Netko je u drugoj temi spominjao nešto o prestanku promotivne ponude.
Osim ako nisam nešto sanjao, Vip je jučer poskupio S3 u pretplati 222 sa 2199 (ili tu negdje) na 2899 za 16GB verziju, a 32GB sa 2299 na 2999.
Rade li to oni i inače tako?
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Netko je u drugoj temi spominjao nešto o prestanku promotivne ponude.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Je, bas tako. U 222 tarifi S3 je bio 1999kn sada je 2899kn. Navodno da je istekao promotivni period.
Što mislite, koliko je realno očekivati pad cijene u S3 16GB u slijedećih 3 mj?
Trebao bi produžiti Sve za mene pretplatu kako bi ostvario 50% popusta na pretplatu, a HTC Desire bi volio zamijeniti za drugim uređajem.
Od drugih uređaja eventualno dolazi u obzir Xperia S, dok ostali HOX, HOS, Xperia P mi ne pašu zbog već poznatih stvari pisanih na forumu.
Nisam siguran da je ovo točno.
Zapravo, možda je točno ako se nešto u Općim uvjetima poslovanja promijenilo, jer ja sam prije 4 mj. uredno produžio svoj ugovor na obvezno trajanje od 12 mj., te zadržao svoju (pra)staru Komplet 200 tarifu, a sve u cilju kupnje uređaja po povoljnijoj cijeni (jasno).
Naravno da možeš produljit tarifu koju imaš. Ne može se mijenjati na manju ili veću ali produljivati se može zauvijek. Ne bih se čudio da su namjernl počeli dizat cijene mobitela jer će sada u 11. mjesecu doći čitavo more ljudi na produženje koji su 2010 iskoristili božićnu promociju od 50% i uzeli Desire.
I ja sam u toj grupi![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
frend radi u vipu i rekao da je se moze uzeti mob s popustom, i da se cijene gledaju po tarifi koja je u tom cijenovnom rangu :/
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Točno. Sve za mene 250 = Bez limita 222.
Ovo da se ne može uzet mob s popustom je bila druga akcija, proljetna u kojoj su ponovili popust of 50% ali bez mobitela.
U božćnoj se mogao uzeti mobitel.
A što se tiče promocije Samsunga, mislim da je t mazanje očiju jer je istovremeno pala cijena HTC One Xu, a narasla Samsungu.
Sve mi se čini da su čekali najavu iPhona, pa kad je postalo jasno da nije Star Trek mobitel nego isto kao četvorka sa par kozmetičkih prepravaka, skužili su da je S3 i dalje najjači i digli cijenu.
Is tvojih tipki u Vipove uši, ali nažalost nije baš tako...
http://www.vipnet.hr/c/journal/view_...82&version=1.0
Zanimljivo.. vidi ovo http://www.vipnet.hr/promjena-tarifnog-modela :ne zna:
Stvarno čudno.. Imaju dva oprečna tumačenja.
u SZK su mi svaput rekli da je SZM 250 = BL 222. Očito se oni drže ove koju sam ti ja poslao, ali bilo bi dobro probat na blef![]()
1399kn za S3 ne zvuči loše)
Odeš na mobilne uređaje i odabereš produljenje ugovora, pa će ti se, kad odabereš neki model, pojaviti dole link na cijene u ostalim tarifama.
Jos kad bolje razmislim kad se već daju toliki novci, onda se vise isplati dati još 100kn ekstra pa uzeti 32GB model
Provjerio sam opet sa SZK. Definitivno je SZM 250 u cjenovnom rangu BL 222 što je i logično.
Ona tablica promjene tarifa je samo za određivanje u koje se tarife može prelaziti bez naknade, a nema veze sa cijenama mobitela.
Da ne otvaram novu temu...
Nije mi stvarno jasna njihova poslovna politika: http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...i/-/phone/3935
Galaxy Nexus je kod njih 499 kn u tarifi Bez limita 669 uz ugovor na dvije godine O_O
Da i ne spominjem prešugave uvjete na pretplati! Na koju foru oni zadržavaju tolike korisnike, beats me...
na foru da ima korisnika koji zapravo sklapaju ugovore zbog odgovarajuce tarife i kvalitete usluge a ne zbog mobitela.![]()
A koja je to tarifa i kvaliteta usluge? Puno predugo sam bila njihov korisnik, nisam se baš nagledala te divne usluge, a uslužnosti još manje.
Tarife im baš i nisu neke. Zbog toga sam se i vratio na bonove. Jedino što me je zadržalo na pretplati je Internet koji koristim putem sticka na računalu. O cijeni uređaja da i ne govorim jer su užasno poskupili i nisu mi davali nikakav popust bez obzira što sam njihov korisnik bio preko 10 godina. Žalosno![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks