Kopirat ću info koji sam dobio:
Od 02.07.2012. u produkciju se pušta nova Web stranica
www.hrvatskitelekom.hr .
Nova Web stranica www.hrvatskitelekom.hr u potpunosti zamjenjuje postojeće
stranice www.t-com.hr i www.t-mobile.hr za privatne i poslovne korisnike, te
omogućava poboljšano korisničko iskustvo i poboljšani pregled dostupnih
usluga.
Informacija bi trebala biti točna s obzirom na izvor (koji neću otkriti), samo me čude dvije stvari: zašto na stranicama nema ništa o tome i zašto link ne radi. Zar nije praksa da se u ovakvim slučajevima stavi nešto kao odbrojavanje ili slično? Možda će se samo jednostavno redirectati na novu stranicu od ponedjeljka.
Uglavnom, živi bili pa vidjeli, a ako netko zna više, neka podijeli.
Sada pokušao otvoriti stranicu www.t-mobile.hr i redirectalo me na www.hrvatskitelekom.hr
Također me tražilo lozinku i username pa nisam mogao otkriti što se krije iza nove stranice.
Stranica radi....
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Koja neprofesionalnost oko nove stranice. Od jutros sav promet prosljeđuju na nju, a pola informacija nedostaje, polovicno je ili netocno. Mogli su prvo do kraja izraditi stranicu, pa je onda plasirati u javnost. Inače, nisam baš zadovoljan ni dizajnom.
Pušiona! Spora stranica i zakomplicirali još više...neatraktivna i nepregledna!
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Ocigledno je svrha da se ne informiras sam vec da njih pitas i onda ti oni preporuce ono sto njima (firmi) odgovara!![]()
nema više super ponude!
Da, nazalost ne izgleda dobro... Stari dizajn je bio puno bolji, brzi i pregledniji...
Nadam se da to nije konacni redizajn i da ce nedostaci biti otklonjeni...
ima, ali se sada zove: "Posebna WEB ponuda !"
vidi:
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...erifier=yMxrsc
Još jednom da potvrdim da je nova stranica takva banana i očaj... redosljed novih mobitela nikakav a ako hoću saznat cijene za produživanje ili nešto bokte treba te prijaviti, pa moraš odustajati, pa sporo dok učita...
A niko ne komentira što su stranice nedostupne već par sati
Opet jutros im stranica šteka i moj portal...pohvalno, nema što. Sad će cijelu godinu biti nešto tipa "molimo za razumijevanje, unapređujemo stranicu...bla bla". Koji vrag onu stariju nisu ostavili...ova im užas. Ni novu ponudu mobitela ne vidiš po redu neg se mora nabadat po brandu tamo...
Otkako imam ugovor s T-Mobileom, portal im se promijenio najmanje 5 puta, svaka verzija sve gora i gora. Već jako dugo vremena ne mogu ništa raditi na njemu. Ne vidim potrošnju, pakete, opcije, SMS-ovi često ne prolaze, kad hoću promijeniti tarifu, baca mi grešku itd. Katastrofa!
R320s-->Qtek S200-->Galaxy S3
Ne da je za -10, nego za -100 000 !!!
Menager pokupio lovu, ko da je bitna kvaliteta... Važno da je nešt novo. T-Com dio banana totalna, a da ne velim da su im cijene krivo napisane...:what:
Cijena poruke u roamingu pise oko 2,50 kn iz Njemacke a lagano skida 3,70
Totalni kaos! Na stranici se gotovo pa nemoguće snaći. Imam dojam da bih se prije na nekoj kineskoj stranici snašao.
Dobri Google odradi posao. Upišem pojam kojeg tražim i onda kliknem na link.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
valjda nam za prekosutra spremaju novi izgled stranica.Izvorno postao HT na svojim web stranicama
nadopunio 16.1.2014.:
Izvorno postao HT na svojim web stranicama
Zadnji uredio ispravljach : 16-01-2014 u 13:19
Novi izgled stranica sa starom ponudom skupih kanti!
Nek oni dadu dobre mobitele a lako budemo mi prekapali za iskopat informacije na neurednoj stranici![]()
Nikakvih promjena nema, isti izgled i jad od ponude kao i prije.... uz to su jos malo kasnili sa unaprjedjenju svojih stranica za nekih 5sati od obecanog, a i to nista novoga kada uvijek kasne sa obecanim....
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
danas se vidi prva sitna šminka.
na desnoj stranici priljepili poveznice na youtube, facebook, twitter i google plus.
ranije je to bilo na dnu, kao marginalna stvar
Bookmarks