@fico45
Da i meni prikazuje 0/120 a vidim da kod razgovora i Mb prikazuje broj preostalih/ukupni broj, tako da bi kod mene trebalo biti 116/120 po tome.
@fico45
Da i meni prikazuje 0/120 a vidim da kod razgovora i Mb prikazuje broj preostalih/ukupni broj, tako da bi kod mene trebalo biti 116/120 po tome.
Zalio sam se SZK u vezi prikaza potrosenje sms paketa, pa cemo vidjeti.
A da stvar bude bolja sad vidim da i na zeninom broju ne prikazuje trosenje velikog razgovor paketa!
Ocigledno to nije pojedinacan slucaj!![]()
Meni sve šljaka. Jedino što mi se čini je da mi MB nestaju duplo brže nego kada su bili duplo manji paketi!![]()
Jučer sam aktivirao novi mali paket razgovora a na webu mi stoji kao da imam potpuno potrošeni stari veliki paket (koji nikad ni nisam imao aktiviran).
Nešto im se očito jako poremetilo u sustavu...
I bonbon-ov forum je pun zalbi na ne osvjezavanje stanja paketa, tako da je to ocigledno generalni problem:
https://community.bonbon.com.hr/T4Um...php?f=7&t=1442
Da, imamo problema s tim...Radimo na tome :/
@partwish
Kako nema na bankomatima, na Zabinim imaju bonbon bonove.
Pbz ima na mobilnom bankarstvu
Erste na e-bankarstvu...
e-bankarstvo nije bankomat, zar ne!?PBZ nema na bankomatima!
![]()
Interesantno da ni nakon godinu i pol dana postojanja, bonbon bonovi nisu dostupni na svim bankomatima (razlicitih banki)?!
Da, pomalo neshvatljivo...
Meni je peh još veći jer dostupne su mi kartice HPB-a, PBZ-a i Hypo banke i niti jedna nema bonove na bankomatu.
Ako je baš nužno u svakom trenu moći kupiti bon - ebankarstvo! Ja koristim mPBZ i mobitel je bliže od bankomata! A i računi se brže, jednostavnije, jeftinije plate..prebaci novac nekome,ili sebi na žiro koji je vezan uz market. Naknada je 1kn mislim a u banci 6kn..
mPbz je 8kn/mj. mislim..
Meni su danas javili da su popravili stanje paketa na web stranicama. I stvarno radi, pa eto pogledajte da li je i kod vas popravljeno.
meni radi sve osim onih 1000min
pise jos uvijek neaktivno
a dobio sam sms da su ukljucene
ma nebitno
tko ce potrosit 1600min prema bonbonu
iako normalno radi samo ne pokazuje na stranici
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
nikako da vrate web sms... prošlo je više od mjesec dana kako su lansirali stranicu i rekli da će vrlo brzo biti i web sms...
Pa bit će "vrlo brzo"!![]()
Bit će bit će! Nadamo se brzo.![]()
To je trebalo biti spremno na početku, ali smo morali pomaknuti. Ne spominjemo nikakav rok da ne bi bilo da ga opet probijemo pa da budete još više ljuti...
Radimo na tome svakako.
Vidim da je uvedena mobilna stranica m.bonbon.hr i sada drugacije prikazuje:
- Opcija 1000 min
- SMSaj free do 2020
- Pricaj free do 2020 (i datum do kada vrijedi)
Za pohvalu!
Sada jos datum do kada vrijedi pojedinacni paket i savrseno ce biti.
Bookmarks