I browseru u postavkama stavi da vidi mob kao komp
Pozdrav,
Da li se može otvoriti dropdown meni na nekoj web stranici preko android browsera, bilo kojeg ?
Konkretno, imam FreeNAS server, međutim najbitnije funkcije su mi dostupne na njegovoj adresi preko dropdown menija, i preko mobitela to ne mogu otvoriti.
Možda nekakva emulacija miša ili slično ?
Klikanje na njega ne pomaže, jer glavni izbornik je ujedno i link, pa ako kliknem samo mi refresha stranicu, a to nije ono šta mi treba.
Glup problem, ali dosta puta sam naišao na njega...
P.S.
http://420creative.com/blog/entry/dr...-web-try-again
I browseru u postavkama stavi da vidi mob kao komp
Nema efekta...
Taj drop down meni baš moraš kliknuti da bi se otvorio ili se otvara kada pređeš mišem preko njega (na kompu)? Ako je neki hover efekt, probaj na mobu malo duže držati link i povući prst s linka prije nego ga digneš, ali ne predugo da ti se ne otvori onaj Androidov long tap menu. Znači klik na link da bojom pokaže kako si ga označio i sklizni prstom negdje u prazno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
U tome je problem, potreban mu je hover efekt kojeg nema na mobitelima. Probao sam ovo šta kažeš ali nema efekta...
Rekao bih da je isto kao na http://adm.hr, onaj glavni menu lijevo. Klik na kategoriju otvara link, a prelaskom miša se otvara menu. Meni na mobu normalno radi taj sajt (i njemu slični). Znači klikom na kategoriju mi otvara link, a mrvu duži klik i u isto vrijeme swipe u prazno pa podizanje prsta mi otvara menu. Ajd probaj radi li ti na tom sajtu jer možda freeNAS to ima nekako drukčije složeno (nemam iskustva s tim pa nemam ni predodžbu kako to izgleda).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Je, dobro govoriš. Kod adm-a to radi, međutim kod freenas-a ne.
Nažalost ne mogu ti to pokazati jer bi se trebao logirati s mojom šifrom, ali ako nađem neki guest account javim...
Evo probao i ja - opera ni ne pokazuje taj izbornik, a u default browseru mogu otvorit samo prvi padajući ali ne i drugi.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
U dolphinu radi, samo se mora duze drzat
Bookmarks