Infidel!
Ma eto, dosadio mi malo android pa sam promijenio![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A sta sad, gorjet ce u paklu.![]()
Imam.
PM mi svoj nick
PS: Haters gonna hate![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
^^ :roflnaentu:
fico, nacekat ces se
bilo bi zgodno da se nekak mogu blokirati zahtjevi za ikakve igrice.
poblokirala sam sve one koji salju zahtjeve cesto, al uvijek, bas uvijek se nadje netko novi tko podlegne napasti i onda senda zahtjeve![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Unfriendaj takve, to ce pokazati i ostalima sto ih ceka ako su slabog duha i podlegnu zlu.![]()
Ovu mačku Lunini strahovuci pojedu za desert. Skupa s kostima![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Mačja pasmina :roflcopter: Valjda, mačmina!
I je ruski plavi...samo kada je slikana bila je jos mala.Meni je isto ta pasmina jako draga.Neces vjerovati ali dosla mi je ispred vrata i jednostavno je nisam mogao ostaviti na zimi pa sam je uzeo.Izgleda da je netko ostavio cijelo leglo mladunaca u blizini moje kuce.Ne brini se, macka uziva kod mene ima ogromno dvoriste i kucu u dvoristu, uz to u blizi je i suma gdje odlazi u lov na miseve, zmije i ostale zvijeri![]()
Zadnji uredio RAUL : 26-05-2012 u 14:54
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Lijepa mačka
Ali rep mi ne izgleda kao u ruske plave mace, jesi siguran da to nije samo obična mačketina?![]()
Україна
rep je odaje, nije cistokrvna ruska plava. al ima ruske plave u sebi, to se odmah vidi. ja obozavam takve macke, jos su mi i ljepsi mixevi nego cistokrvne ruske.
hell, da je cistokrvna, zar bi netko eksli izbacio leglo na ulicu? mos mislit kak bi.
Svaka mlada ima takav rep,sada ima istu boja repa kao ostatak dlake.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ma to je sve GMO
vozam novoga miša po stolu![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Čilujem,tj.čekam lijepo vrijeme da se mogu ic vozit bajkom![]()
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
Bas sam zavolio ovu drzavnu maturu, svaki dan 4 sata po 40 minuta.
Ja sam svoju voznjicu od 12km odradio, makar me fasciniraju prepotentni kreteni u skupim autima koji imaju potrebu proc 20 cm od tebe na biciklu i pri tome te jos fino zaliju...
Kakvi su to satovi koji traju 40 minuta?
Jel se to polaze na Veneri?
U moje vrijeme je skolski sat bio 45 min...![]()
Je, a onda je sve otišlo u Honduras![]()
Bookmarks