Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 34

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Jul 2011
    Mobitel
    Nexus 5
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.162
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.162, Nivo: 15
    Bodovi: 4.162, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 16,0%
    Ukupna aktivnost: 16,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hm pa ne znam dal je baš to. Čitao sam u nekim auto novinama. Čak mi se čini da je bio Garminov uređaj. Prokazivao je sve gore. Okretaje motora, kojekakve temperature... Ali ne mogu se sjetiti u kojim sam to novinama čitao. Mislim da je pisalo kao može to svaki uređaj samo moraš stavit taj softver. Znači svaki Garmin (dobro valjda ne baš svaki) i staviš taj softver. A softver je čini mi se koštao 700kn. Ali velim davno je to bilo i nisam siguran u ovo kaj sam napisao.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel1 Pregledaj post
    Hm pa ne znam dal je baš to. Čitao sam u nekim auto novinama. Čak mi se čini da je bio Garminov uređaj. Prokazivao je sve gore. Okretaje motora, kojekakve temperature... Ali ne mogu se sjetiti u kojim sam to novinama čitao. Mislim da je pisalo kao može to svaki uređaj samo moraš stavit taj softver. Znači svaki Garmin (dobro valjda ne baš svaki) i staviš taj softver. A softver je čini mi se koštao 700kn. Ali velim davno je to bilo i nisam siguran u ovo kaj sam napisao.
    Garmin je specifičan uređaj i na njega neide baš nešto sa "strane" , što nije Garminovo . Program ili Software je neka vrsta "pokvarenog" Linuxa , koji se može čitati na normalnom Windows računalu ...
    Nije mi jasno , kakva bi to bila Navigacija (Garmin ) , koja čita svakojake temperature !? Za očitavnje temperature u vozilu ili van njega mora biti nekakva sonda koja je ili ugrađena u uređaj ili iizvučena žicom izvan vozila , ako si mislio da još i mjeri temperaturu motora , okretaje ... onda to zaboravi ...
    GPS uređaj pa čak i Garmin mjere brzinu kojom se vozilo kreće i to točnije nego što pokazuje brzinomjer , a potrošnju goriva izračunava po pređenom putu , ako si mu stavio koliko tvoja "krntija" troši prosječno na 100 Km ...

Ja sam kupio Navigaciju Mio Moov V505TV prije nekog vremena , a našao se "pametnjaković" koji je vidio kako gledam TV na parkiralištu ... pa kaže :
    " ... U jebote kruh , kojeg Garmina imaš , još i utakmicu moš' gledat na njega , kol'ko si to platio ... "

"Nije svaka Navigacija Garmin , kao što nije svaka zubna pasta Kalodont"
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. [Nokia C2-03] Garmin navigacija
    By zlatan01 in forum Nokia
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 20-01-2012, 14:55
  2. S5230 garmin navigacija
    By Kiky90 in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 24-12-2010, 16:15
  3. GARMIN gps navigacija
    By Peronospora in forum Windows Mobile
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 14-08-2008, 17:34
  4. D600 ili Z510, ili ipak N6270 ili N70, a w800?
    By Symbeq in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 02-01-2006, 15:01

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove