Na Facebooku kažu da su minute unutar mreže još uvijek neograničene.
Ne mogu vjerovati. Prebacio sam se na novu tarifu (extra obitelj +) samo zbog tih neogranicenih razgovora unutar mreze. Ako je to istina, idem poslijepodne raskinuti sve ugovore s njima
iPhone 5s 16 GB
Na Facebooku kažu da su minute unutar mreže još uvijek neograničene.
valjda sam dobro kopirao link
http://www.facebook.com/photo.php?fb...4313125&type=1
ili ovo
http://www.facebook.com/HrvatskiTele...68438646501564
iPhone 5s 16 GB
Ovaj post je moj, tako da sam vidio. Nisam čitao ove komentare vezane za novu web stranicu.
Hvala! (dobro si kopirao linkove)
Imam dva broja na Extra Obitelji sa flat opcijom, ja sam vlasnik linija. Mogu li ukljuciti u obitelj zenin broj sa Extra Total tarifom koji ima Flat opciju, a koju zeli zadrzati?
Izgleda da je to ipak bila greška onoga tko im radi web stranice jer sad stoji da su pozivi unutar t-mobile mreže i prema svim fiksnim brojevima neograničeni.
NETOČNO:
Odobrava se produljenje promotivne ponude za sve poslovne postpaid korisnike koji u razdoblju od 1. Srpnja 2012. do 31. Srpnja 2012. prenesu pretplatnički broj iz mreže nekog drugog operatora u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d. ostvaruju pravo na 50% popusta na mjesečnu naknadu odabrane tarife kroz 24 mjeseca uz potpis nove ili produljene postojeće ugovorne obvaze na 24 mjeseci. Tarife na koje se ponuda odnosi su: Extra (Biz) Priča XS, S i M; Extra (Biz) Total+ S, M, L, XL i XXL
Odobrava se produljenje promotivne ponude za sve poslovne postpaid korisnike koji u razdoblju od 1. srpnja 2012. do 31.srpnja 2012 prenesu pretplatnički broj iz mreže nekog drugog operatora u pokretnu elektroničku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d. ostvaruju pravo na 50% popusta na mjesečnu naknadu odabrane tarife kroz 12 mjeseci uz potpis nove ili produljene postojeće ugovorne obvaze na 12 mjeseci. Tarife na koje se ponuda odnosi su: Extra (Biz) Priča XS, S i M; Extra (Biz) Total+ S, M, L, XL i XXL
IZVOR: Službeni cjenik Hrvatski Telekom d.d. za T-Mobile korisnike usluga u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži (Cjenik za T-Mobile korisnike)
zaključak:
nema više -50% za obiteljske tarife
staro:
novo: do 31.12.2012.
Zadnji uredio ispravljach : 03-07-2012 u 12:55
objavljeno je, vidi:
https://www.hrvatskitelekom.hr/Resou...Id=351&rType=2
u "Uvjetima korištenja promotivne ponude za prijenos broja u pokretnu elektronicku komunikacijsku mrežu Hrvatskog Telekoma d.d." piše:
...dostupna do 31. srpnja 2012. godine samo za poslovne pretplatnike, na EXTRA Biz tarifama...
u "Službenom cjeniku Hrvatskog Telekoma d.d. za T-Mobile korisnike usluga u pokretnoj elektroničkoj komunikacijskoj mreži (Cjenik za T-Mobile korisnike)" piše:
...Tarife na koje se ponuda odnosi su: Extra (Biz) Priča XS, S i M; Extra (Biz) Total+ S, M, L, XL i XXL...
ZAKLJUČAK:
u "Uvjetima" samo za poslovne Extra tarife, a u "Cjeniku" za poslovne i privatne Extra tarife, ali ne i Extra Obitelj
Zadnji uredio ispravljach : 03-07-2012 u 15:12
Prilično sam siguran da će se uskoro pojaviti ažurirani Uvjeti.
Ne govorim napamet, u SZK tvrde da je ponuda produžena do 31.8. i da vrijedi i za Obitelj+.
Ne bi bila prva diskrepancija između Cjenika i stvarnosti a za ovakve ponude i datume do kojih vrijede su ipak ključni Uvjeti.
Dobro , a ne bi možda išla ova kombinacija:
Uzmeš tele2 prepaid i preneseš ga u tmobile te potpišeš OPT 24mj pa pretplata bude 50%. Nakon toga ga prebaciš u obitelj+ i ubaciš svoje stare brojeve kao članove.
motorola user
ma moje se stanje nije promjenilo od prijašnjih postova.
tarifa extra obitelj XL(350kn) , nosioc još 5mj ugovorne obveze , 2 člana bez obveze.
Pa je ideja , kako rekoh :
1.tele2 --24mj XXL+ (50%) i mob po povoljnoj cijeni
2.osnivanje nove obitelji i ubacivanje gore navedena tri broja kao člana.
motorola user
Članak 4.
Ukoliko korisnik dolazi sa single tarife, na kojoj ima 12 ili 24 mjeseci popust od 50% na mjesečnu naknadu tarife, kao član ili kao nositelj u obiteljsku tarifu popust mu se automatski deaktivira pri ulasku u EXTRA obitelj.
Ne znam da li netko od Vas prati potrošnju u + tarifama. Ja sam malo pratio i čini mi se da mi pozive prema T-mobile i fiksnim mrežama NEURAČUNAVAJU besplatne mjesečne minute. Ajde molim Vas malo pratite pa javite ovdje!
Zadnji uredio mateob : 08-07-2012 u 10:33
Mislio sam napisati NEURAČUNAVAJU!
Pozivi prema fiksnim mrezama i prema 098/099 su neograniceni. Pozivi prema ostalim mrezama su oni brojevi u tablici. A i pise na stranici:
Broj minuta unutar T-Mobile HR mreže i prema fiksnim mrežama - neograničeno za 0 kn/min
iPhone 5s 16 GB
Znam da piše, ali prateći vlastitu potrošnju to mi se čini kao laž. Namjerno sam zvao samo one prema T-mobileu, i kad pošaljem Stanje na 0110 svaki put mi ostaje sve manje besplatnih minuta.
To se i meni dogodilo u 4. mjesecu kad sam presao na ove nove extra tarife. Isto su bile besplatni razgovori prema 098 i imao sam 250 min. I to sam sprasio za 4-5 dana i pocelo mi se naplacivati 1kn/min. Natukao 200 kn (izvan tarife) i onda sam ih zvao kojih 15 puta dok to nisu rijesili. Zovi ih neka provjere, a i na mojtelekom portal pogledaj ispis poziva i izracunaj koliko si minuta zvao prema drugim mrezama i onda pogledaj razliku
iPhone 5s 16 GB
Evo jedna obavijest za one koji su aktivirali flat opciju, ona ustvari nije flat sudeći po njenim uvjetima korištenja:
3. T-Mobile Pretplatnik koji aktivira opciju Flat stječe pravo na besplatne SMS poruke prema svim mrežama te
5000 minuta prema drugim mobilnim mrežama (od 01.07.2012. godine 1000 minuta prema 092 brojevima i
4000 minuta prema drugim mobilnim mrežama) na području Republike Hrvatske uz plaćanje iznosa
mjesečne naknade određenog Cjenikom Hrvatskog Telekoma d.d. za usluge u pokretnoj elektroničkoj
komunikacijskoj mreži (T-Mobile usluge) (u daljnjem tekstu:T-Mobile cjenik).
4. Nakon što T-Mobile Pretplatnik iskoristi besplatni broj minuta uključenih u mjesečnu naknadu sukladno
prethodnoj točki ovih Uvjeta korištenja, dodatni pozivi naplaćuju se po cijenama utvrđenim službenim T-
Mobile cjenikom. Nakon što T-Mobile Pretplatnik iskoristi razgovore iz točke 3. ovih Uvjeta korištenja, bit će o
tome obaviješten u najkraćem mogućem roku.
Dakle ako aktivirate flat opciju ne možete biti sigurni da vam je račun fiksiran na iznos tarife+naknada za flat opciju. Za razliku od tele2 koji isključuju korisnike koji pretjerano troše, t-mobile će uredno naplaćivati minute ukoliko se prijeđu gore spomenute granice.
Jedna nedoumica: Očito T-mobile ne razlikuje vip/tomato brojeve pa su stavili uvjet "1000 minuta prema 092 brojevima" nadajući se da je većina brojeva s aktiviranim tarifama "Na tuđi račun" s predbrojem 092. Ukoliko netko ima 095 broj u tomato mreži, on ima na raspolaganju 4000 min za prebacivanje kuna. Jesam li dobro shvatio?
Bookmarks