Kad se već bahatimo poslovima- meni su, bez razloga, povećali satnicu za duplo
Nisam se bunio...
Ja niš ne radim.
osim prakse, al to ko da ne radim.
Svi nešt rade...
One day, sky went blue...
Kad se već bahatimo poslovima- meni su, bez razloga, povećali satnicu za duplo
Nisam se bunio...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Matura razvaljena!Zivjeli!![]()
Tek si na maturi?
Pih, amater![]()
![]()
Radim, ali nije da se zalim![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Fala Points
Nego, jel zna netko ime ducana u Spanjolskoj slicnome MediaMarktu iz Austrije ili nasem HG spotu?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Slično HG Spotu? Ne postoji ništa slično našem HG Spotu. Ok, možda Pevec![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ići na posel posije srednje, ili na faks?![]()
Naravno na faks.
Posel ionak ide nakon faksa i to duuuugo vremena, ne znam kud ti se žuri.
Naravno, ako nađeš posao...
Ionako danas svaka šuša ide/može na faks. I još besplatno![]()
Pa s obzirom na to kolko godina imaš mislim da ti je pametnije da se strpiš malo
Ili da bar nekako središ da bude mirnije doma.
Faks definitivno ako ti se da uciti naravno,ali opet mozes probat i raditi,pa ako ti se ne svidi upises fakultet...
Tehničar za el. strojeve sa primjenjenim računalstvom (al mrzim taj dugi naziv..).
Svi mi kažu da idem na fax, ali ima par ljudi (bližih), koji pak kažu da je bolje ići radit.
Mislim da bum na fax. Neki. Ne znam, stignem odabrat još
@mario pokušavam, nije tak lako smirit cijelo kućanstvo (čitaj: jednu osobu)
Nego, dobio novi bicikloeto Sad bum manje na internetima
![]()
Po meni je fax izgubljeno vrijeme, jer ces samo izgubiti radni staz, a sa faksom ionako je tesko naci posao ( pogotovo ekonomijom i slicnim fakultetima ).Tolike godine ucenja i truda i na kraju nista.Ja imam samo osnovnu skolu i mogu ti reci da mi ne fali nista u zivotu.Do svoje 39 uspio sam zaraditi za novi stan i dva nova auta( koje redovno mjenjam svake tri godine ) uz to mogu reci da zivim malo bolje nego srednji stalez u EU.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Danas obrazovanje niti ne znači nešto previše, puno više znači ako imaš sreće u živou i/ili neke veze i/ili si jako snalažljiv.
Ne kažem sad nešto protiv tebe Raul, mislim općenito.
Diplomom, kako nam je jednom jedan profesor na faksu rekao (!), u većini slučajeva si možete obrisat dupe![]()
(Jedva) čekam da nam se Luna priključi![]()
![]()
@xlr: Dobro, onda nesto slicno Media Marktu
Zato cu ja ako Bog da i uspijem polozit ovu diplomu ic u Njemacku studirat. Svi mi govore da je to nebo i zemlja u usporedbi sa Cro
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Al meni je teta rekla (pošto je ona tu živjela isto), da to kaj je išla na fax joj ne znači puno zbog obrazovanja, nego to što se upoznala sa gradom i to. Malo joj i vjerujem da je to, jel vidim razliku između nje i tate
@xlr ajoj![]()
'bem vam motiku
Gun rece da probas radit, uvijek stignes upisat faks..
u teoriji jako lijepo zvuci, u praksi je to ipak malo teze. prosto zato sto se brzo izadje iz stosa (redovnog) ucenja i navikne se covjek na svoje pare.
da, postoji studij uz rad, al taj zahtjeva dosta odricanja, u smislu da mladi vole lumpovat, izlazit, putvat.. a s radom i paralelnim studiranjem niej to bas tak lako izvedivo.
ficek..
obzirom na situaciju doma (netko je rekao da se smiris - ja imam dojam da si ti jedno jako mirno dete i da konflikti s ćaćom nisu izazvani tvojim problematicnim pnasanjem..:hug: al to nije tema..) ja bih ti savjetovala da zagrijes stolac. jako. yebes povijest, povjest ti u tvojoj struci nece trebati (osim ako ne pikiras neki takav faks). koncentriraj se na one predmete koji su ti bitni, koji se traze za faks.
budi realan, ne pikiraj na fer, jer, oprosti na iskrenosti, mislim da nisi u tom rangu.
znaci, zagrij stolac da rasturis drzavnu maturu, i da skupis pun kuki bodova za upast u studenstki dom.
i s tim si si rijesio problem.
maknuo si se od tate.
dosao si u grad.
studiras.
a kao student uvijek mozes naci neki poslic za popunit si budzet.
sa svojom srednjom mozes naci posao (ne lako, ali u ovoj drzavi vise nit s ferom nije lako naci posao), no bit ces manje placen nego sa zavrsenim faksom.
plus, sto nitko od nas ne zna sto ce nam donijeti EU i u kakvim cemo se govnima naci. pa da se ne bi desilo da si u rangu s turcima i rumunjima jer imas samo srednju :/
luna haz spouken :rofl:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
eh, i raul, ajde, molim te, nemoj lupati ovakve savjete.
to to si ti imao prvenstveno srece nije nikakvo mjerilo.
ali nikakvo.
pogotovo u vremenima u kojima zivimo.
ono, ispada kao da si mu rekao da mu nit srednja ne treba, jer si se ti, eto, snasao.
al da, obrazovanje je svuda na cijeni, izuzev na ovom nasem brdovitom balkanu
i nes ti +/- koje godine staza, kad cemo ionako svi rintat dok ne pocrkamo![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Vidli bumo za 2 godine kaj bu sudbina odredila.
Možda se buraz odseli, onda imam kolko-tolko mira.
Poanta je kaj nemam mjesto gdje da učim. No nađem ja načina
Sve to stoji kaj si rekla, i ono sa povijesti, struku svoju znam, to mi ide, a FER nisam ni mislio![]()
I baš zbog te EU me ovo bode, jako. Inače ne bi ni razmišljao (odma radit).
Bilo bu zanimljivo iduće 2 godine![]()
Bookmarks