SE Xperia Mini je moj izbor (bolji procesor, HD kamera), ali posto ti je vrh 200 kn onda ne dolazi u obzir jer ti je ona skuplja za 99 kn,.... znaci ostaje ti X8 za 199 kn kao najbolji izbor,...
Došlo vrijeme za nabavku novog mobitela jer mi je trenutni u komadićima. Doduše budžet mi je malo... mali. Vrh je 200kn
Vip u ponudi za produljenje ugovora na 24 mjeseca do te cijene (ona tarifa 111) ima
SE Xperia X8
SE Xperia X10 mini
SE Xperia mini
LG Optimus ME P350
LG T385
LG Optimus L3
Prema proučenome, najbolje bi mi bilo uzeti Xperiu X8; jel to dobar izbor? Ne muče me stvari tipa rootanje i kojekakve nadogradnje, glavno da funkcionira GPS+Google Maps, muzika i, čuda li, Fejs, ekran neke razumne veličine, da baterija traje neko razumno vrijeme i da se ne razbije kad se ja idući put razbijem na biciklu
![]()
SE Xperia Mini je moj izbor (bolji procesor, HD kamera), ali posto ti je vrh 200 kn onda ne dolazi u obzir jer ti je ona skuplja za 99 kn,.... znaci ostaje ti X8 za 199 kn kao najbolji izbor,...
Ne kužim, budžet za mobitel 200kn, a pretplata svaki mjesec min 121 kn (111 + 10). Uzmi radije neki skuplji mobitel u toj tarifi (na rate) pa plaćaj mjesečno (nekoliko mjeseci) 200kn. Svi ti mobiteli su već zastarjeli i loši i nećeš baš biti zadovoljan.
Ak možeš skucat mjesečno bar 130kn, onda nađi još 70-ak kroz pola godine (LG Optimus L5 u toj tarifi je 549kn, HTC Desire C je također 549kn, Samsung Galaxy Ace je 849kn)
Ja bi, vjeruj mi iz vlastitog iskustva, preporučio prekid pretplate, odlazak na bonbon ili tomato(brutalna tarifa - za 100kn imaš troduplo više poruka,poziva i interneta) te da razliku ostavljaš pokraj i kroz 3-4 mj. skupiš za puno bolji mobitel i uzmeš ga u oglasniku.
Kažem iz vlastitog iskustva jer sam se makao s pretplate jer je to užasno loša ponuda. Zašto - e zato jer plaćaš 111 + 10 + uspostave poziva + brzo potrošiš minute u paketu i onda još plaćaš i minute tako da to lako dođe i do cifre od 200kn i zato preporučam brutalnu ili pakete kod bonbona.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa bolje na 24rate po sto kuna kupit telefon za 2500kn onda.
ovaj x8 je totalno outdated telefon
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
iPhone 3gs jeoko 600 kn.
Ma ok. Dobar je to telefon ali sam ti htio samo pomoći savjetom da ne robuješ vipu iduće dvije godine zbog 200kn. Ali tvoj novac,tvoja pretplata - tvoja odluka![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks