...evo desilo se i to. Imamo pokrivenost Google Street View za Hrvatsku. Sad malo šećem/vozim po Rijeci, ostale gradove nisam gledao.
Provjerite sebi i poigrajte se.
kome se čita
EDIT: vidim i da su oklona mijesta Rijeke poprilično pokrivena, npr. i moja ulica (slijepa) što stvarno nisam očekivao.
Zadnji uredio HCSC : 25-09-2012 u 22:14
HC4L
Moja selendra je u potpunosti pokrivena, ja ne mogu vjerovati![]()
Sve sto sam gledao je super. Ima puno malih mjesta i opcina koje su skroz pokrivene.
Sve kaj sam provjerio je pokriveno...
OSIM moje ulice, u kojoj su se vršili neki radovi, baš onda kad su prolazili...
No, iznenađen sam! Svašta su snimili![]()
One day, sky went blue...
A ja sam tutlek. Kako pokrenuti street view u Maps ili moram nesto drugo pokrenuti? Ne vidim opciju street view pored onih standardnih: satelite, 3D building ....
ili imaš žutog čovječuljka s lijeve strane pa njega ubaciš na mjesto koje želiš gledati
HC4L
yup, sve je pkrivenoi moja trenutna selendra i moja buduca selendra :rofl: znam i okviran period +/- par dana kad je snimljeno, zbog jedne karakteristike u dvoristu koja inace nije tamo.. 8. mjesec 2011
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Decki hvala na uputama. I odmah iznenadjenje. Automobil mi na street-u. Jupi jupi je....
Odlicna stvar je taj Street view.Jucer sam visio na tome nekih sat vremena.![]()
Hvala na infu. Vec smo proslijedili novosti svojim poznanicima. A mi svo jucer izgubili skoro 2 sata pregledavajuci ulice
.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ajde napokon da i mi toliko ne zaostajemo za svima
Definitivno ću uštedjeti vrijeme koje inače trošim na traženje nekih zgrada po gradu![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Zanimljivo! Nego, kako na gejfonu pokrenuti? Trazim al nikako neuspjevam...
Na 5.1.1 sam zaglavio jos uvijek.
To sam i pokuso, al samo stavi bumbacu, nemogu dalje?
i moj se auto vidi![]()
ali mi je super, jucer sa s mamom skoro 2h pregledavala
ono, mjesta gdje je zivjela prije 100god kad je bila mala a nije nikad poslije otisla tamo
![]()
od decka ker je slikan izvaljen ko da je mrtavhahahaa
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Cak sam isprobao i na mobitelu,konkretno Evo 3D-u i vrti se fenomenalno.Mislio sam da ce biti neupotrebljivo.![]()
takoderodlicno izgleda
![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
jel zna netko dal ce i kad ce bit bas cijela hrvatska pokrivena? vidim da neka mala sela nisu uopce pokrivena, a bilo bi ih zanimljivo vidjeti
Bookmarks