e ljudi imam xperiu pro i jos nema ISC-a za nju. Malo me to zacudili. Dali znate nesto vise o tome ili dali zna gdje bi se mogao odgovor potraziti, koliko sam vidio Sony ne daje informacije.
Hvala !!!
@Pollux34 moj radi ko singerica na 4.1.A.0.562 (ICS 4.0.3.)
Rootan je i maknut bloatware. Flashao sam custom statusbar i dodao još neke sitnice i to je to.
Evo ga radi nešto više od mjesec dana bez ikakvih trzaja ili problema, tako da nisam ni pokušavao flashati ovu noviju verziju.
Every man is a genius until he opens his mouth.
e ljudi imam xperiu pro i jos nema ISC-a za nju. Malo me to zacudili. Dali znate nesto vise o tome ili dali zna gdje bi se mogao odgovor potraziti, koliko sam vidio Sony ne daje informacije.
Hvala !!!
Za Dom spremni Cibajilj vjerni !!!
Ljudi mozeli pomoc???
Prije 3 dana sam kupio Arc S u posti.Na njemu je soft 2.3.4 gingerbread.Sve je na njemu trenutno fabricki,nije ni rootan ni nista.
Hocu da uradi ISC al nece da uradi update,navodno kaze da je na njemu trenutno zadnji soft koji postoji(LAST VERSION).Da li trebam da otkljucam bootloader(mada neznam za sta on sluzi i zasto se otkljucava,nadam se da ce mi neko pomoci oko toga),da li ga trebam rootovat i kako da ga rootujem i ako uradim update na ics da li cu izgubiti jezik koji sada imam na njemu(tj ove nase balkanske) i da li ce mi se telefon zakljucati ako uradim update???
HVALA i izvinite ako sam dosadan![]()
PC Companion ti veli da nema update ili pokušavaš OTA?
Na uređaj sa otključanim bootloaderom ni nemožeš raditi službeni update. (btw, ako je uređaj brendiran onda ni nije lako otključati bootloader tako da se sada ne zamaraj sa time ni pitanjima oko toga) Za službeni update netreba roota niti išta slično. Nadogradnjom ne gubiš jezike.
Nebi ti škodilo da prije bilo kakvih radnji pročitaš Android FAQ, i da se malo upoznaš sa samim uređajem, jer ICS ne donosi ništa revolucionarno da bi ga trebao odmah danas nadograditi.
da PC Companion mi veli da nemam update,a znam da ima ics za bas ovaj mobitel.Sta mi predlazes???
Nista od navedenog (bootloader, rootanje) nema apsolutno nikakve veze sa sluzbenom nadogradnjom, niti ce modifikacija/otkljucavanje tih dijelova ista promijeniti sto se tice nadogradnje.
Kao sto su ti rekli gore, prije ovakvih ideja o cackanju bilo bi dobro da se malo informiras i naucis sto je tu sto.
Sto se tice tvog problema, tu ti ne znam pomoci obzirom da nisam nikad imao niti radio sa SE Androidom.
Pričekati.
Naime update ne izlazi odjednom za sve Arc S uređaje, već se pušta po SI brojevima.
Vidi SI listu pa pogledaj koji je broj tvojeg uređaja i da li je na popisu.
@juka_vk evo i tebi tvoja SI lista.
Hvala, evo bas sam maloprije to nasao. Dali znate kad ce otprilike nadogradnje, tjedan-dva, mjesec-dva ??
Pa vidiš što ti tamo piše:
Znači da ni oni nemogu/ne žele odgovoriti kada će za koji SI biti pušten ICS,Code:We will however not be able to answer on questions like: "When will SI number XXXX-XXXX be added to this list?" or "when will country X get the update?"
kako da onda tu na forumu netko zna?![]()
Tvoje je da pratiš, pa kad bude - napraviš update.
ma da vidio sam to, ali sam mislio dali neko zna kako je prije bilo ?
Ma budi bez brige, stići će. A onda ćeš vidjeti da nije ništa posebno taj ICS i da si bezveze strepio kada li će već jednom doći.![]()
a znam, ali mi je najgore sto sam prije par dana kupi mob i sad dok sve poskidam programe i podesim ga onda ce mi doci nadogradnja
![]()
Nemaš frke, ostanu ti svi programi i sve postavke (meni na Neo V je barem sve ostalo). Jedino što je svakako dobro nakon updatea napraviti hard reset, no tada gubiš to sve.
Stigla nadogradnja 4.04 ICS za Xperiju S.
Pogledajte video i informacije vezano za ovu nadogradnju:
http://blogs.sonymobile.com/products...ich/#more-5398
jel moze mi neko napisati kako da update sistem na xperiu ray ovaj novi sendvich..jel se pokazao dobar imal prednosti itako....trenutno mi je 2.3 verzija sistema na telefonu pa sam mislio da ga osvjezim na sendvich ako je moguce...i jos dal neko zna kako prepoznati da li je kopija telefona ili je original sony xperia ray..
Bookmarks