi više ali tele2 se ispromovirao s revolucijom a i nudi neku subvenciju mobitela uz istu što vip izbjegava kad realno gledaš kome 1500 minuta prema ostalim mrežama nije dosta? To je više sindrom neke ljudske pohlepe oni mi daju više iako mi to ne treba al dobro ... al za nekog korisnika to je bolje koji gleda kratkoročno! VIP je sa savšenom morao povući taj potez jer im je tele2 nanio abnormalnu štetu i odljev korisnika, ako si primjetio čim se vrati revolucija oni vrate savršenu ... a zanmo iz kojih razloga ... da je vip taj koji želi napraviti nešto povoljno on bi vukao i manipulirao takvim potezima a ne tele2, VIP sa savršenom samo gasi vatru sprjećavajući štetu ukidajući sve ostale opcije na toj tarifi! Ako dugoročno gledaš Tele2 je taj koji će prvi osmisliti neku novu povljniju tarifu s ciljem da pridobije nove korisnike.
    Mislio sam da Tele2 kreditira mobitel, a da više ne subvencionira...
    A možda je i kombinacija u pitanju, možda kreditira neznatno subvencionirani mobitel.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2008
    Mobitel
    Xiaomi Mi9T
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    15.087
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vivaldi Pregledaj post
    Mislio sam da Tele2 kreditira mobitel, a da više ne subvencionira...
    A možda je i kombinacija u pitanju, možda kreditira neznatno subvencionirani mobitel.
    Subvencionira jer cijene nisu iste kao u slobodnoj prodaji a i nudi mogućnost kreditiranja.

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2007
    Bodovi
    15.389
    Nivo
    29