Nema ni račun ni ovjeren jamstveni list...ukratko, nema jamstvo.
Pozdrav svima..
želim kupiti mobitel preko njuškala novi, u pitanju je jedan model htc-a..mobitel je dobiven na poklon pa nema račun, ali ima garanciju koja je neovjerena uz to mi je čovjek napisao da po novom pravilniku ne mora biti ovjerena..
može li me netko uputiti koliko je to istina?
Hvala..
Nema ni račun ni ovjeren jamstveni list...ukratko, nema jamstvo.
oke hvala na kratkom i jasnom odgovoru![]()
Čuvaj se mobitela dobivenih na poklon na Njuškalu. Zna se raditi i o ukradenim mobitelima, a prazan garancijski list nije problem nabaviti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
reci mu da nek ti da IMEI, odi u t.centar i trazi kopiju racuna za taj IMEI
pa ces vidjeti kad je kupljen, a racun ti je ujedno garancija, pa ti tamo mogu ovjeriti odma i garantni list, ako bas oces![]()
Ne vjerujem da će mu dati kopiju računa temeljem IMEI-a, a bez osobne osobito ukoliko je telefon kupljen na ugovor. No, iz sve napisanog, ne vjerujem da je kupljen u dućanu.
vrijedi probati
Evo npr. ja imam uređaj koji je kupljen preko firme (zamjenio s čovjekom za kojeg vjerujem da me nije zeznuo i koji mi je rekao da će sa mnom otići na servis ako dođe do kakvog problema). Vidljivo je da je uređaj kupljen u T-mobile jer kutija ima na sebi reklamu za max to go, sve uredno osim toga što nije ovjerena garancija.
Ima li kakve osnove da dobijem kopiju tog računa u T-centru, ili barem da mi ovjere garanciju?
pa ima osnove, moze se to tako.. po imei broju ti ga nadu![]()
Vlasnik ugovora mora s uređajem i osobnom otići u T-Centar i dobit će račun. Meni su dali bez problema...
Ja sam dobio mobitel na nagradnoj igri kada je Bonbon dijelio. Račun naravno nisam dobio, ali sam išao u T-Centar ovjeriti garanciju.
Da li se može dobiti garancija na mobitel(kupljen u T-Comu ako mu nije ovjeren garancijski list i nemam račun?
Na kutiji je isti IMEI kod kao u mobitelu.
Iz osobnog iskustva istina prije par godina (T-com)....
Kćer mi je imala samsung koji se pokvario (obiteljska tarifa član)
naravno nisam imao račun ali sam otišao u t-centar
i rekao da sam izgubio garanciju ali da imaju imei broj od mobitela koji su mi prodali i neka provjere
djelatnica mi je bez problema isprintala račun i uzela mob na popravak
Može.
Možeš i u servis direktno odnijeti čak.
Bookmarks