Ja mogu reci da I nakon pusha sam imao problema sa razgovorima na 3G. A zadnjih mjesec dana koristim drugi mobitel koji ima samo EDGE I nikakvih problema sa pucanjem ili da ne cujem sugovornika.
I ja sam mislio da je do mog mobitela SE xperia mini pro ali i moj kolega sa iPhonom 4S ponekad je imao te probleme. A mlesic je to spominjao a on je iz okolice Os, a kad je u svoj mini x10 ubacio tomato karticu nije ih vise imao.
Ne mogu dokazati gdje je tocno greska ali da nervira nervira!![]()
U os sam i ja. Već mjesec dana mi je tomato u x10mini i bez prolema s 3G signalom, razgovorom, surfanjem,pushem, downloadom,tetheringom.. Jednostavno rečeno nemam ama baš nikakvih poteškoća. Jedino mi se mob restartirao kada sam za vrijeme razgovora upalio barnacle tethering.. To je do moba i barnacle wifi tetheringa..1 godišnje zna tako kad ga opteretim. Inače redovito ga opterećujem istovremeno wifi tethering, bluetooth razgovor i nema problema.
Bonbon sim je u 2G samsungu i nema problema.. Prije je bilo 3G signal se gubi, pauze u razgovoru, smrzavanje veze na kompu,.. Općenito bih rekao štucanje 3G signala i poteškoće u razgovoru i internetu. Vidjet ću kako je sada stanje, poslat broj da poštelaju, nadoplatit bon, pričekat poruku, aktivirat internet paket..![]()
e ja slucjno sad vidio na mobu, posla stanje, vidin sve duplo, lipo iznanađenje i svaka častdosad mi je bilo 40-50 kn misecno, sad ce mi bit 30 dosta
![]()
Bookmarks