Mislim da ti video nece raditi ukoliko nemas prednju kameru na mobilnom uredjaju.
ja sam instalirao skype na taj mobitel i nemam opciju za kameru,samo mogu pozvati da se ćuje glas i naravno mogu pisati pa me zanima dali mogu nekako složiti da imam i kameru? dali sam možda skinuo pogrešan skype? neznam! svi koji znaju odgovor neka mi se jave i pomognu mi!
hvala!![]()
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Mislim da ti video nece raditi ukoliko nemas prednju kameru na mobilnom uredjaju.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Možda bi onda bilo bolje da prije Skype-a i sličnih (naprednijih) aplikacija prvo malo koristiš uređaj i upoznaš ga.
evo sada sam našao jednu str na kojoj je opis mog mobitela i piše da nemam prednju kameru,a to sam pokazao (to malo crno gore kraj zvućnika prijatelju) i rekao mi je da je to prednja kamera!
http://www.tarife.si/hr/samsung-s5670-galaxy-fit.html
šta vi mislite dali je ili ne?
Osobno, mislim da ti prijatelj ne zna baš šta priča. To je light sensor i vjerojatno LED-ica ili proximity sensor.
Zadnji uredio ravilov : 13-08-2012 u 01:05 Razlog: postoji gumb Uredi Post
To ti je proximity sensor, tj. senzor blizine koji prilikom razgovora isključuje ekran.
aha! dali bi ga mogao zamjeniti za neki drugi,još imam garanciju,kupio sam ga prije par dana?
Kakva bljeskalica? Pričam o LED-ici, to nema veze sa bljeskalicom.
Za zamjenu trebaš pitati tamo gdje si ga kupio.
Ako si ga uzeo na pretplatu mislim da nećeš moći zamijeniti.
Bookmarks