Malo jutrošnjih sličica snimljenih sa HTC EVO3D,naravno snimljenih 2D.Meni su sasvim pristojne za mob
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...83017005_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...44736077_n.jpg
@tutlek iPhone ima 3,5" display, EVO 4,3", znači puno veći ekran pa i troši puno više energije.
@yager, znam, takav sam, pazim na svaki detalj, znam da to nekada i nevalja, al preko ovih slika stvarno nemogu preći..
Nije stvar u rezoluciji, stvar je u tome kako ta slika izgleda.. ja opalim sliku i kasnije kada je pregledavam ona ispadne sva crna, nije dobro fokusirana, ispadne kao da sam slikao u mraku a ono vani sunce upeklo.
Evo dvije slike, pogledajte tu travu kako je odvratna, boja kao da se preljeva..
Na drugoj slici bus ispao u sjeni a slikao ga kroz prozor iz auta, uvjek držim tipku dok nefokusira i kvadratić nepozeleni ali uzalud..
Imam i puno gore slike, ali nesmijem ih stavljat (privat)
Case je s Ebay-a da, stigao je samo ga trebam preuzeti.
EDIT: Da, napomenut ću još jednom da ovo nije fotić nego mobitel, to znam i sam, ali imam slike u kompjuteru slikane sa I7500 Galaxy-em (on je imao izvrsnu kvalitetu slike!), GalaxyS, i S2, i slike su stoputa bolje, i sada kad pregledavam te starije slike, mislim si jel ovo slikano s digitalcem? Otvorim properties kad ono piše camera model I7500!
Ipak je mobitel uvjek u džepu, kud ja tu i on, pa nenosim fotić stalno u džepu..
Onome kome kamera nije bitna na ovom mobitelu uzet će ga, po svemu ostalom je izvrstan, ali meni je to glavna boljka, čak i veća od slabe baterije (na nju sam se već navikao, takva je na svakom androidu).
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Malo jutrošnjih sličica snimljenih sa HTC EVO3D,naravno snimljenih 2D.Meni su sasvim pristojne za mob
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...83017005_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...44736077_n.jpg
Ovo je slikano prema suncu pa nije ni čudno da je slika tamna. Probaj isto slikat i nekim fotoaparatom pa će ti slika (s automatskim postavkama) sigurno biti tamna.Izvorno postao GT-R;1016968[IMG
Ne znam kakva je fotoaparat na ovom mobitelu, ali ova druga slika nije pravi pokazatelj koliko je fotoaparat dobar ili loš.
može li još netko staviti par 2D fotki, 5mpx reza, obavezno automatska podešavanja da vidim kako to izgleda?
jer baš su dosta po netu iskritikovali kameru na ovom modelu.
Evo par mojih slika,2d,automatske postavke,autofokus.
Dosta lose slika mobitel,i4 je prema njemu dslr fotoaparat (),ali za moje potrebe dovoljno.
hvala na slikama
ono što mogu da primjetim da te makro fotke pravi sasvim solidno, ali pejzaš slike jako loše. čak mislim i najlošije od svih htc mobitela sa 5mpx kamerom (desire, desire S, wildfire S...).
balans bijele mu je katastrofa....na razini prvih mobitela... nokia stara (prosjecna) par godina ima bolje fotke... ko voli uz mobitel imati i solidan fotoaparat, neka ovaj model zaobidje!
da mu je balans bijele bolji, filmovi i fotke u 3d bili bi vrlo dobri....ovako znaju zbrljati, do neprepoznatljivosti...(narocito rubna i svijetla podrucja, bilo fotografije, bilo filma...!)
ne bih bio ovoliko kritican, da se ne radi o modelu koji je imao pocetnu cijenu cca 5300 kn.....!?
da, slažem se s tobom. hajde ako već nije bolja od ostalih htc 5 mpx kamera, ali zašto je lošija od njih? to mi nikako nije jasno.
e sad, ne znam ima li veze to što su neki od vas stavljali slike s custom roma? volio bih da vidim koju pejzaž sliku sa zadnjim stock romom.
meni sve na danjem svjetlu bjeze u plavo...stvar WB... tesko da cu sada rucno stelati wb.... ponavljam, za aparat ovoga razreda, fotoaparat mu je najlosija karika (kod 3d, nemam zamjerki, ovo vazi za 2d, posebno na danjem svjetliu...) nije mu ni rezolucija nesto.... ... ... stari SE i nokia, prave dosta bolje fotke.... narocito nokia, sto se tice prirodnosti boja...
gledam slike s one v, po meni jako dobro izgledaju.
sve stoji sta si napisao, ja bi dodao za iskoristiti PUNU rezoluciju chip-a, moras imati i dobru optiku, dobar chip i dobre softwerske algoritme... sad je pitanje koliko koji od proizvodjaca mobitela ulaze ciljano bas u gore nabrojeno....
da nije tako, mobiteli od 5 mpix., davali bi jednaku kvalitetu fotografije (rezoluciju...), kao i profi dslr-ovi sa istim brojem mpix., a znamo da nije tako...
Bookmarks