Mislim da ti video nece raditi ukoliko nemas prednju kameru na mobilnom uredjaju.
ja sam instalirao skype na taj mobitel i nemam opciju za kameru,samo mogu pozvati da se ćuje glas i naravno mogu pisati pa me zanima dali mogu nekako složiti da imam i kameru? dali sam možda skinuo pogrešan skype? neznam! svi koji znaju odgovor neka mi se jave i pomognu mi!
hvala!![]()
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Mislim da ti video nece raditi ukoliko nemas prednju kameru na mobilnom uredjaju.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Možda bi onda bilo bolje da prije Skype-a i sličnih (naprednijih) aplikacija prvo malo koristiš uređaj i upoznaš ga.
evo sada sam našao jednu str na kojoj je opis mog mobitela i piše da nemam prednju kameru,a to sam pokazao (to malo crno gore kraj zvućnika prijatelju) i rekao mi je da je to prednja kamera!
http://www.tarife.si/hr/samsung-s5670-galaxy-fit.html
šta vi mislite dali je ili ne?
Osobno, mislim da ti prijatelj ne zna baš šta priča. To je light sensor i vjerojatno LED-ica ili proximity sensor.
Zadnji uredio ravilov : 13-08-2012 u 01:05 Razlog: postoji gumb Uredi Post
To ti je proximity sensor, tj. senzor blizine koji prilikom razgovora isključuje ekran.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
aha! dali bi ga mogao zamjeniti za neki drugi,još imam garanciju,kupio sam ga prije par dana?
Kakva bljeskalica? Pričam o LED-ici, to nema veze sa bljeskalicom.
Za zamjenu trebaš pitati tamo gdje si ga kupio.
Ako si ga uzeo na pretplatu mislim da nećeš moći zamijeniti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks