Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7
    GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    96.691
    Nivo
    75
    Bodovi: 96.691, Nivo: 75
    Ukupna aktivnost: 99,8%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

MioPocket 4.0

MioPocket 4.0

MioPocket is the best unlocking tool for all Mio's , and some other Windows-based devices too
    it not only unlocks , but also has many build-in apps
    it gives the possibility to install other satnav's like Tomtom and Metro
    it can be installed in device , but can also run straight from sd-card [ safer and recommended ]

_____
    MioPocket 4.0 Release 68

_____
    Mirror - Torrent Link

...
    Zadnji uredio walter66 : 17-07-2012 u 21:56
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zgodno, šareno, nepraktično za svakodnevnu upotrebu. Za one sklone ekperimentiranju pruža uvid u to što sve može vaša navigacija. Ako se volite "igrati" svakako isprobati, ali ako van vaš uređaj služi samo onome čemu je namijenjen (navigaciji ) slobodno zaobiđite.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    96.691
    Nivo
    75
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Zgodno, šareno, nepraktično za svakodnevnu upotrebu. Za one sklone ekperimentiranju pruža uvid u to što sve može vaša navigacija. Ako se volite "igrati" svakako isprobati, ali ako van vaš uređaj služi samo onome čemu je namijenjen (navigaciji ) slobodno zaobiđite.
    Bravo majstore ! To sam i ja rekao ! Zgodno i šareno!

Zgodno i šareno! Iskreno rečeno nisam ni ja za taj MioPocket , nisam ga nikad instalirao na svoj uređaj , ali sam izvukao dosta korisnih pomoćnih programčića iz njega , koje sam koristio za druge stvari pri izradi "Modinga" za razne navigacije . Problem je što nakon instalacije , dali na Flash Disk ili SD karticu sve lijepo izgleda , a većina nezna šta bi sa silnim ikonicama i programčićima koji uglavnom ne rade . Sve u svemu to je nezavršeni "proizvod" , koji treba dotjerivati . Teško je pronaći gdje MP drži adrese za pokretanje navigacijskih programa . Ubaciš iGO ili Mireo i tek onda nastanu problemi , na desktopu imaš ikonu , a kako pokrenuti Navigaciju ... Neznam ... Dobar je inače program ako si "napredniji" korisnik i moraš imati pojma , ako si "početnik" možeš dobar uređaj pretvoriti u "ciglu" , ili držač papira na stolu ... Problem je i s nižim rezolucijama uređaja , kao kod Mio Moov M300 (320x240) , Navman F35 ... jer ovaj MP uglavnom radi dobro samo na rezoluciji 480x272 , a na onim većima (800x480) koje sada imaju nove PNA Navigacije neznam dali uopće radi ... Nisam baš siguran ...

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ma radi on i na Mio Moov M300, nije čak ni problem mijenjati putanje, duži pritisak otvara explorer i samo nađeš željenu exe datoteku. Slično se mijenjaju i ikone. Čak i jednostavnije nego promijeniti putanju kod iGo ili Mireo. Da ga nisu pretrpali bio bi to sasvim zgodan program, ovako jednostavno je previše toga. Kad pogledaš da imaš 7 ekrana koje skrolaš vodoravno i da imaš još i mogućnost okomitog skrolanja na svakom ekranu možeš dodati bilo koji program pisan za WindowsCE, jedino ti malo stvara problem količina memorije i tamo neke "sitnice" poput ROM-a i RAM-a
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    96.691
    Nivo
    75
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Ma radi on i na Mio Moov M300, nije čak ni problem mijenjati putanje, duži pritisak otvara explorer i samo nađeš željenu exe datoteku. Slično se mijenjaju i ikone. Čak i jednostavnije nego promijeniti putanju kod iGo ili Mireo. Da ga nisu pretrpali bio bi to sasvim zgodan program, ovako jednostavno je previše toga. Kad pogledaš da imaš 7 ekrana koje skrolaš vodoravno i da imaš još i mogućnost okomitog skrolanja na svakom ekranu možeš dodati bilo koji program pisan za WindowsCE, jedino ti malo stvara problem količina memorije i tamo neke "sitnice" poput ROM-a i RAM-a
    Valjda je dobro , kažem da sam stavio na Forum samo zato što dobro izgleda . U nekoliko navrata dobio sam na stol Mio Moov M300 i M400 , koji nisu radili ili se nisu mogli spojiti na računalo preko USB-a ili su se ukopčali došli do narančastog Mio ekrana i ni makac . Problem je uglavnom bio s nepravilnom instalacijom MioPocketa verzije 2 pa na dalje ... Većinu sam uspio vratit u život , vraćanjem normalnog Softwarea na uređaj , ali tek onda kad sam se na veliku muku uspio spojiti na računalo , paljem gašenjem , skidanjem baterije i svakojakim vratolomijama , pa čak i spajanjem onog "čuvenog" 9-tog pina na masu ...

Sad , svaka prerada Navigacije može imati problem , zavisi ko' i kako je radi , ili važi ona stara poslovica " Sve što radite , radite na vlastiti rizik"
    Stvar je ista kao i kod ovih novih telefona , raznim "rotanjima" , "jailbrejkovima" "Custom Romovima" ili kako se to već ne zove , možeš " zeznuti uređaj , ako ništa drugo biti će možda dobar , ali nikad neće raditi više tako dobro kao original , znam iz iskustva , ma šta god napravio ipak je original ... original ... Ovaj mobitel koji imam sad nisam ni pipnuo s bilo kakvom preradom , a Navigaciju koju imam , Mio Moov V505 TV , ostavio sam s originalnim Softwareom , a dodatke "Unlock" radim samo na SD kartici bez diranja Flash Diska i originalnog Spirita ...

...

Banned Postignuća:
    1 year registered500 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2012
    Bodovi
    991
    Nivo
    7
    Bodovi: 991, Nivo: 7
    Bodovi: 991, Nivo: 7
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je dobro posluzio!!!

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hvala na opširnim informacijama!!!!

@walter66 MioPocket osim svega gore već napisanog zahtijeva striktno pridržavanje uputa kod instalacije i nije ga moguće instalirati sustavom next-next-next-finish. Nažalost mnogi olako shvaćaju bilo kakve pregradnje i nakon pročitana dva tri reda teksta upuštaju se u nešto o čemu nemaju pojma i nikad nisu radili. Složit ćeš se da bilo kakva intervencija u bilo kakvom uređaju,bila to navigacija,mobiteli, matična ploča..., zahtijeva određenu dozu znanja i opreza. Nema tu to ću ja lako, lako završava sa ciglom na stolu. Obično vrlo skupom.
    Da se vratim na MioPocket, na Mio Moov M300 moguće je uz njega ubaciti i GoShell ljusku za GoClever. Kad se GoClever očisti od viška i ostave samo navigacije, onda se može MioPocket pokretat ručno prema potrebi iz GoShella. Tako da za svakodnevnu upotrebu ostaje nekakav normalan pristup, a kad se baš ukaže potreba ili želja može se pokrenut MioPocket. Naravno, da sve to pada u vodu ako se ide na duži put, jer svi dodaci zauzimaju prostor u memoriji namijenjen kartama.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove