One day, sky went blue...
jel moguce iskljuciti hd video?
molim za pomoc. kolegica mi je dobila iphone 4s kupljen u americi -at&t. iphone je otkljucan i sve radi relativno ok. problem je sta se nece spojit na net i nece slati mms poruke i zvati na t-mobile brojeve. prvo sto mi pada na pamet su postavke za internet i mms. dala mi je mobitel doma, al bez sim kartice. da li se internet postavke mogu pogledat bez kartice, ako da gdje? na njemu je zadnji ios 5.1.1.. unaprijed hvala
Settings > General > Network > Cellular Data Network
Tu unosiš podatke za internet i mms.
e hvala vam na odgovoru. al sam skuzio u cemu je problem. at&t je maknuo tu postavku pa sam ju morao putem jb-a vratit, tj. instalirat na uredaj da bude vidljiva...jer sam skuzio da ga ni cura nema na mobu kupljenom u vipu koji je zakljucan. to im je ocito neki mehanizam zastite. hvala vam svejedno.
Do sada sam koristio SIM Bonbon,danas ubacim VIP ali izbacije grešku GREŠKA SIM KARTICE. Vratim Bonbon i sve ok.
Kartica radi u Nokia E 51 tel.znaći nije u njoj problem.
Ima li tko da se susreo s sličnim problemom ?
Ima li nekih novosti oko otkljucavanja 5.1.1 i 4.12.01? Naravno da ne mislim na regularno...
Zadnji uredio zlatan01 : 13-06-2012 u 15:18
Da li zna itko nekoga tko vrši jailbreak u slavonskom brodu, ako ima netko nek se javi na 0919268510
Izvrsis ga sam sebi za 60 min po satu. Napravit back up i 20 min provest za kompom citajuc forume i stranice koje govore o jailbrejku da znas s kojim softverom baratas i sto ti dalje treba za skinut. Sam jailbrejk je gotov za 1-2min. Imam ti ja ovih dana vremena pa te uputim osim ako bas zelis nekom ostavit 200 kn tak bzvz. Javi se na pm ako se ne snadjes.
ma prekomplicirano je to meni nisam bas neki strucnjak, a ne zelim sjebat bolje mi je dat nekom strucnom
pitanjce.. iP4 mi još uvijek sam na 4.3.3. i koristim gevey čip.. i zanima me dali bi mogao dignut na 5.1.1 ali da radi gevey ili još bolje dali ga mogu onda unlockat kad dignem na 5.1.1. tako da ne koristim gevey?
Za gavey ne znam da li radi na 5.1.1, a i nema unlocka za 5.1.1
iPhone 5s 16 GB
Jučer nazovem dvije osobe i pokušavam spojiti pozive u jedan i stišćem "spoji" i nikako neće, jedan je na pozivu, drugi je aktivan ali neće ih spojiti. Mreža tomato. Ima tko kakva iskustva?
zna li itko gdje se u iphoneu nalaze aplikaccije skinute sa instalousa? tražim iexplorerom,ne snalazim se baš u ovoj strukturi..
da ih kopiram na pc,za svaki slučaj..
hvala..
vrtim,vrtim tamo,pun kufer mapa al na ovu nisam naletio
tnx još jednom
još jedno pitanje..
razlika između iMessages i obične text poruke?
dal se iMessage dodatno naplačuje ili?
iMessages su besplatne, trose samo internet promet (3G ili WIFI)
iPhone 5s 16 GB
hvala.. nisam bio siguran u to pa da se ne iznenadim računom kasnije..
LP
i iMessage ide samo s iphonea na iphone
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
I oba iPhonea moraju imati iOS 5.
Bookmarks