Nije da nije već spomenuto bar stoput...
Settings > Wireless & networks > Wi-Fi settings > MENU > Advanced > Wi-Fi sleep policy > Never.
Moze li netko pomoći kako da isključim odlazak u sleep mod. Naime kada slusam radio preko interneta nakon 15 minuta imam prekid i moram ponovo i kada otključam mobitel ponovo pokrenem slušanje. Moze li se to izbjeci pa da mi radio svira bez prekida.
Hvala!
Nije da nije već spomenuto bar stoput...
Settings > Wireless & networks > Wi-Fi settings > MENU > Advanced > Wi-Fi sleep policy > Never.
Sve je tako postavljeno, ali nakon 15 minuta prekid.
Onda je nešto drugo.
Ima li u playeru kakvih opcija po tom pitanju?
Koji ROM? Koji točno player? Je li uređaj rootan?
To je neka greska u softwareu. Ja sam imao dva komada i na obadva se to dogadalo. Probao sam taj sleep policy na never, jedno 10-15 programa sa marketa koju "drze wifi budnim" i nista nije uspjelo. Kod mene je bio problem sto Viber nije radio nakon tih 10-15 min. Nije se mogao wifi "probuditi" iz sleepa. Sad imam u kuci jedan Samsung Galaxy Mini II i kod njega nema tih problema
iPhone 5s 16 GB
Upravo sam instalirao WinAmp da vidim da li ce s njim prekinuti, ali nista, nakon sedam minuta jednostavno prekine. Nedavno je sve radilo OK. Mobitel sam spojio na glazbenu liniju i slusao sam neki internet radio vise od sat vremena. U WinAmp ima također opcija za postavku WiFi u kojoj je postavljeno na Never.
Imaš li možda instaliran neki auto task killer?
Ako nije ni to, onda ne znam.
Nemam takvo sto instalirano.
EDIT:
Pošao sam u postavkama wifi postaviti da se isključi kada i zaslon, ali on i dalje tjera svoje sedam minuta i prekid.
Zadnji uredio ravilov : 13-08-2012 u 09:20
Bio sam u T-comu s obzirom da imam jamstvo na telefon i rekli su mi da donesem pa će stručnjaci vidjeti što je. Nešto sam mislio što bi se dogodilo da vratima na tvorničke postavke. Jedino nisam siguran da li ću moći ga koristi za druge mreže jer sam od T-coma dobio šifru za otključavanje tako da koristim VIP-ovu karticu.
Moći ćeš...
Nakon 13 dana dobio sam mobitel od T-coma navodno su ubacili novo software, ali opet mi se događa ista stvar, sedam minuta i prekid bez obzira na koju opciju da postavim, da se gasi sa zaslonom, da se ne gasi kada je priključen ili na opciju nikada. Ne znam da li da ga ponovo nosim u servis. Bojim se da neće ništa napraviti. Bilo bi mi drago ako bi se netko javio tko je imao ovakav problem, sumnjam da sam ja jedini takve sreće.
Frend mi je imao isti problem, nakon natezanja sa operaterom, dobio je drugi telefon, koji je isto poceo raditi nakon nekog vremena, pa je na kraju sve to zajedno zavrsilo na drzavnom inspektoratu i povratu novca
Probaj sljedece:
1. postavi mobitel da koristi staticnu ip adresu pa testiraj
2. ako ti ruter koristi wpa/wpa2 tkip aes, promijeni wpa/wpa2 tkip pa testiraj - u najgorem slucaju, prebaci ruter na wep i vidi da li prekida.
3. nije do mobitela, vec do mreznih postavki
4. stvar je u obnovi mreznih kljuceva. Mobitel ih trazi prije nego ih ruter daje, ili kako vec. To uzrokuje asinhronizaciju i prekid veze, nakon cega se veza ponovo uspostavlja i ponavlja problem.
Instaliraj alogcat i prati sta se desava. Kad prekine, pauziraj, sacuvaj log i posalji ovde.
Zadnji uredio domagoj : 08-10-2012 u 16:34
Bookmarks