Glede playera, pronjuškaj netom ili marketom za nekim music/video playerom. Svaki od njih je bolji od defaultnog i sviraju dosta formata. Npr PowerAmp za glazbu i Dice Player za video su moji favoriti. Siguran sam da će isti sasvim dobro raditi i na Mini 2.
Dobar si limit postavio s parama i dijagonalom. Osobno sam prešao s 3,7" na 4,3" i to je to, sasvim ugodno za korištenje, ne preveliko. Za 2000kn u oglasniku bi trebalo biti dosta izbora, samo što je kamera na većini Androida osrednje dobra, recimo to tako. Po danu je dotovo svaka solidna i vrlo dobra (gledajući taj neki rang, ne one jeftinjake), a čim si unutar sobe ili na umjetnom svjetlu počinje degradacija slike. Ako ti je kamera visoko na listi prioriteta onda će ti izbor biti značajno sužen...

Trajanje baterije je relativno i zato jedno pitanje za tebe:
meego-a jer po svemu što sam pročitao je imao strašan potencijal... nikako mi nije jasna politika nokie koja je imala strašnu bazu, resurse, ugled i dozvolili su si da ovise o drugima... određena populacija ima averziju prema microsoftu i zbog toga ne žele nokiu, a nokia je svojim iskustvom i brendom trebala pokupiti neke poteze od apple-a i graditi uspjeh na svome imenu koje je ljudima bilo dovoljno da izaberu Nokiu...
). Znam da imam bolji mob nego što je One S - koji na kraju krajeva nije niti Krait verzija, lopuže HTC-ovske.
To samo govori koliko su si "blizu" i koliko iskustvo ovisi o softveru. To je ono što se znatno popravilo na nexusu u posljednjih par mjeseci.

Bookmarks