nokia 5800 preko njuskala definitivno,ima jake stereo zvucnike ili nokia x2 isto
eto sta manje para sta bolji zvuk, ostalo je nebitno(mislim ekran u boji, edge i tako te gluposti)
mislio sam da je w995i u tom rangu, ali nije... zacudo tesko ga je nac ispod 900 kn
nokia 5800 preko njuskala definitivno,ima jake stereo zvucnike ili nokia x2 isto
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
bit ce onda 5800
Moja preporuka je x10mini. Mislim da je na njuškalu 400-500kn. To ti je mali android koji ima 3g internet, wifi,bt,5 mp kameru, gps, utor za micro sd. Slušalice su banana tako da spojiš bilo koje svoje dobre.. Ja koristim SE sa daljinskim na kablu-malo bolje neg stock.. Inače, x10mini je android, pa si instaliraš poweramp kojim podešavaš bas, kristale,preset loudspeaker i sl. To ti je mali, jako jeftin, jako kvalitetan android-a ako uzmeš kvalitetne slušalice nema mu kraja. Na sd karticu staviš brdo pjesama, a na dropbox, sugarsync, box još više pa streamaš pjesme preko neta sebi...
Tunein internet radio je također odlična stvar. Loudspeaker je ok jačine, ak ti je slabo, spojiš bananom zvučnike od kompa ili linije-imaju i kablovi koji pretvaraju chinch u jack tj.bananu.
Glazbeni mob, sportski, navigacija, radio, fotoaparat, surfanje, sms,mail, pričanje, wifi hotspot,..a sitan za u džep. Samo što ne pere veš..![]()
u t-mobileovoj web shop ponudi imaš nokiu ashu 201 za 350kn! Na nokinoj stranici piše da baterija tijekom slušanja glazbe traje 52 sata! Imam tu nokiju i mogu reći da je za te novce super i internet nije uopće spor za 2g mrežu, mogu čak reći da je na njoj net brži nego na mom starom mobu s 3g mrežom! Preporučujem ti taj mobitel! Također pogledaj i nokiu c2-01
Iliti preimoenovana Opera Mini.
Brzo ti je upravo radi te kompresije stranica. Inače je 2G spor dozlaboga i nema šanse da je u bilo kojem slučaju brži od 3g-a. Niti teoretski a niti u praksi.
Naravno, ako se ne nalaziš u nekoj vukoyebini![]()
Znam da inaće 2g je puno sporije, ali dok sam prvi put išao preko nokie na net, bio je brz kao na 3g mreži! Samo dok se sjetim svoje nokije iz 2009, trebala joj je minuta samo da otvor fb, a ovoj treba par sekunda, onda doslovno je taj novi browser puno bolji! Kako je onda tek taj browser dobar na 3g i 4g mreži?
Bookmarks