Refund uvijek ide zaobilaznim putem i izravno na račun. Trebat će nekoliko dana da sjedne. Uplate, giftovi i štoveć ide u paypal balance.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bok.
Želim otvoriti kunski žiro-račun u PBZ-u zbog Paypala, zanima me - kad potrošim novac na kartici, kako uplaćujem ponovo? Idem u banku, dam ovima Visa Electron karticu i stavim npr. 100kn na nju.. ili mogu to nekako riješiti preko interneta? Internet bankarstvo, nešto nešto?
I također, ovih dana idem otvoriti tekući račun, pa sam odmah i mislila srediti to za Paypal, a na njega se može samo ako dobijem karticu preko kunskog žiroračuna, jel? Ne mogu dobiti Visu Elecrton na tekući? Nemam pojma apsolutno ništa kad su banke u pitanju![]()
Bok
Kad potrosis novac odes u banku i uplatis si koliko hoces ili ako imas internet bankarstvo, onda si samo prebacis sa tekuceg koliko trebas. Kad malo udes u to, 2 min posla
Sad su izasle nove kartice tekuceg racuna u PBZ koje isto mogu sluziti za paypal i za bezicno placanje, pa onda si mozes i samo to otvoriti, totalno je svejedno, raditi ce ti ili ziro ili tekuci
evo link na nove: http://www.pbz.hr/inspire
iPhone 5s 16 GB
Visa Electron se veže uz tekući račun.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako u kojoj banci, ali u PBZ-u se (donedavno) za tekući vezala Maestro kartica. To su izgleda promijenili i izgleda da ću morati do poslovnice tražiti novu karticu (tnx imaticx za info). S druge strane, za PBZ žiro se koliko znam oduvijek vezala Visa Electron koja prolazi za internet shopping.
Imatic ili netko drugi: ima li ta nova Inspire kartica zahtjev za PIN-om prilikom plaćanja na POS-u (u trgovini i sl.)? Stare Maestro idu samo na potpis što me živcira.
Ogromno hvala, ekipa!![]()
visa electron, zaba.
nekidan dosla, danas aktivirana popodne, prebaceno nekih 17 usd na nju.
paypal je ne prihvaca, kaze da se obratim banci.
jel moguce da sam prerano isla registrirat karticu i da ce proradit sutra/preksutra?This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
ili cu morat jahat u banku?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Lako za POS, on je uvijek isti, ali autorizacija ovisi od kartice do kartice. Nisam 100% siguran, ali mislim da sve Vise Electron traže PIN za plaćanje. Maestro traži samo potpis... Vrlo loše ako ti netko nađe karticu na cesti. Ovo sad više nema veze s paypalom, samo me zanimalo onako usput.
Dosad sam sa sobom uvijek nosio žiro karticu, a taj žiro mi u životu treba samo za paypal. Glupo. Hoću karticu tekućeg sa svim milijonima uz sebe i PIN autorizacijomKakogod, budem u pon išao u banku pitati. Tnx!
edit: Ma ne bežično plaćanjeProcedura za bežično je i ovako opisana na sajtu.
Zadnji uredio xlr : 23-09-2012 u 02:04
Da, od zira sa visom uvijek trazi pin, ali ne znam sa ovim novim tekucim kako je to sa bezicnim placanjem
iPhone 5s 16 GB
Pa meni visa electronic isto nece na paypal
Jel nekom oce viza electron na paypal...
Da zaba... Ima oko 500 kn.
To sam probavo prije jedno 3-4mj. I nije islo...
Ja imam ERSTE VISA ELECTRON, i uredno plaćam i primam uplate preko Paypal-a...
Visa Electron Splitske banke isto radi bez problema.
Trebale bi sve Visa Electron raditi na Pay Pal-u. Oni koji imaju problema neka provjere jesu proceduru prijave kartice proveli do kraja, uključujući i slanje verifikacijskog koda. Isto tako postoje kartice na koje nije moguće primati lovu (npr. prepaid Master refresh od Hypo banke) pa treba registrirati još jednu za primanje love.
Nakon slanja verifikacijskog koda treba pričekati obično idući dan da sve sjedne na mjesto, jer osim Paypala i vaša banka mora prihvatiti na va pay pal može skidati lovu s računa.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Izuzev Maestro debitne od PBZ koja kod POS-a ima autorizaciju potpisom. Izuzetak koji potvrđuje pravilo i molim da se rasprava vrati na Paypal.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav svima, evo imam jedan problem vezan za paypal i ebay, pa mi treba savjet sta i kako uraditi.
06.09. sam narucio zastitne folije za telefon, 07.09. sam dobio email od ebaya u kojoj mi se taj trgovac zahvaljuje na kupovinu, kao i to da je paket poslao. 08.09. mi dolazi email od ebaya u kojem me podjecaju da platim paket da bi mogao biti isporucen, ali ako sam u medjuvremenu platio paket, da zanemarim taj email.
Do neki dan nisam ni otvarao taj email (sluzi mi samo za ebay i paypal), a onda slucajno pogledam, ono jos 2 emaila od ebaya, najprije 18.09. jos jedno podsjecanje da moram platiti paket odmah da bi mogao biti isporucen, a onda i 22.09. u kojem pise da je moja kupovina ponistena kao i da je mom nalogu pribiljezeno to sto nisam platio.
Na paypalu mi postoji transakcija 06.09. u kojoj mi je uredno naplacen iznos, a i neki dan sam bio u banci, i tamo mi je takodje uredno naplacen iznos sa racuna.
E sad, sta dalje uraditi? Ja sam tamo na ebayu poslao odgovor tome trgovcu jos u petak i pitao ga da li je poslao paket, a i na njegov email juce, medjutim jos nikakav odgovor nisam dobio.
Da li da cekam jos par dana da vidim da li ce posiljka uopste doci, inace uvjek cekam oko mjesec dana, ili sta da radim? U medjuvremenu sam primjetio kad se ode na ebay pa na taj artikal sto sam narucio, kad pogledam za koliko dolazi posiljka i koliko je postarina za bih, tu sada nema stavke nego samo stoji da se za detalje moram obratiti direktno trgovcu, a inace stajalo je free shiping, kao i dostava za 20 dana.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Javi se ebayu i objasni im da si platio item.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Nista nemoj uplacivati dok ti ne posalju mailove, tek onda uplatu izvrsi.
Bookmarks