Ja sam produzio pretplatu pred par dana, kupio mobitel i nastavljam sa 50% kao i do sada
Uvjeti korištenja Vip božićne promocije za privatne pretplatnike govornih tarifa Sve za mene „Prepolovite vašu pretplatu zauvijek"
1. Korištenjem promocije „Prepolovite vašu pretplatu zauvijek“ (u daljnjem tekstu: promocija) Vip pretplatnik (u daljnjem tekstu: korisnik) prihvaća ove Uvjete korištenja.
2. Promocija je dostupna postojećim Vip pretplatnicima govornih tarifa Sve za mene koji imaju pravo na produljenje pretplatničkog ugovora, a iskoristili su promociju „Prepolovite vašu pretplatu zauvijek“ tijekom inicijalnog razdoblja dostupnosti njene aktivacije od 19.11.2010. do 31.1.2011.
Korištenje promocije podrazumijeva potpisivanje pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca.
3. Promotivna pogodnost ostvaruje se kroz 50% popusta na mjesečnu naknadu odabranog tarifnog modela i to tijekom 24 mjeseca:
Sve za mene 30: 15 kn popusta na mjesečnu naknadu tijekom 24 mjeseca
Sve za mene 75: 37,5 kn popusta na mjesečnu naknadu tijekom 24 mjeseca
Sve za mene 150: 75 kn popusta na mjesečnu naknadu tijekom 24 mjeseca
Sve za mene 250: 125 kn popusta na mjesečnu naknadu tijekom 24 mjeseca
Sve za mene 400: 200 kn popusta na mjesečnu naknadu tijekom 24 mjeseca
Sve za mene 600: 300 kn popusta na mjesečnu naknadu tijekom 24 mjeseca.
Bez obzira na niži iznos mjesečne naknade, korisnik i dalje dobiva nesmanjeni iznos uključenih minuta/SMS poruka/podatkovnog prometa u mjesečnu naknadu.
4. Promocija se dodjeljuje automatski nakon produljenja postojećeg pretplatničkog ugovora, korisnicima koji ostvaruju pravo na istu, o čemu će biti obaviješteni SMS porukom.
Pogodnosti iz ove promocije moguće je ostvariti isključivo kupnjom mobilnog telefona.
Ukoliko je pretplatnički ugovor aktiviran pred kraj obračunskog razdoblja, popust na mjesečnu naknadu također će se primijeniti automatski i to na iznos obračunate mjesečne naknade proporcionalno danima do isteka obračunskog razdoblja.
5. Popust na mjesečnu naknadu odabrane tarife Sve za mene korisnik ostvaruje tijekom ukupna 24 mjeseca te i nadalje, dok god produljuje trajanje ugovorne obveze na dodatna 24 mjeseca.
Znači, nakon isteka 24 mjeseca dodjele popusta, korisnik će moći produljiti ugovor na sljedeća 24 mjeseca i dalje koristiti navedenu promociju tijekom sljedeća 24 mjeseca, uz uvjet da ugovornu obvezu produlji na tarifnom modelu na kojem mu je promocija inicijalno dodijeljena.
Krajnji rok u kojem korisnik može produljiti ugovor, ukoliko želi nastaviti koristiti promociju, tri su mjeseca nakon isteka ugovorne obveze.
6. U slučaju da je korisnik tijekom dodjele promotivnog popusta izgubio daljnje pravo na dodjelu istog zbog kršenja pravila promocije, istu više neće moći iskoristiti niti prilikom sljedeće obnove ugovorne obveze.
7. U slučaju prijenosa ugovora na drugu platežno odgovornu osobu, popust iz ove promocije se gubi i novi korisnik ne može nastaviti koristiti ovu promociju temeljem prava koja je ostvario prethodni korisnik.
8. U slučaju da se korisnik neki mjesec nalazi u statusu privremenog isključenja (na zahtjev korisnika ili zbog neplaćanja), taj mjesec ne ostvaruje pravo na dodjelu popusta iz ove promocije. Nakon reaktivacije računa, popust će se nastaviti dalje dodjeljivati.
9. Glede svih ostalih pitanja vezanih uz korištenje telekomunikacijskih usluga VIPnet d.o.o. i odnosa VIPnet d.o.o. i pretplatnika koji nisu riješeni ili regulirani ovim Uvjetima, primjenjuju se Opći uvjeti poslovanja VIPnet d.o.o.
10. VIPnet d.o.o. pridržava pravo poduzeti sve potrebne mjere u slučaju prekomjernog korištenja usluga i/ili ponuda, a radi očuvanja integriteta i sigurnosti rada Vip mreže te održavanja kvalitete usluge. O uvjetima eventualnih ograničenja korištenja usluga/ponuda VIPnet d.o.o. na primjeren će način upoznati korisnika.
11. Vipnet zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta korištenja, o čemu će korisnik biti obaviješten putem web-stranice www.vipnet.hr ili na drugi prikladan način.
Uvjeti korištenja primjenjuju se od 19.8.2012.
Zanimljiva je odredba o roku od tri mjeseca. Nije mi jasno da li se popust gubi čim isteknu 24 mjeseca, pa se ponovno aktivira nakon produženja? Čini se da je tako..
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ja sam produzio pretplatu pred par dana, kupio mobitel i nastavljam sa 50% kao i do sada
Ja ću čekati. Možda bih uzeo S3, ali sad kad su digli cijene više mi se nikamo ne žuri. Uostalom, Note 2 je iza ugla, a nadam se nekako da će možda i Motorole doći.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Vrijedi li ova ponuda za buduće pretplatnike ili samo za postojeće? Cijena moba mi i nije toliko bitna koliko ovo 50% off.![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Po ovome ispada da cu ja u 12mj. produžiti ugovor na novih 24 mjeseca, uzeti novi telefon i još uvijek će mi biti aktivna tarifa "Sve za mene 250" koju ću plačati 125,00kn?
Jer kolega s posla me uvjerava da se to ne može napraviti s obzirom da "Sve za mene" tarife više nisu dostupne, i da sad pri produženju ugovora moram odabrati novu tarifu ako hoću novi mobitel
Ti i ja smo u identičnoj situaciji (i obojica s Desire-om)
kao što je rekao djecak009, naravno da možeš. Ne smiješ promijeniti tarifu, znači nemožeš prijeći na SZM 150 ili 400, nego moraš ostati na ovoj od 250.
A tarifa je u istom rangu kao i Bez Limita 222, pa to gledaj kad budeš tražio cijene mobitela.
I što je najvažnije, možeš otezat do 3 mjeseca nakon što ti istekne tarifa prije nego produžiš. Nisam 100% siguran, ali mislim da bi to vrijeme plaćao punu cijenu, zato pripazi. To ti se eventualno isplati samo ako čekaš neki specifičnimob koji još nije došao u Vip, a znaš da će doći unutar tih tri mjeseca.
Hvala na informacijama.
Još samo jedno pitanje da li ja mogu produžiti ugovor 10-15 dana prije isteka važećeg?
Prema općim pravilima možeš 3 mjeseca prije.
Bookmarks