Zanima me kako stvari stoje kod app2sd? Imam xperia Ray s 2.3.4 pa me zanima kako to šljaka u odnosu na stabilnost, probleme... Imam i mogućnost native app2sd što je zapravo isti princip kao app2sd - ali me zanima jel bolje ostaviti app na memoriji telefona ili nema razlike ako je prebacim na sd (bilo native bilo app2sd)? Root nemam. Ne bih htio da shebem telefon i da podivlja zbog app2sd...i zato što sam prebacivao aplikacije na FAT32 koji je zastario i loše upravlja podacima, desi se gubitak podataka i sl...u odnosu na ext2 ili ext4...
Ukoliko app2sd ne radi najbolje ili znaju nastati problemi - radije ću obrisati igricu-dvije i programe koje rjeđe koristim, lako se skine opet ako zatreba...ali pošto vidim da mogućnost app2sd dolazi standardno u stock romu, zašto ne iskoristiti za igrice koje su po komadu 25MB, možda skype prebaciti (jer rijetko koristim) i sl. Najveći razlog su igrice...
Memorijska je Transcend 8GB class6.
Kakva su vaša iskustva sa app2sd (native i app)? Jel bolje uzeti app2sd s marketa i koji? Ima ih više - jel onaj od Sam Lu što ima i najviše downloada?
Link2sd sam bez problema koristio na x10mini s root-om.

Odgovori uz citat

sta da radim ... 
Bookmarks