Cijena BB usluge u Vipu
Što se samog maila tiče tu nema nikakvog problema.
Na netu se sredi instant e-mail usluga u sklopu BB usluge za bilo koji mail.
Što se gmaila tiče radi preko imap protokola tako da ti u realnom vremenu sinka sve uređaje.
Cijena BB usluge u Vipu
Što se samog maila tiče tu nema nikakvog problema.
Na netu se sredi instant e-mail usluga u sklopu BB usluge za bilo koji mail.
Što se gmaila tiče radi preko imap protokola tako da ti u realnom vremenu sinka sve uređaje.
Svi smo mi u krastavcu...
Moja preporuka od ova tri isto nokia i wp7. Nebih toliko sad omalovažavao windows phone. Postoje nezahtjevni korisnici kojima windows puno bolje legne! Masu ih znam koje nije briga za cool android (neplaćene jel) igrice i aplikacije. Drugo, android na jeftinim telefonima i slabijim po meni nema smisla ako ja ne mogu iskoristiti maximum aplikacija i guštat. Treće, windows phone puno stabilniji OS po meni! Zadnje i meni jako bitno, puno lakše se tipkaju poruke (za viber i whatsapp to se pogotovo isplati), i odlična sinkronizacija s mail-ovima! Nezahtjevnom korisniku uz nokia maps, viber i solidnih razbibriga free jednostavnih igara bit će sasvim dovoljno.
Na mom samsungu omnia 7 i fotke i HD videa su prva liga a nek su i upola tako na nokiji opet dovoljno!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
To sam i ja tako u početku isto mislio kada mi se nudila omnia 7 i xperia x10 mini pro za kunu! Bez obzira na jači hardver omnie vuko me android al sad mi drago da sam wp7 uzeo. Navikao se s vremenom i OS mi se sviđa.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Bookmarks