Mozes se vratiti, nema vise cekanja tri mjeseca
e je.. ga. da san zna. ja se ima 2 dana prebacio iz vipa na tele2 (treci put).
da san zna. ne bi se mucio.
Mozes se vratiti, nema vise cekanja tri mjeseca
nisam siguran, ali mislim da samo vip obvezuje korisnike na tri mjeseca (prelaskom na pretplatu), a ostali operateri to nemaju pa se može šaltati, po novom, i prije nego se navrši ta tri mjeseca. dakako, ako se nama ugovornu obvezu.
ma dobro mi je i ovde. placam 250kn za 3.5 gb. odgovara mi
VIPnet produžio akciju 50% popusta na pretplatu do 15.11.2012. pa možete kombinirati sa novim iPhone 5 16GB
pa npr. prebacivanje broja u VIP, 50% popusta na pretplatu 2 godine, pa se iPhone dobije za 1499 kn uz pretplatu 261kn mjesecno unlimited (222kn pretplata + 10kn frekvencija + 29kn opcija uspostava poziva), neograniceni pozivi prema svima, poruke prema svima, 2GB interneta itd...
Ispravio gresku nakon sto me kolega Hamanu ispravio![]()
Zadnji uredio hjurcic : 01-11-2012 u 14:20
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Iphone 5 729 eura u ipercoopu u Muggia
meni na savršenoj tarifi smeta što se ne može provjeriti količina preostalih megabajta za surfanje na punoj brzini.
to je jedna mana savršene tarife.
Stavi 3g watchdog. Ja ga koristim dvije godine i gotovo u Mb precizno prati potrošnju.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Dali novi korisnici koji prebace broj na vip i potpišu ugovor u savršenoj tarifi imaju popust 50% na 24 mj.
Ako se ne varam, novi korisnici imaju prvih 6 mjeseci 50%.
nemaju. To je ugovor koje se moze raskinuti bilo kad i nema smisla da jedna strana nudi nekakvu pogodnost na odredjeni vremenski rok kad sami udovor nema vremenski rok.
Ipak nedaju nikakve popuste na savršenu tarifu raspitao sam se . To bi bila prava stvar da daju na savršenu
ma davali su neki sica popust na mobitele, ali ono, zanemarivo.
Naravno da sam mislio da nije tako pogotovo od vip-a koji ima najgore tarife osim savrsene.
Ne bih se bas slozio s konstatacijom
savršena ističe 30.11.2012. ima li tko kakav info što se sa njom događa nakon tog datuma? priprema li vip nešto novo, ili se nastavlja postojeća?
To uvelike ovisi o postupcima konkurencije i o uspjehu koji je polucila savrsena
Produžena do 31.12.
Bookmarks