Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 97 od 138 PrvaPrva ... 47 87 93 94 95 96 97 98 99 100 101 107 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.401 do 2.425 od 3443
    mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gloginjaR Pregledaj post
    Malo sam čita i ...sad da bi ima tu aplikaciju na zaslonu mora sam instalirat GO Launcher EX...(mada nisam do sad koristia Launcher) (nije mi treba na htc-u
    LOL.
    To ti je ko da si sad rekao da na windowsima nisi nikad koristio desktop ili start menu.
    Onaj prvi ekran sa kojeg pokrećeš aplikacije... TO je launcher. Svaki telefon i svako sučelje ga ima, pa tako i Sense. Bez launchera telefon bi bio praktički neupotrebljiv.

Usput, koristi gumb Uredi post umjesto postanja više puta zaredom.

Forumaš Postignuća:
    3 months registered250 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy s3
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    353
    Nivo
    4
    Bodovi: 353, Nivo: 4
    Bodovi: 353, Nivo: 4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam jedno malo glupo pitanje:
    Pročitao sam ovdje negdje na forumu ali ne mogu vise to naći, čemu služi task killer na androidu??
    Neznam za što se koristi, ali sam negdje pročitao da napravi više štete nego koristi!!
    Kod prijatelja sam vidio da kada igra igrice na androidu, poslije kada završi ako ne pokrene task killer mobitel mu je jako spor!!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pročitaj yagerov Android FAQ. A i google svašta zna.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Huawei G300 ICS4.03
    Operater
    tomato
    Bodovi
    5.496
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.496, Nivo: 17
    Bodovi: 5.496, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ravilov..
    ok sory na ponavljlanju! ;( ...
    riješia sam i kontakte...prebacia sam ih na gmail...pa sam na gmail-računu ubacia slike i vratia nazad na mobitel!

oki-doki...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Robot Pregledaj post
    Imam jedno malo glupo pitanje:
    Pročitao sam ovdje negdje na forumu ali ne mogu vise to naći, čemu služi task killer na androidu??
    Neznam za što se koristi, ali sam negdje pročitao da napravi više štete nego koristi!!
    Kod prijatelja sam vidio da kada igra igrice na androidu, poslije kada završi ako ne pokrene task killer mobitel mu je jako spor!!
    Task kiler ukratko ne radi ništa (možda probleme samo) - uglavnom nema potrebe za njim. Zapravo samo remeti rad androida jer android sam gasi aplikacije po potrebi ili prebacuje u cashe memoriju - a onda brzo "dozove" u prednji plan po potrebi i tako ne troši bateriju dok je ugašena app ili cashirana a brzo se pokrene i uz manju potrošnju baterije nego da je ponovno ispočetka pokretana!
    Android ima nekoliko levela važnosti aplikacija pa onda kad treba rama gasi od najmanje važnih (igrice, korisničke app) pa ide prema važnijim sistemskim app... Taj način sasvim ok funkcionira. A mobitel će biti spor zbog sveukupnih faktora (puno instaliranih app, loše optimizare app, malo rama, spor procesor, zahtjevne app, procesi koji ostaju u prednjem planu i koriste procesor...). Za brži mob jednom godišnje napraviti factory reset i instalirati samo app koje se koriste. Memorijska da je što brža, bar class4 ili bolje class 6 ili 10. Drugi rom je također opcija (cyanogenmod i sl.) xda-developers.

Jedina stvar za koju možda se može imati task kiler je ubiti neku app koje je prestala odgovarati ili slično...ali i u tom slučaju iskoči info da se ugasi app - ili se ode u postavke pa ugasi app ručno. Takve stvari su rijetke - jer android poprilično dobro barata aplikacijama i memorijom.

Treba znati i odabrati aplikacije koje su bolje optimizirane i koje su "lakše". Npr. za dialer koristim Dialer One - jer je brz, imenik i call log u jednom, t9 biranje kontakta. Dok je stock ipak malo tromiji i ima manje mogućnosti. Opera mini je daleko bolja i lakša od opere mobile. Stock browser koristim za stranice s flashem i sl. (rijetko). Za prognozu Fancy Widgets - jer nema često pull nego samo npr. ručno ili svakih 1h i to ukoliko otključam mob i spojim internet u roku od 5 sec od otključavanja. FolderSync može zamijeniti i Dropbox, box, google drive, sugarsync i brdo drugih app za cloud. QuickPic za slike - jednako brz sa 1000 slika kao i sa 10. Neusporedivo bolje od svake stock galerije programa. EsFile Explorer - može pristupati i cloudu i root manager.

Evo, poanta je da treba pametno birati kvalitetne aplikacije (koje imaju velik broj reviewa i downloada i ocjenu). Ako postoji kvalitetna app koja ima više funkcija - zašto ne!? Čim se nakrca puno app, obično se uspori android. Ukoliko je napravljen root može se obrisati bloatware i tako osloboditi memorija telefona ali i radna memorija telefona. Ovakvim pristupom nema potrebe za task kilerom - jer kada skype prestane odgovarati, odabere se da se ugasi i to je to.

Inače, dojam da je mobitel spor bez task kilera je samo dojam. Neka prijatelj resetira mob na tvorničke postavke i nek pusti da mob sam upravlja pa će vidjeti da je uvijek jednako spor i brz. Eventulano sekunda-dvije dok ne ugasi mob igricu ili nešto...ali onda se ponovno (po potrebi) pokreću app koje su bila cashirane da bi se oslobodio RAM za igricu. Tako meni čak ugasi launcher pro (bolji, brži i lakši od stock) - ali izlaskom iz igrice se odmah vraća (pola sekunde treba).

6. 'Hvala' kažu:

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    5.052
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.052, Nivo: 16
    Bodovi: 5.052, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instalirao sam na tablet android 4.1 jelly bean, pre zakon je, preporučam svima

PREDNOSTI
    Dosta je brži od prethodnih verzija, puno više toga možeš sam radit, npr. možeš po ekranu puno toga radit, mjenjat slike ikona, boju teksta, veličinu pojedinih ikona, imat sa strane polu izbornik, ikone su sad više u širinu raširene tako da zauzimaju veći dio ekrana, a ne ko prije da se uz rubove ne može ništa stavit. Za početni ekran ne koristim zadanu temu i specifikacije, nego sam instalirao dodatni Launcher, koji mi omogućava sve ovo prethodno, promjenu boja,ikona, širi ekran za ikone itd. Bez toga se to ne može, preporučam to instalirat jer je jako slično orginalu, samo još malo razrađeno, ali ne odskače puno. Prednost je što se sad može gledat film preko cijelog ekrana, bez da dole stoji status bar s osnovinim funkcijama kretanja. Prednost je i to što dok još niste otključali ekran, još dok je zaključan možete napisat tekst, npr. svoje osobne podatke ukoliko netko nađe tablet, prvo što bi vidio kad bi ga otključavao je vaš osobni napisani status.

NEDOSTACI
    Sad dal su to nedostaci ovisi o korisniku, ali po meni malo jesu. Prije je status bar bio na dnu ekrana, sad je status bar iznad ekrana (kao kod mobitela), osobno mi se to ne sviđa, jer ova verzija ima dole jedan bar i gore status bar, tako kad surfate npr.pretražnik vam se manje vidi za jedno 7mm od prijašnjih verzija.

Ukoliko nekog još nešto zanima, neka slobodno pita.
    Download download.hn besplatni programi
    Download subtitles.hr Movie subtitles - titlovi za filmove i traileri

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Xiaomi Redmi 6
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    20.873
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Bodovi: 20.873, Nivo: 35
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinkroniziraj kontakte na gmail i tamo si uredi kontakte. pa kad ti opet mobitel padne u more kontakti će biti na gmailu zajedno s sličicama =)

edit: vidim da je već odgovoreno.
    Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, gmail je za sinkronizaciju poprilično solidna stvar. Kontakti, rođendani, kalendar, mail adrese od kontakata i sl...Jedino što su sličice male, mislim 256x256! Ali može se onda taj kontakt željeni izdvojiti iz gmaila i staviti u memoriju telefona pa se zada slika kontakta koja je onda maximalne veličine koliko telefon dopušta!

@4.1 jelly bean - fućkaš tu estetiku, lako se to promijeni launcherom i raznim aplikacijama za razne stvari...npr. widgetlocker pa imaš onda sve na zaključanom ekranu i sl. Što se tiče toga google tek implementira stvari koje su godinama dostupne korištenjem raznih aplikacija!
    Kakva je stabilnost, trajanje baterije, optimizacija, igrice kako se ponašaju i sl. - tj. ispod haube!?

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Samsung Galaxy Note 10+
    Operater
    m:tel
    Godina
    43
    Bodovi
    12.271
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.271, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ima li jos neko problem sa fb aplikacijom? Primjetio sam da mi nakon zadnjeg update-a vise ne radi push ako je telefon na wifi, na 3g radi normalno. U podesavanjima nista nisam mjenjao, a takodje sam gledao i wifi radi stalno.
    Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako mene pitaš, FB aplikacija je totalno smeće i živo je čudo da uopće radi. Hrpa ljudi se žalila da im aplikacija samo ždere resurse i troši bateriju. Većina ih se preporodila kad je uklonila aplikaciju. Sorry, malo izbacivanje frustracija, osim toga nažalost nemam ništa pametno za savjetovati.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, fb app je govance od kôda, ako se smijem tako izraziti. Jedino njihov messenger valja i radi (još uvijek). Nema neke zamjene za fb app osim m.face sajta... Doduše, ni on nije bez mana, ali bolje ne može.

Ako ti trebaju notifikacije za fb pogledaj Seesmic (davno sam ga koristio pa ne znam kako točno hendla notifikacije, je li push ili pull princip).
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fejs app na androidu je svakako smeće - eventualno obrisati update pa ostaviti onaj što je došao sa mobitelom. Znači starija verzija. Ali, najbolje obrisati. Ono što imam to su obavijesti na mail - odabere se na fejsu koje obavijesti da proslijeđuje - npr. ja sam stavio samo poruke - jer to mi je samo bitno. Onda se spojim na fejs preko stock browsera i obavim što trebam...ili preko kompa. Inače, fejs app samo jede resurse, usporava mob, zauzima prostor, jede bateriju. Sve bi to bilo ok da radi kako spada - pa onda znaš makar ako želiš fejs koja je cijena toga - ali ovako je to samo nepotrebno smeće!

Npr. znam da ako želim dužu bateriju da bi bilo dobro ugasiti automatsku sinkronizaciju i gmail. Ali pošto mi je to bitno - onda mi je upaljeno i radi kako i treba!

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Samsung Galaxy Note 10+
    Operater
    Godina
    43
    Bodovi
    12.271
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koristi li neko od vas instagram? Nisam ranije probavao da slikam sa flash-om tako da ne znam jel to samo bug u ovoj verziji ili je od ranije, ali neki dan sam probao da slikam sa flash-om i nece, jednostavno fokusira i nista, uopste ne okine, nakon par pokusaja, app se jednostavno rusi, tel sgs3.
    Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+

3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    713
    Nivo
    5
    Bodovi: 713, Nivo: 5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao gagi Pregledaj post
    Koristi li neko od vas instagram? Nisam ranije probavao da slikam sa flash-om tako da ne znam jel to samo bug u ovoj verziji ili je od ranije, ali neki dan sam probao da slikam sa flash-om i nece, jednostavno fokusira i nista, uopste ne okine, nakon par pokusaja, app se jednostavno rusi, tel sgs3.
    Nisam nikad sa blicom, ali sad sam isprobao i ne radi. Isto sgs3.

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Samsung Galaxy Note 10+
    Operater
    Godina
    43
    Bodovi
    12.271
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sad sam malo guglao, izgleda da taj problem postoji od ranije, valjda ce rijesiti bug u nekoj novijoj verziji.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tazim 2 tweeka:
    nesto kao swipeselection za ios sa cydie?da sad tu lose ne objasnjavam
    i kako staviti toogle da mi se na ikonu odma pali gasi 2g/3g!znaci da me ne baca u settings nego odma prebacuje mod (isto kao na iosu) ili to prvo zahtjeva root?
    thnx

ps: da prelazim sa ios-a pa mi jako fale ove 2 stvari uz imessage, al za to nema pomoci nazalost :/
    Second place is the first loser!!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    nesto kao swipeselection za ios sa cydie?da sad tu lose ne objasnjavam
    Morat ćeš ipak objasniti. Mnogi ovdje nemaju apsolutno nikakve veze ni sa iOSom ni sa iPhoneom ni sa Appleom, pa nemaju pojma o čemu pričaš (me included). Ili bar daj neki link.

= Citat = Izvorno postao hakiaj Pregledaj post
    i kako staviti toogle da mi se na ikonu odma pali gasi 2g/3g!znaci da me ne baca u settings nego odma prebacuje mod (isto kao na iosu) ili to prvo zahtjeva root?
    Mda, prilično je očigledno da prelaziš sa iOS-a. Zaboravio si spomenuti koji uređaj koristiš i koji ROM je gore (čak i ako je stock, treba barem verzija).

I samo još generalna preporuka, bit će najbolje i najbezbolnije i za tebe i za nas kad bi potpuno zaboravio sve sa iPhone-a. Dosta često problemi nastaju kad ljudi krenu uspoređivati ta dva prilično različita svijeta.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Morat ćeš ipak objasniti. Mnogi ovdje nemaju apsolutno nikakve veze ni sa iOSom ni sa iPhoneom ni sa Appleom, pa nemaju pojma o čemu pričaš (me included). Ili bar daj neki link.
    ma piso sam s moba pa sam bio ljen stavit link, evo ga sad:
    http://www.youtube.com/watch?v=6h2yrBK7MAY

vrlo jednostavno, kako vuces prste po tikovnici tako se mice pokazivac! odlicna stvar! e sad, znam da je tog bilo na htc desire koji je imo opticki trackball....

= Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Mda, prilično je očigledno da prelaziš sa iOS-a. Zaboravio si spomenuti koji uređaj koristiš i koji ROM je gore (čak i ako je stock, treba barem verzija).

I samo još generalna preporuka, bit će najbolje i najbezbolnije i za tebe i za nas kad bi potpuno zaboravio sve sa iPhone-a. Dosta često problemi nastaju kad ljudi krenu uspoređivati ta dva prilično različita svijeta.
    istina, sorry...Galaxy S3, stock 4.0.3 ali sad ce ubrzo JB pa treba i to imati na umu!

da, treba se sad naviknuti na nove stvari...jbg, navika :/
    Second place is the first loser!!

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nekad davno bilo je standardna pojava da Android uređaj ima barem neku vrstu kontrole smjera (zamjena za klasične strelice na tipkovnici računala). G1 je imao trackball, N1 je imao optički pad (kako li se to već zvalo), Motorola Backflip je imao touchpad na pozadini, Motorola Droid/Milestone je imao svoju varijantu... Nažalost, onda je netko u nekom trenutku odlučio da je to beskorisno i tako sad Android uređaji više nemaju ništa od toga. Otkad je to ukinuto, vidio sam samo jedan sličan način kontrole - na Motorola Atrixu sa CM7 je moguće koristiti fingerprint scanner kao trackpad. Nije najsretnije rješenje ali radi. No što se tiče ostalih telefona "standardnijih" specifikacija (nemaju svi fingerprint scanner), nisam vidio nikakvo ugrađeno rješenje.

Android od verzije 2.3 (GB) nadalje ima ugrađeno da kad tapneš u tekstualno polje pokaže se "pointer" koji možeš vući i time mijenjaš lokaciju kursora, to je najbliže ovome što tražiš. Možeš još probati potražiti na Marketu/Playu neke alternativne tipkovnice, možda neka ima nešto slično.

Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.828, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koji office je trenutno najbolji po vašem mišljenju?

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao .andro. Pregledaj post
    Koji office je trenutno najbolji po vašem mišljenju?
    DocumentsToGo, OfficeSuite

mod_se Postignuća:
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja koristim Kingsoft Office. Za moje potrebe sasvim dobar.

3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    Vipnet
    Bodovi
    713
    Nivo
    5
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja koristim Polaris i odlican je.

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OfficeSuite je zakon...

Iako mi tablice štekaju, barem na mom ROM-u.

Veteran31 days registered10000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    6P | Pixel3
    Operater
    Tele2
    Godina
    33
    Bodovi
    23.828
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo instalirao sam OfficeSuite jer ima više preporuka

Izgleda super, samo mi ne radi preuzimanje dokumenata sa google drive, ima netko iskustva s tim?

+ Odgovori na temu
Stranica 97 od 138 PrvaPrva ... 47 87 93 94 95 96 97 98 99 100 101 107 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Samsung-Zahtjevi Za Java Igre/Aplikacije
    By Alienware in forum Samsung
    Odgovora: 122
    Posljednji post: 17-01-2013, 15:21
  2. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By dmi in forum Windows Mobile
    Odgovora: 150
    Posljednji post: 22-04-2011, 10:18
  3. Molbe/zahtjevi za fileove/aplikacije
    By Skyward in forum Windows Mobile
    Odgovora: 113
    Posljednji post: 26-07-2007, 09:50
  4. Zahtjevi za aplikacije
    By B@re in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 30
    Posljednji post: 18-09-2006, 08:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove