Sve je bilo ok...već mjesec dana... Galaxy S3 i tomato brutalna...do danas oko podneva. Sam od sebe je izgubio data promet, nema spajanja na net niti se može išta raditi preko njega, reset, postavke interneta i sto čuda...ništa se ne mijenja. Pozivi i SMS rade bez greške. Signal pokazuje, ali E, 3G ili H nikako, kao da nema data prometa.
Probao sam prebacit u drugi dummy phone, podesio postavke i probao pa kaže authorisation failed...sad neznam da li to isto znači da se nemože spojit, kao pokušava...pokazuje 3G i crveni se kao da radi, ali nemože ništa.
Nisam htio još bespotrebno raditi hard reset SGS3...jer mi djeluje da nema logike..to ću za kraj probat.
Što napraviti??![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Meni ista stvar na Desire HD-u. Doduše, to mi se desilo negdje popodne, ali proradilo je ubrzo. Pričekaj do sutra, očito je neki problem s mrežom![]()
Zadnji uredio Symbeq : 05-10-2012 u 22:19
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
U Puli isto nije radio
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ima li tko problema s internetom zadnjih dana na Tomatu? Meni se događa da nestaje svakih minutu doslovno, tj. minutu radi pa minutu ne radi i tako ukrug. To naravno za posljedicu ima da mi redovito kasne poruke s raznih IM appova, ili još gore: dobijem poruku, odgovorim na nju, dobijem odgovor natrag, ali već sljedeću ne mogu poslati jer je net nestao.
Što je najgore, ikonica "H" ili "3G" se ne miče nego i dalje stoji kao da je sve u redu, ali jednostavno se ništa ne događa.
Zadnjih godinu-dvije je sve uredno radilo, a evo sad unatrag tjedan dana problemi. Prvo sam mislio da je nešto privremeno i da će se popraviti za dan-dva, ali tjedan dana je već duži vremenski period![]()
Cura ima taj slucaj na Vip-u ovih dana. Ja recimo nemam. Znate li npr. zasto se ovo desava: Vec nekoliko kolega se je prebacilo kod tomata s neke x tarife na neku y tarifu (ne znam im imena) i nakon prebacivanja crkne net pa treba prtljat po APN-ovima i glupirat se dok ne proradi. Na pametnima jos-jos al ako je dummy onda to bude drama...
Iskreno nisam primjetio probleme, ja sam na vip tarifi (tablet), a zaručnica na Tomatu (Galaxy s5) . Sve uredno radi.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks