Koja je razlika između Samsung Galaxy tableta, i nekih drugih koji koštaju ispod 100 eura..
Što detaljnije to bolje![]()
Da se i ja malo priključim ovoj temi.
Također razmišljam o nabavci tableta do nekih max. 2700kn i za oko mi je zapeo Lenovo Ideapad K1 sa Tegrom 2 i ekranom od 10''. Da li ga je netko imao u rukama da mi da kakav komentar ? Da li se njegov Android može nadograditi na 4.0 ?
Koja je razlika između Samsung Galaxy tableta, i nekih drugih koji koštaju ispod 100 eura..
Što detaljnije to bolje![]()
ugrubo:
-kvaliteta izrade
-podrška (nadogradnje,jest da su nekad podosta spore za pojedine modele, ali dođu..)te vrlo bitna stavka, servis..
-ekran
-sveukupan dojam (ugodno korištenje,brzina...)
A zvučnik za muziku kakav je?
i kolika je cena odprilike nekog polovnog galaxya?
Imaš u temi o kineskim telefonima detalje oko mog tableta, 7 inća android ICS-a za 400 kn. Košta 10 puta manje od samsunga, ali nije 10 puta lošiji. Ekran mu je možda za klasu slabiji od Samsunga, ali i dalje vrlo kvalitetan za 7 inća. Naravno zavisi za što planiraš koristiti tablet. Kvaliteta izrade je odlićna, krasno izgleda u bijeloj boji, dobra baterija i wifi. Klinci se stalni igraju na njemu i odličan im je. Osječaj nije 10 puta bolji na samsungu, a price oko nadogradnji su smjesne. Sve te jeftine firme imaju svoju podršku koju možeš provjeriti na njihovim stranicama i nadovradnje su redovite, naravno koliko ti hw dozvoljava. Samo je cijena ono što ih dijeli kilometrima daleko, a sve ostalo je vrlo blizu, ako ne i isto.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Ne bih se baš složio s time da je tablet za 400kn gotovo isti kao i onaj za 2.000kn i više. Vjerujem da tablet za 400kn ispunjava neke osnovne funkcije no miljama je daleko od skupljih i naprednijih tableta.
Radio sam u jednoj firmi nabavu tableta tako da sam morao proučiti i testirati konkurenciju pa znam što pričam. Sve ispod nekih 1.500kn je za neke osnove korištenja. Ozbiljniji tableti koštaju barem 2.500kn više, a kao posebnu kategoriju izdvojio bih iPad za koji smatram da nema konkurenciju.
Bom Chicka WahWah
Bookmarks