Glede playera, pronjuškaj netom ili marketom za nekim music/video playerom. Svaki od njih je bolji od defaultnog i sviraju dosta formata. Npr PowerAmp za glazbu i Dice Player za video su moji favoriti. Siguran sam da će isti sasvim dobro raditi i na Mini 2.
Dobar si limit postavio s parama i dijagonalom. Osobno sam prešao s 3,7" na 4,3" i to je to, sasvim ugodno za korištenje, ne preveliko. Za 2000kn u oglasniku bi trebalo biti dosta izbora, samo što je kamera na većini Androida osrednje dobra, recimo to tako. Po danu je dotovo svaka solidna i vrlo dobra (gledajući taj neki rang, ne one jeftinjake), a čim si unutar sobe ili na umjetnom svjetlu počinje degradacija slike. Ako ti je kamera visoko na listi prioriteta onda će ti izbor biti značajno sužen...

Odgovori uz citat
Trajanje baterije je relativno i zato jedno pitanje za tebe:
meego-a jer po svemu što sam pročitao je imao strašan potencijal... nikako mi nije jasna politika nokie koja je imala strašnu bazu, resurse, ugled i dozvolili su si da ovise o drugima... određena populacija ima averziju prema microsoftu i zbog toga ne žele nokiu, a nokia je svojim iskustvom i brendom trebala pokupiti neke poteze od apple-a i graditi uspjeh na svome imenu koje je ljudima bilo dovoljno da izaberu Nokiu...
). Znam da imam bolji mob nego što je One S - koji na kraju krajeva nije niti Krait verzija, lopuže HTC-ovske.
To samo govori koliko su si "blizu" i koliko iskustvo ovisi o softveru. To je ono što se znatno popravilo na nexusu u posljednjih par mjeseci.

Bookmarks