Desire možda?
Pozdrav!
Kao što naslov kaže, tražim smartphone za 1000kn, eventualno 100kn više ako naletim na baš dobar oglas. Kupujem polovan mobitel.
Bitno mi je da ekran nije ispod 3,7" da se može, relativno, ugodno surfati.
Za oko mi je zapala lumia 710, ako bih je našao za tu cijenu, u androide se baš i ne razumijem pa se nadam ovdje dobiti dobar savjet što da gledam.
Imao s prije godinu-dvije neki low-end android i to je bila katasrofa, mal ekran-veliko trzanje, nadam se da se za ove novce može uzeti neki pristojan.
Mobitel se između ostalog koristi za voip, surfanje, igre, slušanje mp3, gledanje youtube...
Desire možda?
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Evo ja imam Desire i prezadooljan sam. Dovoljno velik ekran za surfanje i youtube, sluzbeni 2.3 ni malo ne trza, odlicna kamera, odlican touchscreen, jak zvucnik i vrlo lako moguce tvornicki otkljucan uredjaj.
Probao sam ih dosta u toj cifri i ovaj mi je za sada best buy.
Probaj se strpiti još malo pa možda čak i novu Sony xperiu J nabaviti. Navodno bi cijena trebala biti oko 160 eura novi mob a toliko i po oglasniku (pa nek je i do 1300 kn).
4" ekran, lagan, ics android, solidan hardver, meni odličan dizajn... Mislim za te pare da je best buy!
Trebao bi do kraja mjeseca u prodaju!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Desire sa Gingerbreadom je vrlo solidan izbor za te pare. Jedini veći minus koji ne mora nužno biti minus je njegova interna memorija. Za prosječnog korisnika i uz pomoć prebacivanja aplikacija na SD karticu, to ne bi trebao biti problem. Ako se zaigraš i kreneš kemijati s igricama, prostora brzo nestane. Današnji telefoni najčešće dolaze s barem 1GB interne mmeorije što je i više nego solidno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@maher22
Ako bi bio za te novce uzeo bi ga odmah, ako mi ne naleti nešto baš dobro pričekaću kraj mjeseca.
Malo sam bacio oko na forum i oglasnike, i trenutno mislim da su za te novce najbolji SGS i Desire,
malo me i Lumia 710 privlači, ipak sam najčešće imao Nokie al sam skeptičan prema WP, mislim da bi mi android bio zanimljiviji
i jednostavniji za rootanje i takve stvari.
Ta Lumia 710 (možda i WP općenito) ima problema s radom programa u pozadini, tj. ljudi se žale da su "nedostupni" u vidu da im kasne notifikacije, primanje voip poziva nemoguće (Viber npr.)... Ne znam koliko je to drastično i rašireno, ne koristim WP, ali koristio sam jedno vrijeme Bonbon mrežu dok je imao problema s push uslugom - traumatično iskustvo.
Možda sam u krivu, sve ovo se temelji na iskustvima korisnika koja sam čitao po netu.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Imho desire pojede tu Nokiu za dorućak, a wp i android se mogu usporedjivati samo ako koristis telefon i sms.
Da... Wp7 ima problema sa kašnjenjem signalizacije poruka (whatsapp i viber), viber ima video call samo sada uskoro na nokiji, Tango aplikacija za pozive ajme majko (kad te neko zove ne vidiš to, tek kasnije bude kao propušten poziv)...itd. Uglavnom, imaju tu dorađivati.
Android po tom pitanju bolji sad iako mi je wp7 super OS!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
I ja sam imao istu dvojbu (desire ili sgs) al blic je presudio.
Jedina mana mu je interna memorija koja je stvarno kriminalna, kod SGS-a tih problema neces imati.
I ja sam primjetio blic, al mislim da bih ga žrtvovao zbog veće memorije,
našao sam SGS+ za istu cijenu kao i SGS, vidim da ima brži CPU da bolje
njega uzmem ako mogu?
Manjku memorije se moze doskociti na Desireu, sto app2sd skriptom, sto partition layoutom.
S+ ima bolji CPU ali zato lošiji GPU.
Evo još sam u potrazi za mobitelom, za sad nisam našao glaxy s za te novce,
više mi se sviđa od desire zbog ekrana od 4"
Što kažete na htc incredible s, čini mi bolji od htc desire, a dobio bih ga unutar navedene cijene?
Usporedi ih na gsmareni i vidi koji ti više odgovara.
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Hvala na savjetima, nakon višednevnog lutanja po oglasima uzeo sam galaxy s,
1000kn star manje od godinu dana sa garancijom.
Za sad se čini odličan mobitel.
Odlićno. Sretno s mobaćom.
Bookmarks