to moze biti i 31.10. posto do tada moues iskoristiti bonus
Na FBu su napisali da ćemo sve saznati u listopaduZnači vrlooo uskoro.
to moze biti i 31.10. posto do tada moues iskoristiti bonus
Ja upaltio sad jos 80 kuna. Preventive radi.
--
. [Lejzermaster]
Bonbon od 1.10 smanjuje popuste na pakete nadoplatom bona od 80 kn dobijate popust na 1 paket " ne više na 2" jedino šta ostaju paketi trajni. A novost je šta možeš popust iskoristiti na internet sim kartici. Loša ponuda.
- dupli paketi trajna ponuda
- jedan popust od 50% nakon nadoplate od 80 ili 160kn (popust se može iskoristiti na internet sim kartici)
- svi novi korisnici mogu kupiti opciju "1000 bonbon minuta" po cijeni od 1kn, za free razgovore unutar mreže do 2014. godine
Zadnji uredio Lejzermaster : 01-10-2012 u 09:09
--
. [Lejzermaster]
Fakat zašto ja koji sam korisnik dva mjeseca ne mogu dobiti 1000min free?
BTW što je to dupli paket?
Nije ovo za mene ...
I 50% off i free do 2014. vrijedi do kraja veljače 2013.
Popust od 50% ne vrijedi za opciju koja se plaća 1kn![]()
Realno, ipak je ponuda lošija nego prije s obzirom da je sadasamo jedan paket u pola cijene. Ipak nije "može biti samo bolje, nikako gore".![]()
Može link na to "može biti samo bolje, nikako gore"? Zanima me kad i gdje i u kojem kontekstu je to napisano.
Svi oprateri su se ispucali s teškom artiljerijom, pa sada smanjuju pogodnosti.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
ma to je bila samo navlakuša za nove korisnike pa su sada samo ostavili jedan paket a sljedeće godine će ugasit i njega
Sad će Josip S na ribanje kod šefova što laprda gluposti na forumima i daje lažna obećanja u ime firme...
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
mac, hvala na linku, sve stoji što je Partwish pokrenuo. To što je Josip komunicirao je definitivno moglo i trebalo biti spretnije sročeno. Vjerujem da na pameti nije imao ništa loše i ništa s namjerom, ali stoji da je jedan popust ipak manje od dva.
Sta se tice nove ponude, bitno da su ostali dupli paketi, a ovo s ukidanjem jednog popusta nije tako strasno, jedan popust je isto ok. Mislim, bolje bi bilo da su ostala dva, ali ni ovako nije neka katastrofa...
Ono sto me najvise smeta je ovaj paket od 1000 minuta prema bonbonu za jednu kunu. Mislim da je prilicno bezobrazno prema starim korisnicima da ga dobivaju samo novi. Mi moramo nadoplatit 40 kn da dobijemo tih 1000 minuta, a oni mogu nadoplatiti 10 kn bon i dobiju 1000 min za jednu kunu. Jedina prednost je sto nama traje do 2020. a njima do 2014., ali ni to nije neka utjeha. A najgore su prosli oni korisnici koji nemaju ni 1000 minuta do 2020., a ni mogucnost da aktiviraju ovo za jednu kunu, mislim da bi se ta mogucnost morala omoguciti bar tim korisnicima, ako vec ne svima
Kao što sam i napisao, Bonbon će 1. listopada ukinuti dio pogodnosti.
Tih 1000 minuta potpuno je suvišno ako za 30 kuna dobiješ 600 minuta u mreži i 400 izvan mreže.
No sada su korisnici pali s konja na magarca jer za jedan popust moraju uplatiti 80 kuna.
Da su u Bonbonu fer, onda bi obveznu uplatu smanjili na 40 kuna i time ublažili nekorektan odnos prema korisnicima.
No sada je jasno da HT forsira Simpu koja je ponudila trajnu Prejaku, a Bonbon samo služi kao korekcija!
Da i ne spominjem Multiplusmobile i njihove lakrdijaške pogodnosti.
Bookmarks