Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 4 od 4
    Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    Zopo ZP700
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    1.611
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.611, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Instalacija karata i/ili dodatnih navigacija na Prestigio geovision 4120

Pozdrav svima.

Nov sam ovdje i laik što se navigacije tiče. Jučer sam kupio Prestigio geovision 4120. Uređaj radi solidno, ima instaliran iGO Amigo s kartama Evrope i bivša Juga. "Jedino" iritirajuće je da npr Varaždin, Čakovec i uglavnom manja mjesta nemaju kućne brojeve. Tako da sam sad skinuo ovaj 2 GB torrent s kartama Evrope. jedino ne znam kako da to upogonim na svom uređaju. Ja sam to naivno stavio samo na sd card, međutim kako to povezati. Uglavnom što da radim?

Hvala na pomoći. Davor
    Zadnji uredio Sljaka : 09-08-2012 u 15:44

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rascal108 Pregledaj post
    Pozdrav svima.

Nov sam ovdje i laik što se navigacije tiče. Jučer sam kupio Prestigio geovision 4120. Uređaj radi solidno, ima instaliran iGO Amigo s kartama Evrope i bivša Juga. "Jedino" iritirajuće je da npr Varaždin, Čakovec i uglavnom manja mjesta nemaju kućne brojeve. Tako da sam sad skinuo ovaj 2 GB torrent s kartama Evrope. jedino ne znam kako da to upogonim na svom uređaju. Ja sam to naivno stavio samo na sd card, međutim kako to povezati. Uglavnom što da radim?

Hvala na pomoći. Davor
    Dali je to novi uređaj s originalnim Softwareom ili si kupio od nekog . Ovako napamet neznam jer nemam uređaj pri sebi. Kako je kod Prestgio podešeno čitanje karata s SD kartice neznam . Koliko imaš interne memorije , treba li raditi "Unlock" isto tako neznam . Premalo podataka . Vjerovatno su karte nešto starije zato nema kućnih brojeva , manja mjesta nemaju kućne brojeve ni na "boljim" Navigacijama , vjerovatno kartografi (Mađari) koji rade iGO nikad nisu bili u Sračincu , Majerju , Trnovcu ili Brezju iako su blizu Zagorja ili Podravine ...

Kad bi na tom uređaju bila Mireo (HR) Navigacija , vjerovatno bi se situacija s adresama i brojevima popravila ...
    Pokušaj ovdje: napisati neko manje mjesto bilo gdje u HR ...

Pogledaj malo ovdje "Kako nadograditi vaše karte online" za : Prestigio GeoVision 4120

Napravit ćemo nešto samo se trebamo malo bolje dogovorit ... !
    Zadnji uredio Sljaka : 09-08-2012 u 15:49 Razlog: ubačen i tekst u link, ikona je slabo uočljiva
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2012
    Mobitel
    Zopo ZP700
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    1.611
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Dali je to novi uređaj s originalnim Softwareom ili si kupio od nekog . Ovako napamet neznam jer nemam uređaj pri sebi. Kako je kod Prestgio podešeno čitanje karata s SD kartice neznam . Koliko imaš interne memorije , treba li raditi "Unlock" isto tako neznam . Premalo podataka . Vjerovatno su karte nešto starije zato nema kućnih brojeva , manja mjesta nemaju kućne brojeve ni na "boljim" Navigacijama , vjerovatno kartografi (Mađari) koji rade iGO nikad nisu bili u Sračincu , Majerju , Trnovcu ili Brezju iako su blizu Zagorja ili Podravine ...

Kad bi na tom uređaju bila Mireo (HR) Navigacija , vjerovatno bi se situacija s adresama i brojevima popravila ...
    Pokušaj ovdje napisati neko manje mjesto bilo gdje u HR ...

Napravit ćemo nešto samo se trebamo malo bolje dogovorit ... !

Da, to je novi uređaj jučer kupljen u trgovini. Ima 2 GB interne memorije i tu je sve pohranjeno. Ima slot za karticu. Za unlock ni ja ne znam, na nekom forumu gdje sam gledao model 5120, bilo je receno (za taj model) da ne treba unlock, ali ne znam da li je isto za sve modele od Prestigio. Prije sam koristio Goclever, gore je bila Via Cardinale BE... sad mi žao da sam ga prodao, jer sam ak se ne varam za sva sela imao broj. U 2 god samo 2 put nisam našao. Kako instalirati Mireo gore? Jel mogu imati 2 navigacije istovremenu na tom uredaju? Jedna koja je vec nutra a druga na kartici. Pa da biram kaj trebam kad trebam. Razmisljam takoder kontaktirati Prestigio jer navodno (tako pise na njihovoj web strani) imam pravo na 1 god update karta besplatno. Karte su od 2009. Piše "Data Source 2009 Tele Atlas B.V. (091026)

U svakom slucaju... PLZ pomozi.

Pokusao sam nestio na svoju ruku probati, pa sam bio zeznuo (krive licence ubacio) pa mi je uredaj ko lud postao i stalno se palio/gasio. Pokusao napraviti resest i nista, na kraju je sam bacio neku poruku da mi on napravi reset ali gubim trajno sve podatke tak nesto. No taj tren se bio spojio na punih 1 min na komp pa sam usao u folder licenec i izbrisao sve kaj sam dodal ranije i spasiio stvar.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Možemo se dogovoriti jedino naveče . Gore sam dodao (Edit Post #2) kako se nadograđuje uređaj s originalnim kartama .

Imaš li instaliran "Skype" !?

Ako imaš ostavi svoj Nick'Name na PP (Privatne poruke)

Prije nego što bilo kakavu preradu ili dodavanja radiš na uređaju , napravi Backup !
    Tako da sve što vidiš na GPS-u preko USB kabela prekopiraš za rezervu , zlu netrebalo
    na računalo ...

PS: Neka Ti ne bude žao , toj je dobar GPS uređaj !
    Zadnji uredio Sljaka : 09-08-2012 u 15:45 Razlog: podaci prilagođeni novoj temi
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 72
    Posljednji post: 18-11-2025, 12:15
  2. Instalacija karata na Pioneer AVIC-S1!
    By Sator in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 12-10-2009, 23:06
  3. Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-03-2009, 00:54
  4. N95 instalacija,navigacija i sl
    By dgrgic37 in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-02-2008, 12:42
  5. Stavljanje dodatnih RAM-ova
    By casper1 in forum Prijenosnici, tableti, hibridi
    Odgovora: 10