...muski!!
Pratiš ti kukove i utegnute guzove...Znam po sebi.
![]()
...muski!!
Lunu hvata opasna nostalgija..![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
jucer kad je na dodjeli medalja spiker krenuo nabrajati poimence ekipu iz atlante '96. rascvala sam se se k'o drek na kisi
Puc i Kljajic su pokojni
kad smo kod nostagije, prije godinu dana u ovo doba bilo je veselo u Vinogradskojmislim da sam taman zicala epiduralnu :rofl:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ajde kad tako nostalgiraš, sjeti se gdje si bila prije 2 godine![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Hehehe, bitno da nije pjevao o bagrenju jerbo bih te zvao usred trudova
Ma ciljao sam na Pulu, ali nisam znao kad ste tocno bili.
jos sam tuzna sto nije pjevao bagrenje, jer bih bila prilicno sposbna primiti poziv unatoc trudovima kad je bagrenje u pitanju. a sta sad, porod mi je bio pyckin dim. sto svejedno ne znaci reprizu
bili smo krajem lipnja, oni neki silni blagdani i praznici, spajanje vikenda i tak to. znas mene i moje slonovsko pamcenje![]()
Zadnji uredio La_LuNa : 15-08-2012 u 21:19
btw
godina dana :tuzni:
I mene pere nostalgija na one dane dok sam bio mlad![]()
Da GO... Ovo nema veze s odmorom...![]()
Došao s mora
Dostigao 2. razinu crvenila (plikovi)- success ja!![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Jos tocno 4 dana do maturalca wooohooo
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Još 2 dana do kuhanja u vlaku na putu za posao woohoo![]()
Odlicno,lezim na lezaljci koja je napola u moru na pjescanoj plazi a u moru pokraj mene hladim bocu malavazije.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Kraj mene zdjela graha sa paradajzom i parizerom, očekujem razvaljotku kasnije
@work
Same here, nema posla, miran sam skoro 3 minute![]()
Od 9h jutros gledam serije na poslu i surfam. Klimatizirani raj, ah![]()
Bookmarks