Mislim da znam o čemu pričaš, jel to ko neka serija gdje je u introu onaj bijeli revolver? Gledao sam to dok sam bio mali
EDIT:
Jesmo se ja i frend nayebali da se sjetimo i nađemo video![]()
Tražim film u kojem revolver sa bijelom drškom igra bitnu ulogu.
Mislim da je smisao da ga svi žele, pa on prolazi kroz sve ruke, ne zna se kod koga je, ...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Mislim da znam o čemu pričaš, jel to ko neka serija gdje je u introu onaj bijeli revolver? Gledao sam to dok sam bio mali
EDIT:
Jesmo se ja i frend nayebali da se sjetimo i nađemo video![]()
Zadnji uredio Mario92 : 28-05-2012 u 00:50
Mislim da je bas bio film...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Molio bih lokalne pirate da mi nabave diskografiju klape Intrade. Hvala![]()
Trazim pjesmu koja je kao nekakva obrada ove stvar http://www.youtube.com/watch?v=DjGTeeaxHUw kao nekakva navijacka verzija, mislim da su drugi izvodjaci ali melodija je skoro ista.
Moze li mi neko nabaviti jednu epizodu serije The Bold and the Beautiful: sezona 1, episoda 2035
###1410989180026
Trebala bi mi melodija za mob, oni glabovi koji se glasaju.Ima li netko?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Galebovi, valjda...![]()
Imaju li neki specijalni galebovi ili pak bilo kakvi? Daj ako su neki iz neke jubtub snimke pa daj link,lako ti usnimim ringtone i odrežem za to...![]()
Treba mi reklama za neko pivo. Ide ovako. Jedan tip naruci pivo i cura u minici se popne na ljestve i dokuci sa najgornje police. Drugi to vidi i hoce i on, ali njemu da ispod pulta
iPhone 5s 16 GB
Trazim ime filma.
Radi se o 2svj. ratu kada su ameri poslali 2 indijanca koji bi trebali slati sifrirane poruke koje japanci ne razumiju.
I sad oba su dobila 'zastitare' koji bi ih trebali ubiti ako bi pali u ruke japanaca
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Akcijski SF, gledao prije cca 2-3 godine, imap ga snimljenog... ali ili je posuđen ili se negdje zametnuo... Ne mogu se sjetit kak se zove pa da ga opet nabavim - tematika je slična kao u Oko Sokolovo, znači SF akcija, u prvih pola sata filma pojavi se High-Tech (naravno američka) letjelica i spasi ekipu... jel zna netko koji je to film?
Tražim pjesmu, svirala neki dan na lokalnom radiju;
- ženski vokal, ženski izvođač
- pjevala je na hrvatskom jeziku pa na talijanskom (djeluje kao tina vukov, ali nije, nema tako grubi glas!)
- "NO, NON me ne frega, NO, NO, NO (ovo velikim slovima posebno naglašava i tako nekako ide i ritam).... #dalje ne znam# ,,, che NON sei mai stato baciato cosi poco/bene.... #dalje ne znam# ,,, mettermi la corte #dalje ne znam#" Pomagajte!
Desire / Oxygen /
Ne zvuči mi poznato, ali ako znaš na kojem je radiju svirala i u koje otprilike vrijeme- pošalji im mail da ti kažu ime pjesme (meni je dva puta uspjelo, a treći sam našao u playlisti radija na njihovoj stranici).
Još je i u ovoj situaciji lakše jer je hrvatsko/talijanska kojih vjerojatno nije bilo toliko puno taj dan![]()
Za sve koje zanima; Menefrego by Ana Kabalin
http://www.myspace.com/anakabalin/mu...frego-33840737
... prava šteta šta se tako nešto ne može pronaći na google.com / youtube.com - glavno da se goca ceca seve droca poznaju na sve strane
Desire / Oxygen /
Pozdrav,Kao mali sam bio gledao na kazeti crtić djevojčica s šibicama 90-tih godina i danas sam se sjetio tog crtića pogledao na youtube-u i došlo je par rezultata al nijedan taj crtić nije bio taj što tražim,možda taj crtić djevojčica sa šibicama ima drugačiji naziv ukatko to je crtić u kojoj djevojčici je stari pijanac i tuče je i tjera da ide prodavat šibice i nakraju se ona smrzne i ide na nebo svojoj mami,možete mi reći ime tog crtića ako znate?
Taj je crtić rađen prema bajci H.C. Andersena: -Djevojčica sa žigicama
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ako ima netko Postolar Tripper - Na rubu ponora ?
Trazim JURKAS feat MAJA VUČIĆ - SRETAN
Pošto sam od danas svježi vlasnik Kindlea zanima me gdje mogu naći knjige na hrvatskom jeziku ali da po mogućnosti nisu u PDF formatu?
Našao sam ovu stranicu, tako nešto baš meni treba.
Isto tako bih ljubazno molio link(ove) na stranice koje imaju besplatne knjige na engleskom jeziku a da imaju Kindle-friendly format (mobi, AZW i slični).
Thank you!![]()
Bookmarks