Uzmi WeatherPro.. ja prezadovoljan, izgled ok, prognoza veoma pouzdana.. jos me nije iznevjerila..![]()
Vjerojatno je u kolicini problem. Ipak je to dosta poruka.
Ono sto moze biti je da su te koje grupira poslane u istoj minuti. Al mi ovako izgleda da je puno 5-6 za istu minutu.
Mozes probati preko My Phone Explorera. Ako i on to napravi onda ne znam
http://www.fjsoft.at/en/downloads.php
Uzmi WeatherPro.. ja prezadovoljan, izgled ok, prognoza veoma pouzdana.. jos me nije iznevjerila..![]()
Zadnji uredio kapica : 18-06-2012 u 12:11
Nemogu si skinuti intonow aplikaciju :-(
Piše da nije dostupna za hrvatsku. Jel se to i vama događalo i kako da je skinem?
Moze mala pomoc. Da li se i kako mogu ubacit titlovi u filmove da bi se gledali na mobu? Da li postoji aplikacija kao na kompu da se ubaci prijevod ili se mora ubacit na kompu direkt u film pa onda tek prebacit na mob? Hvala
Ne koristim titlove, ali koliko sam vidio, Dice player ih podržava
Svaki player moze. Stavi isto ime kao film i to je to.
Preporuka za vPlayer
Imate neku preporuku male aplikacije u kojoj bi definirao određene aplikacije da se pokreću nakon reboota? Probao sam par njih, ali sve one mogu samo isključiti app kod start upa.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr- RomToolbox
Ok, hvala na preporukama. Radi se naime o Viberu - na Desireu se pokretao skupa s mobom, a na SGS2 se ne pali. Prije sam imao v2.1.2, a sad sam zbog ICS-a updejtao na 2.1.6.
Prema ToolBoxu Viber se pali kod boota, ali to nije točno. Još bi najbolje bilo da napravim malu init.d skriptu samo što se u to baš nimalo ne razumijem...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
provjeri dal je viber na mobu ili kartici.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pozdrav, potrebna mi je aplikacija za spajanje na WiFi ali internet imam od iskona onaj carnet.duo
Dakle spojim se normalno na rooter ali imam onaj AAI username i pass od faxa, pa na telefonu ne mogu to nigdje unjeti... čitao sam nešto u vezi onog kao kupiš još jedan rooter pa prikopčaš i izbjegneš tu dial up konekciju, ali mene zanima postoji li neka android aplikacija za to?
Imam Galaxy S2
Internet is my Kingdom, but Google is my God!
da li ima koja aplikacija sa kojom bih mogao pokrenuti filmove sa USB memorije koja je priključena na mobitel(samsung note) naime kada pokušam pokrenuti usb memoriju prilkjučenu na mobitel stalno dobijem poruku da je usb memorija isključena pa usb memorija priključena i mobitel ju pokušava pokrenuti ali neuspješno ili možda ima nešto u postavkama što ne znam pokrenuti da to proradi
Robert-Honor Magic V2
Možda ppoe for android app. A ima neka kineska app wifi nešto koja meni nije radila..proguglaj tu tematiku, mislim da ima i ovdje na forumu..
Inače, skrati si muke i kupi ruter..a i ond treba petljancije jer iskon zafrkava.. Najjeftinije i najbolje uzmi iskon bez carneta. 30kn je skuplje ali bolje i jednostavoije.
može preporuka programa za pravljenje ringtonova od mp3-a,hvala?
Ringdroid. Jako jednostavan a imas sve sto treba
Imam jedan problem, nadam se da ću ga uspješno riješiti..
Kod kolege @Xode u temi o SGS3 vidio sam onaj weather widget (Palmary Weather) i odmah mi se svidio. I skinem ja app sa 4shared, instaliram, radi, nakon sat-dva oću update-at prognozu i izbaci license error. Obrišem app, skinem drugu i isto. @Xode mi pošalje na PM .apk koji provjereno radi na S2 i S3, instaliram, i nakon nekog vremena opet license error. Probavao sam i sa Lucky Patcherom, nema uspjeha.. jel se može štogod sa Titanium Backupom probati?
Pošto sam promjenio barem 3 verzije iste app, imao sam problem da nisam više mogao ništa instalirati na mob iz ES File Explorera (kao manjak memorije). Problem sam zasad riješio tako da sam prčkao tamo gdje nisam smio i brisao od palmary weather sve što sam našao.
Neznam stvarno u čemu je problem. Sve verzije su bile PRO 1.27
Molio bih nekoga neka isproba pa javi, stvarno kažem jedna od najboljih weather app koje sam imao a i prekrasan mi je widget. Ako neuspijem to upogonit na svoj S2 poludit ću. E da, na Omegi sam ICS.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Skini si Aptoide ili Blackmart Alfa,isto nude PalmaryWeather premium.......očisti si malo PM nemaš više mjesta za poruke pa ti ne mogu postat...
Skinuo s Blackmarketa i odmah izbacuje da nije licencirana.
Neznam stvarno..da sam u mogucnosti kupio bih ju odmah
Btw, PM ociscen
EDIT: Probao i na Motoroli XT 910, ista stvar, license failed...![]()
Zadnji uredio GT-R : 03-07-2012 u 14:14
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks