U drugoj polovici lipnja - nova bonbon ponuda!
Poučen ranijim iskustvima, recimo kada ste najavljivali super stvari nakon onih dnevnih paketa, zapravo smo spušili, onda smo čekali opet datum koji ste najavili, kad ono: produljili ste akciju 1000 besplatnih minuta za nove korisnike - starim korisnicima šipak. Onda ste najavljivali kojekakve pogodnosti za registrirane korisnike. Opet smo namagarčeni... Nešto mi govori da će biti nekih sitnih izmjena u paketima, ali ne toliko drastična kao što to radi konkurencija.
Dobro, nema veze - kada dođe taj dan budemo vidjeli. Više ni nisam naročito znatiželjan kada nešto najavljujete što će to biti jer često bude: "tresla se brda..."![]()
Zadnji uredio Inovator : 05-06-2012 u 15:42
Every man is a genius until he opens his mouth.
Nekako imam osjecaj da ce i nova ponuda opet bit za one najNEzahtjevnije (tipa 100min, 130poruka i 80MB interneta za 34kn). U trenutnoj konkurenciji "flat" tarifa nikome se ne da zezat sa kombiniranjem paketa zbog par kn mjesecno
Jel ta nova ponuda za mobitele ili za internet stick? Ili obadvoje?
iPhone 5s 16 GB
Kod ovog BonBon-a uvijek moras cekat, nista ne izbace iznenada, sad bezveze moram cekat jos 10 dana da razmislim ocu prec na simpu ili ne.
Samo da na kraju ne bude da umjesto 1000 daju 2000 poruka prema BonBon mrezi
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Kao da su me slušali
Meni koji troši 40-50kn mjesečno bi super pasalo da sa bonom od 40kn mogu kupiti dva mala i jedan srednji paket. Iliti da na bon od 40kn dobijemo popust za jedan paket, sa bonom od 80kn bonus na dva (kako je i sad) te sa bonom od 160kn bonus na tri paketa.
Naravno, povećanje paketa (pogotovo Internet) se podrazumjeva ako želite pratiti konkurenciju.
Iako se ne bi čudio da objavite pakete u kojima je omogućen funkcionalan push![]()
S obzirom da će i na redizajniranom webu postojati odabir paketa, paketi kao elementi ostaju, znači realno je za očekivati povećanje istih kako bi ponuda ostala konkurentna...
Bolju tarifu od brutalne tesko da ce izbaciti, tako da ne vidim smisla cekati.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
@Mario92, push od jučer popravljen. Samo trebamo broj mobitela. Možeš javiti na mail ili na PM.
Nije povezano![]()
Bit ću uzbuđen kad vidim novosti..neznam čemu ovakvo najavljivanje, trešnja brda da bi se rodio miš!? I tako uvijek.. Nije mi jasno čemu to stvaranje animoziteta u korisnika? Ja još uvijek čekam da me se iznenadi jer sam se registrirao.. Ako nešto već najavljujete to onda MORA bit bomba.. Inače ako je sitnica (kao obično) nemojte najavljivati tako unaprijed,tajanstveno i bombastično... To poprilično ide na jetru!
Šta ovo znači? Push će funkcionirati samo onima koji vam pošalju broj pa će te im ručno osposobiti da radi?
Ja koristim internet broj i imam problem sa Google talk-om. Jednom do dva puta u minuti pukne pa se ponovo ulogira. Isto tako neke poruke niti ne stignu zbog tog prekidanja. Hoće meni to proraditi ako pošaljem broj na PM? :-)
Koliko sam ja skužio push bi svima trebao raditi, bez obzira poslali vi broj njima ili ne![]()
40 kn sve po 500 bi bilo taman, naravno bez uspostave poziva.
http://isvijet.com.hr -> Najnovije vijesti i tutorijali za Apple uređaje !
Ma samo nek stave da paketi traju neograniceno i ja zadovoljan
OK, manje više ste svoje želje/prognoze rekli ovdje :
http://cafe.mobil.hr/threads/73898-R...rutalnu-tarifu
pa se nema smisla ponavljati...
gayo, za sad, u protekla dva dana imamo jako pozitivna iskustva s pushem, no svi se trebaju javiti da se ručno podesi.
što se tiče ponude, nadamo se da ćete biti zadovoljni. više ne smijem reći![]()
Bonbon treba ponuditi 1000 minuta, 1000 SMS-ova i 1000 MB-ova za 49 kuna! Da bude jeftiniji od Simpa koja to nudi za 50 kuna!
Dal "druga polovica lipnja" znaci 16.6. ili 30.6.? Ok, ne mora biti bas jedan od ta dva datuma, ali dal ce biti brzo ili tek krajem mjeseca?
Bookmarks