Vidiš li uopće dolazni broj , te lažne poruke ili je skriven !?
Moguće da Ti neko' ili neka... šalje "praznu" poruku , s kojim si dosad bio dobar , a sad možda više nisi ! (ljubomora) ...
Imam jedan problem sa svojim S5830. Naime dobivam lazne poruke, odnosno uredjaj se javi zvukom kao da je stigla SMS poruka, ali kada hocu da procitam poruku vidim slijedece:
1. nema obavijesti o pristigloj poruci (onaj plus na ikoni foldera poruka)
2. folder sa porukama je prazan
Da li je neko imao slican problem? Nije nesto bez cega ne bih mogao zivjeti, ali iritira. Ako neko ima ideju kako da ovo rijesim bicu mu veoma zahvalan.
Vidiš li uopće dolazni broj , te lažne poruke ili je skriven !?
Moguće da Ti neko' ili neka... šalje "praznu" poruku , s kojim si dosad bio dobar , a sad možda više nisi ! (ljubomora) ...
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
To ti stigne ili mail ili se nešto događa na Facebooku ili imaš nekakav upgrade na Play trgovini... Koja ikona se pokaže u gornjem lijevom kutu?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Upce nema broja sa kojeg dolazi poruka. Ovo sa "nekim" ili "nekom" ne dolazi u obzir posto su te epizode u mom zivotu bile puno prije pojave mobitela.
Zanimljivo misljenje. Maila se nisam sjetio da provjerim, vidjecu. Facebook ne koristim, valjda sam jedan od rijetkih. Ovo sa upgredeom je isto moguce. Ikona u lijevom uglu? Nisam obracao paznju na to, provjericu i to. Hvala na idejama.
Zadnji uredio ravilov : 16-10-2012 u 10:53 Razlog: koristi gumb Multiquote
Bookmarks